Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Śniadeckiego 14/27 |
Proszę o kontakt na maila, wszystkie osoby które w przeszłości wynajmowały mieszkanie pod tym adresem, bądź znają kogoś kto wynajmował tam mieszkanie. Błagam o pomoc!!! aniolek47
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Śniadeckiego 14/27 |
A co straszy tam czy jak??
|
|
Problemy z odzyskaniem kaucji od właścicieli mieszkania. Próba wyłudzenia. Skomplikowana sprawa. I potrzebuję pomocy... aniolek47
|
|
aniolek47: to zapytaj się, czy podatek dochodowy odprowadzili do skarbówki ;-) Chociaż jak ktoś z Kaktusowej przeczyta ten temat to sam się tym zainteresuje pewnie. No cóż, a jak nie będziesz widziała już szansy na odzyskanie to sama się udaj na ul. Kaktusową. Tak przy okazji: miałaś jakąś umowę? Pewnie nie? Jeśli tak to sprawa prostsza...
|
|
Całe szczęście umowę mamy. Pani twierdzi, że rachunek za prąd mam jej opłacić zarówno prognozowane za czas za jaki mieszkaliśmy, jak i to co zużyliśmy wg stanu licznika... aniolek47
|
|
to jesli masz zaplacic za czas ktory mieszkaliscie to chyba w porzadku jak i to co zuzyliscie. Nie Pozdrawiam
|
|
Ale to co za ten co zuzyliscie to nie placiliscie co miesiac na biezaco? Bo jak nie to sie zgadza musicie zaplacic a za ten prognozowany pani ta niech nie bedzie taka madra i zostawi juz dla nastepnych wynajmujacych jej lokal. Bo chce zebyscie te prognozy zaplacili wy i pewnie wezmie kase za ten oplacony juz prad od nastepnych lokatorow i pani caly czas bedzie do przodu.:)
|
|
Janusz kos dokładnie tak. Prognozowanych nie dostaliśmy, bo twierdziła, że nie dostała, a tu raptem wyskakuje że zalegamy z rachunkami. Ja chcę zapłacić za zużyty prąd wg liczników, byłam w energetyce, kobieta mi wszystko wypisała, ile jej mamy kasy dać, a ona twierdzi że i za prognozowane mamy płacić i za zużycie... Czyli płacić 2 razy za jeden prąd... aniolek47
|
|
Nie daj się nabrać,ona się zabezpiecza na przyszłych lokatorów,gdyby musiała długo na nich czekać,a jeśli nie to zarobi podwójnie.Zgłoś sprawę do skarbówki,takie suki nie powinny wynajmować mieszkań;] Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
Dokladnie.!! Do wyzszych instancji to zglos. A i dobrze ze tu napisalas, to bedzie kazdy juz wiedzial jaka ta pani jest. ...
|
|
sniadeckiego 14 to blok policyjny xD
|
|
To prawda, to blok policyjny, kurcza nigdzie nie ma sprawiedliwosci :))))))) Nie Pozdrawiam
|
|
Postawcie się na miejscu tej pani . Mądroki ...
|
|
aniłek to jakiego grzyba wynajmujesz mieszkanie - tylko po to aby pózniej na kogos donosic i zachowywac się jak typowa łomzyńska suka donosicielka. Ja widze ,że w tym miescie podpierdalczy jest pełno , miasto tym stoi i jest przepełnione. Najpierw to skamlą jak psy aby im wynając a potem zwyczajnei szantazują wynajmujących. Oczywiście ,że zapłać tylko za prąd zużyty a tejpani powiedz ,że zatrzymując ci kację postępuje nie prawnie. Jezeli do niej to nie dotrze to ponformuj ją ,że ona tez nie postepuje zgodnie z prawem. Ponieważ nie może podnajmować mieszkania gdy nie jest jego włascicielem. Santreo
|
|
14/27 - warto zapamiętać.
|
|
Jeżeli spisywałas z tym panem umowe to zglos sprawe na policje i tyle,, sama nic nie wzkurasz . jezeli niemialas umowy to Twoj blad .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |