poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Śniadeckiego 14/27

Proszę o kontakt na maila, wszystkie osoby które w przeszłości wynajmowały mieszkanie pod tym adresem, bądź znają kogoś kto wynajmował tam mieszkanie. Błagam o pomoc!!!

aniolek47

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Śniadeckiego 14/27

A co straszy tam czy jak??

Problemy z odzyskaniem kaucji od właścicieli mieszkania. Próba wyłudzenia. Skomplikowana sprawa. I potrzebuję pomocy...

aniolek47

aniolek47: to zapytaj się, czy podatek dochodowy odprowadzili do skarbówki ;-) Chociaż jak ktoś z Kaktusowej przeczyta ten temat to sam się tym zainteresuje pewnie. No cóż, a jak nie będziesz widziała już szansy na odzyskanie to sama się udaj na ul. Kaktusową.

Tak przy okazji: miałaś jakąś umowę? Pewnie nie? Jeśli tak to sprawa prostsza...

Całe szczęście umowę mamy. Pani twierdzi, że rachunek za prąd mam jej opłacić zarówno prognozowane za czas za jaki mieszkaliśmy, jak i to co zużyliśmy wg stanu licznika...

aniolek47

to jesli masz zaplacic za czas ktory mieszkaliscie to chyba w porzadku jak i to co zuzyliscie.

Nie Pozdrawiam

Ale to co za ten co zuzyliscie to nie placiliscie co miesiac na biezaco? Bo jak nie to sie zgadza musicie zaplacic a za ten prognozowany pani ta niech nie bedzie taka madra i zostawi juz dla nastepnych wynajmujacych jej lokal. Bo chce zebyscie te prognozy zaplacili wy i pewnie wezmie kase za ten oplacony juz prad od nastepnych lokatorow i pani caly czas bedzie do przodu.:)

Janusz kos dokładnie tak. Prognozowanych nie dostaliśmy, bo twierdziła, że nie dostała, a tu raptem wyskakuje że zalegamy z rachunkami. Ja chcę zapłacić za zużyty prąd wg liczników, byłam w energetyce, kobieta mi wszystko wypisała, ile jej mamy kasy dać, a ona twierdzi że i za prognozowane mamy płacić i za zużycie... Czyli płacić 2 razy za jeden prąd...

aniolek47

Nie daj się nabrać,ona się zabezpiecza na przyszłych lokatorów,gdyby musiała długo na nich czekać,a jeśli nie to zarobi podwójnie.Zgłoś sprawę do skarbówki,takie suki nie powinny wynajmować mieszkań;]

Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...

Dokladnie.!! Do wyzszych instancji to zglos. A i dobrze ze tu napisalas, to bedzie kazdy juz wiedzial jaka ta pani jest.

...

sniadeckiego 14 to blok policyjny xD

To prawda, to blok policyjny, kurcza nigdzie nie ma sprawiedliwosci :)))))))

Nie Pozdrawiam

Postawcie się na miejscu tej pani . Mądroki ...

aniłek to jakiego grzyba wynajmujesz mieszkanie - tylko po to aby pózniej na kogos donosic i zachowywac się jak typowa łomzyńska suka donosicielka. Ja widze ,że w tym miescie podpierdalczy jest pełno , miasto tym stoi i jest przepełnione. Najpierw to skamlą jak psy aby im wynając a potem zwyczajnei szantazują wynajmujących. Oczywiście ,że zapłać tylko za prąd zużyty a tejpani powiedz ,że zatrzymując ci kację postępuje nie prawnie. Jezeli do niej to nie dotrze to ponformuj ją ,że ona tez nie postepuje zgodnie z prawem. Ponieważ nie może podnajmować mieszkania gdy nie jest jego włascicielem.

Santreo

14/27 - warto zapamiętać.

Jeżeli spisywałas z tym panem umowe to zglos sprawe na policje i tyle,, sama nic nie wzkurasz . jezeli niemialas umowy to Twoj blad .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org