środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
labladory

Witm. mam do sprzedania iękne szczeniaki labladory. osobyzainteresowane proszę o kontakt mailowy magdusia101@op.pl przesle zdjęcia

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: labladory

Ile chcesz? ;)

350 zł

Napisz coś o nich - w jakim są wieku, szczepione, po jakich rodzicach. I sprecyzuj, że to psy w typie labka ;)

małe mają dopiero 5 tygodni pod opieka weteryniarza, kolor biszkoptowy są 4 suczki i 2 pieski, matka młoda jej pierwszy miot ,rodzice to prawdziwe labladory nie mieszańce.

Muszę cię zmartwić. Psy bez papierów, to są mieszańce. Kundle. ;)

I do sprzedania będą za 3-4 tygodnie ;>

zły emial podalas daj dobry

magda_310@wp.pl

dokładnie do sprzedania będą za ok 4 tygodnie ale zobaczyć można je wcześniej:)

Massakra jakaś.

Pozdrawiam.

"prawdziwy lablador" ??a co to za rasa, słyszałam o LABRADORACH a nie labladorach, czyli co zwykłe kundelki za 350? buahahahah

http://www.stoppseudohodowcom.org/

http://www.stoppseudohodowcom.org/

chyle czoła rzeczywiście źle napisałam byc moze dla ciebie to kundel a dla mnie najukochanszy pies pozdrawiam

Dziewczyna chce sprzedać pieski a tu zawsze tacy madrzy co chcą doradzać.Nie chcesz kupić pieska,nie udzielaj sie w tym temacie.Proste!

Najukochańszego kundelka się adoptuje/przygarnia. Skoro już prawo traktuje psa jak rzecz ruchomą to sprzedaż kundelka w typie rasy powinna być traktowana jak sprzedaż podróbek.
Ile sztuk po 350 zł sprzedajesz rocznie? To może być ciekawy wątek dla US ;)

ehhhh;-/

Jeśli tak kochasz swojego psa, to przestań bawić się w pseudohodowlę, zrób suczce sterylkę i nie funduj jej więcej porodów.

durny narod tylko krytykowac potrafi.....jakas laska zrobila kilka bledow w pisowni,chce sprzedac psy bo ma w nadmiarze a wy ***** sie wymadrzacie....tez wzielam labradora bez papierow jak byl szczeniakiem...i to nie byl zaden mieszaniec...wezcie jesli nie macie nic madrego do powiedzenia na dany temat to nie krytykujcie nie dogryzajcie najlepiej wogle sie nie wypowiadajcie.....

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org