Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Potrącenie na Piłsudskiego |
Jak to się stało? Ktoś może widział? Chyba potrącono dziecko.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Potrącenie na Piłsudskiego |
w którym miejscu te potracenie było
|
|
na przeciwko szpitala na przejściu
|
|
bo te całe miasto jest tak oświetlone jak za czasów II Wojny Światowej, pół-mrok po to by lecące niszczycielskie samoloty wroga miały problem z rzutem bomb !!!! wrrrr
|
|
nie dziecko, tylko kobieta. nie wiem dokłądnie co się stało, mówię tyle co widziałam. mam nadzieję, że tej pani nic poważnego się nie stało..
|
|
wszystkie lampy świecą w odcieniu żółtym, mogli by zrobić jak w innych dużych miastach, nad pasami żarówki koloru białego, z daleka kierowca widział i wiedział by że jest przejście dla pieszych wrrrr
|
|
Tam z jednej strony wogóle światła nie świecą, awaria jakaś czy coś. Ale to już długo nie działają, tydzień napewno.
|
|
akurat zółty kolor świateł jest jak najbardziej wskazany przy tych mgłach listopadowych. Ale co prawda to prawda, przejścia powinny być lepiej oznaczone. Chociaż jak ktoś zapier...a to i swiatła mu nie pomogą!
|
|
Nigdzie nie ma informacji na temat tego wypadku. Powinno się takie sprawy nagłaśniać, może to by poskutkowało poprawą bezpieczeństwa. Kierowcy zaczęli by może trochę wolniej jeździć.
|
|
Te ktore nie swieca pewnie zostaly wylaczone a pieniadze ide do kieszeni zamiast swiecic. ...
|
|
Ja tam codzienie przechodze, niebezpiecznie tam jest samochody pędzą jak szalone POWINY BYĆ SWIATŁA! Gienia_Smoliwąsowa
|
|
Powinni to kierowcy zdjąć nogę z gazu przed przejściem dla pieszych. Tym bardziej jak jest ciemno i pada. Mam nadzieję, że z tym potrąconym dzieckiem jest wszystko w porządku...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |