Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
OSTATKI w Qube |
Jak wrażenia po imprezce?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: OSTATKI w Qube |
to wogole funkcjonuje? brak koncesji, jakichkolwiek pozwolen? tak jak w hattricku jaraja jak smoki a tam pija, mimo ze nie mozna :/
|
|
dla mnie to kolejna melina do której przychodzą małolaty by się naćpać i najarać . A wnętrze klubu pozostawia wiele do życzenia . Ciekawe co powie sanepid po wizycie .
|
|
POWIEM TAK. NIE JESTEM ZACHWYCONY WIZYTĄ W TYM KLUBIE ACZKOLWIEK MAM PODOBNE ZDANIE JAK cxz3. BANDA GNOJI W PRZEDZIALE WIEKOWYM 15-16 no czasem 17, POLECIAŁA W MOJĄ STRONĘ BUTELKA BO JAKIŚ PIJANY MAŁOLAT CHCIAŁ ZAIMPONOWAĆ PRZY DZIEWCZYNIE, OCZYWIŚCIE ZGARNĄŁEM GO ZA WSIARZ NIE CHCE MI SIĘ NAJEŻDZAĆ TAK JAK NA BARBADOS BO TO NIC NIE ZMIENI BO TAK JAK MÓWIE BARBADOS PRZY TYM TO YAMA ALE W KONCU NASZA ZŁOTA MŁODZIEŻ MUSI SIĘ GDZIEŚ BAWIĆ ;) PRZYNAJMIEJ DOBRZE, ŻE POZOSTAŁY TE NAJPORZĄDNIEJSZE LOKALE POZDRAWIAM rzetelnyobywatel Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
A gdzie to jest?
|
|
qube jest na legionow obok milesa potwierdzam ze wyglad pozostawia wiele do zyczenia, kible bez swiatla, zamkniecia a co dopiero o papierze czy mydle mowiac..pełno nawalonego bydła, ogółem DNO
|
|
oszczędza na prądzie
|
|
ciekawe kiedy będzie jakaś tragedia to się to wszystko skończy
|
|
no masakra tam jest jak w jakiejs melinie i w dodatku pelno malolatow.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |