wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ginekolog

potrzebny dobry ginekolog do wypisania zaswiadczenia do becikowego.na priv

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ginekolog

a ten co ciąże prowadził nie chce wypisać? to spróbujcie u Dr Sokoła tylko może wcześniej radziłabym zadzwonić i zapytać, potrzebny ten druk do becikowego i karta ciąży

tak.a jakis namiar.byłam w okresie ciazy za granica

512452040 dr sokol

ok dzieki.temat zamkniety

A ja bym chciała dostać namiary na jakiegoś" normalnego"ginekologa ,ktoy przebada od A do Z
please:)))

pekala....przyjmuje w lomzy od pon do srody ale ciezko sie dostac a codziennie
w pryw gabinecie w zambrowie...prowadzil 3 moje ciaze i nie znam ososby ktora bylaby niezadowolona z niego....

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

oleszczuk-na bawełnie co prawda 100 zl za wizyte ale przebada od a do z , siedziesz w gab.45 min i naprawde wychodzisz madrzejsza i zdrowsza:)

zgadzam się dr Oleszczuk jest naprawdę rzeczowy, natomiast do Sokoła też nie mam zastrzeżeń

o.k.- dzięki:) a dokładniej gdzie to na bawełnie?i w jakie dni?trzeba się wcześniej umawiac?
może jakiś tel,kontaktowy?

http://www.tadeuszoleszczuk.ginweb.pl/

polecam dr. Pękała na Wyszyńskiego aktualnie przyjmuje od poniedziałku do piątku. przyjmuje na nfz od 8-15, najlepiej z samego rana okolo 7 iść się już zarejestrować bo kolejki są spore.

DZIĘKI BARDZO:)))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org