poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
OSTATKI w Qube

Jak wrażenia po imprezce?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: OSTATKI w Qube

to wogole funkcjonuje? brak koncesji, jakichkolwiek pozwolen? tak jak w hattricku jaraja jak smoki a tam pija, mimo ze nie mozna :/

dla mnie to kolejna melina do której przychodzą małolaty by się naćpać i najarać . A wnętrze klubu pozostawia wiele do życzenia . Ciekawe co powie sanepid po wizycie .

POWIEM TAK. NIE JESTEM ZACHWYCONY WIZYTĄ W TYM KLUBIE ACZKOLWIEK MAM PODOBNE ZDANIE JAK cxz3. BANDA GNOJI W PRZEDZIALE WIEKOWYM 15-16 no czasem 17, POLECIAŁA W MOJĄ STRONĘ BUTELKA BO JAKIŚ PIJANY MAŁOLAT CHCIAŁ ZAIMPONOWAĆ PRZY DZIEWCZYNIE, OCZYWIŚCIE ZGARNĄŁEM GO ZA WSIARZ NIE CHCE MI SIĘ NAJEŻDZAĆ TAK JAK NA BARBADOS BO TO NIC NIE ZMIENI BO TAK JAK MÓWIE BARBADOS PRZY TYM TO YAMA ALE W KONCU NASZA ZŁOTA MŁODZIEŻ MUSI SIĘ GDZIEŚ BAWIĆ ;) PRZYNAJMIEJ DOBRZE, ŻE POZOSTAŁY TE NAJPORZĄDNIEJSZE LOKALE POZDRAWIAM rzetelnyobywatel

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

A gdzie to jest?

qube jest na legionow obok milesa
potwierdzam ze wyglad pozostawia wiele do zyczenia, kible bez swiatla, zamkniecia a co dopiero o papierze czy mydle mowiac..pełno nawalonego bydła, ogółem DNO

oszczędza na prądzie

ciekawe kiedy będzie jakaś tragedia to się to wszystko skończy

no masakra tam jest jak w jakiejs melinie i w dodatku pelno malolatow.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org