Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Debata: Hipermarket w Łomży? |
Urząd Miasta w Łomży i Polskie Radio Białystok zapraszają na debatę "Hipermarket w Łomży?" Spotkanie odbędzie się w najbliższy czwartek, 18 września o godz. 17.00 w sali widowiskowej Podlaskiego Urzędu Wojewódzkiego w Łomży przy ul. Nowej 2. Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych. Marcin Skawski Rzecznik Prasowy UM w Łomży
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Debata: Hipermarket w Łomży? |
ja to bede na pewno, bo znowu cos ustalą, zeby nie było tego hipermarketu.
|
|
Chyba warto przyść, choć może być goraco. Najbardziej mnie ciekawi, czy poza handlowcami ktoś jeszcze przyjdzie ?
|
|
Faktycznie... tam musi być wesoło..... w co się uzbroić poza cierpliwością??
|
|
będę na 100% CK
|
|
Wszyscy, którzy są za powinni się tam znaleźć bo znowu kupczyki przekrzyczą garstkę zwolenników hipermarketu. A jak zobaczą ile ludzi jest za budową hipermarketu to im rura zmięknie i pójdą do swoich sklepików oglądać wyjeb..e w kosmos ceny !!!
|
|
lomza byla dziura jest dziura i bedzie dziura.
|
|
Ja jestem przeciw i pójdę "przekrzykiwać" razem z "kupczykami" zwolenników hipermarketu.
|
|
Leszku tymbardziej potwierdzam swoją obecność CK
|
|
O naszym ....nym mieście : Trzech kolegów spotkało się po latach i przy kielichu opowiadają o swoich żonach. Pierwszy mówi: Wiecie, że moja żona jest jak Londyn: melancholijna, zapłakana, zamglony wzrok... A moja - wtrąca drugi- jest jak Paryż: zaśpiewa, podskoczy, roześmije się... Na to trzeci: A moja jest jak Łomża: okolice co prawda piękne, ale ludzie, jaka dziura! :-)))) Zbych
|
|
Ciekawe czy pojawią się na niej jacyś odważni radni? Poprzednim razem jak przyszło co do czego (decyzji w sprawie budowy prawdziwego hipermarketu), to przypomnieli sobie, że handlowcy są ich wyborcami i podkulili ogony. Ciekawe czy już dojrzeli do stwierdzenia, że także kupujący ich wybierali a nie tylko ci, co sprzedają?
|
|
Cos tak czuje, ze nic dobrego nie wyniknie z tego spotkania. A tak wogole po co debatowac. Tu nie trzeba debatowac, tu trzeba budowac !!!!!!!!!!!!
|
|
Gdzie i co? fabryki? Sars
|
|
A ja nie pójdę bo szkoda czasu! I tak nieodwołalnie markety będą - szkoda strzępić język i patrzeć na karykaturalne zachowania się niektórych kupczyków i ich politycznych popleczników. Byłem na takim spotkaniu parę lat temu gdy miało powstać centrum handlowe przy Zawadzkiej. Chyba , że ktoś lubi groteskę....
|
|
Ale jest kwestią jeszcze nie do końca rozstrzygniętą kiedy będą, jakie, ile ich będzie itp... I czy naprawdę nie mamy wpływu na nic, bo wszystko jest rozstrzygane gdzieś tam. A argument autochtona, że nie pójdzie, bo kilka lat temu był, przypomniał mi dowcip o milicjantach (nie mylić z policjantami), którzy chcieli zrobić prezent komendantowi: - Kupmy mu książkę- mówi pierwszy. - E tam... Jedną już ma...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |