Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ginekolog |
potrzebny dobry ginekolog do wypisania zaswiadczenia do becikowego.na priv
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ginekolog |
a ten co ciąże prowadził nie chce wypisać? to spróbujcie u Dr Sokoła tylko może wcześniej radziłabym zadzwonić i zapytać, potrzebny ten druk do becikowego i karta ciąży
|
|
tak.a jakis namiar.byłam w okresie ciazy za granica
|
|
512452040 dr sokol
|
|
ok dzieki.temat zamkniety
|
|
A ja bym chciała dostać namiary na jakiegoś" normalnego"ginekologa ,ktoy przebada od A do Z please:)))
|
|
pekala....przyjmuje w lomzy od pon do srody ale ciezko sie dostac a codziennie w pryw gabinecie w zambrowie...prowadzil 3 moje ciaze i nie znam ososby ktora bylaby niezadowolona z niego.... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
oleszczuk-na bawełnie co prawda 100 zl za wizyte ale przebada od a do z , siedziesz w gab.45 min i naprawde wychodzisz madrzejsza i zdrowsza:)
|
|
zgadzam się dr Oleszczuk jest naprawdę rzeczowy, natomiast do Sokoła też nie mam zastrzeżeń
|
|
o.k.- dzięki:) a dokładniej gdzie to na bawełnie?i w jakie dni?trzeba się wcześniej umawiac? może jakiś tel,kontaktowy?
|
|
http://www.tadeuszoleszczuk.ginweb.pl/
|
|
polecam dr. Pękała na Wyszyńskiego aktualnie przyjmuje od poniedziałku do piątku. przyjmuje na nfz od 8-15, najlepiej z samego rana okolo 7 iść się już zarejestrować bo kolejki są spore.
|
|
DZIĘKI BARDZO:)))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |