Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
labladory |
Witm. mam do sprzedania iękne szczeniaki labladory. osobyzainteresowane proszę o kontakt mailowy magdusia101@op.pl przesle zdjęcia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: labladory |
Ile chcesz? ;)
|
|
350 zł
|
|
Napisz coś o nich - w jakim są wieku, szczepione, po jakich rodzicach. I sprecyzuj, że to psy w typie labka ;)
|
|
małe mają dopiero 5 tygodni pod opieka weteryniarza, kolor biszkoptowy są 4 suczki i 2 pieski, matka młoda jej pierwszy miot ,rodzice to prawdziwe labladory nie mieszańce.
|
|
Muszę cię zmartwić. Psy bez papierów, to są mieszańce. Kundle. ;)
|
|
I do sprzedania będą za 3-4 tygodnie ;>
|
|
zły emial podalas daj dobry
|
|
magda_310@wp.pl
|
|
dokładnie do sprzedania będą za ok 4 tygodnie ale zobaczyć można je wcześniej:)
|
|
Massakra jakaś. Pozdrawiam.
|
|
"prawdziwy lablador" ??a co to za rasa, słyszałam o LABRADORACH a nie labladorach, czyli co zwykłe kundelki za 350? buahahahah http://www.stoppseudohodowcom.org/
|
|
http://www.stoppseudohodowcom.org/
|
|
chyle czoła rzeczywiście źle napisałam byc moze dla ciebie to kundel a dla mnie najukochanszy pies pozdrawiam
|
|
Dziewczyna chce sprzedać pieski a tu zawsze tacy madrzy co chcą doradzać.Nie chcesz kupić pieska,nie udzielaj sie w tym temacie.Proste!
|
|
Najukochańszego kundelka się adoptuje/przygarnia. Skoro już prawo traktuje psa jak rzecz ruchomą to sprzedaż kundelka w typie rasy powinna być traktowana jak sprzedaż podróbek. Ile sztuk po 350 zł sprzedajesz rocznie? To może być ciekawy wątek dla US ;)
|
|
ehhhh;-/
|
|
Jeśli tak kochasz swojego psa, to przestań bawić się w pseudohodowlę, zrób suczce sterylkę i nie funduj jej więcej porodów.
|
|
durny narod tylko krytykowac potrafi.....jakas laska zrobila kilka bledow w pisowni,chce sprzedac psy bo ma w nadmiarze a wy ***** sie wymadrzacie....tez wzielam labradora bez papierow jak byl szczeniakiem...i to nie byl zaden mieszaniec...wezcie jesli nie macie nic madrego do powiedzenia na dany temat to nie krytykujcie nie dogryzajcie najlepiej wogle sie nie wypowiadajcie..... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |