Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie na prawko? |
Siema! Mam zamiar w niedługim czasie wybrać się na kurs prawa jazdy,macie może jakieś swoje opinie na temat OSK w Łomży? Z tego co słyszałem to najtaniej jest w PKS-ach? Dzięki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie na prawko? |
Ja polecam OSK Centrum na Giełczyńskiej, wszyscy moi znajomi oraz ja zdaliśmy za pierwszym razem. I polecam jako instruktora pana Marka Chrostowskiego ;).
|
|
Ja polecam OSK na Legionów 11,wizawi 4 PLUS
|
|
Już pisałem o tym setki razy, nie uzyskasz obiektywnej opinii na ten temat, ponieważ każdy robił kurs prawa jazdy w JEDNYM ośrodku, więc nie może sobie porównać, gdzie było lepiej. Dużo zależy od dobrego instruktora, to on będzie Cię uczył, ale też od swojej smykałki do prowadzenia auta.
|
|
Właśnie że jest różnica gdzie robisz kurs.Na swoim przykładzie przy zdawaniu C+E,musisz trafić do tej szkólki gdzie instruktor zna egzaminatorów i wystarczy że masz troche pojęcia o jeżdzie i nie popełnisz rażących błędów.
|
|
Właśnie że jest różnica gdzie robisz kurs.Na swoim przykładzie przy zdawaniu C+E,musisz trafić do tej szkólki gdzie instruktor zna egzaminatorów i wystarczy że masz troche pojęcia o jeżdzie i nie popełnisz podstawowych błędów.
|
|
a ja osobiście polecam OSK FERENC
|
|
OSK Centrum km
|
|
Ja polecam Osz Na Alei legionów 49... Szybko i sprawnie.. Zdanie za pierwszym podejściem.. I polecam instruktora Wojtka Święcickiego... Dobrze uczy i jest Cierpliwy i ma sporo czasu na jazdy.. Nie jak niektórzy instruktorzy popołudniami.. ...
|
|
OSK Centrum!!
|
|
Oczywiście do pana Przestrzelskiego :)
|
|
M. Gruszfeld.
|
|
Ja polecam OSK Centrum na Giełczyńskiej, wszyscy moi znajomi oraz ja zdaliśmy za pierwszym razem. I polecam jako instruktora pana Marka Chrostowskiego ;). POLECAM również za I RAZEM zdane
|
|
zdali za kasę za pierwszym razem.. a na rondzie będac wpuszcza mnie jako pierwszego żenada lomzyniak24
|
|
Polecam OSK Borawski Al.Legionów 32 (vis a vis Parku) mają wszystkie kategorie,na C i C+E najnowszy MAN TGL... taki jak w WORD.
|
|
lomzyniak24 boli Cię to? że ktoś za pierwszym zdał? Sam pewnie idealny jesteś kierowca
|
|
ja zdalem za 1 razem u sobieskiego w biurowcu PKS na Pilsudskiego
|
|
Najlepszymi nistruktorzy to sa u Kopańczyka na ul. Mazowieckiej,rewelacyjnie ucza,maja podejscie do kursantow,lepszych w LOMZY NIE MA!!!!!! Gienia_Smoliwąsowa
|
|
Ja polecam zielona szkole na al. legionow, rownierz zdalem za pierwszym razem, maja wlasny plac wiec nie trzeba doplacac, polecam instruktora Smolinskiego.
|
|
Ja osobiście zdawałam u Kamińskiego, ale to już jednak minęło parę lat od tego :) wtedy był uznawany za najlepszy ośrodek. Teraz z tego, co słyszę polecany jest FERENC i Daniel, ale nie zdawałam tam wiec nie wiem, na pewno nie napisze idź tam lub tam bo zdałam za 1 razem, żaden obiektywizm :) Pozdrawiam i powodzenia. ;)
|
|
lomzyniak24 boli Cię że Tobie się za pierwszym razem nie udało? Zdałam bo znam przepisy, zostałam dobrze przygotowana do egzaminu i nie dawałam nikomu kasy w łapę żeby zdać egzamin...
|
|
slodka-trucizna popieram:) też zauważyłam że co niektórych coś boli że im się nie powiodło a uważają się za super kierowców
|
|
fiona czy jakiśtam fityksie mam prawko od 85 roku ponad milion kilometrów bezwypadkowo zdejmij czapkę.widzę jak jeżdzicie ze tylko krzyże przy drogach wam stawiają lomzyniak24
|
|
haha to tylko pozazdrościć jak milion km haha mi tam krzyża nie postawili bo inaczej nie pisałabym na forum. Trochę pokory kolego ;)
|
|
bogdan iwanowski z jedwabnego-policjant,super uczy i jest sympatyczny.u niego zdaja wszyscy:)
|
|
polecam Ernest Cieniewicz!!
|
|
ja tez!!!
|
|
Od kiedy u Kaminskiego zdaje sie egzamin na prawo jazdy?
|
|
od dawna
|
|
Kończę kurs na Legionów 49 w tamtejszym OSK i jestem zadowolony:) cena 950 nie jest wygurowaną i zadnej opłaty za egzamin wewnętrzny,która podobno jest u pana na K.:)
|
|
FERENC :) onaion
|
|
OSK Borawski na Al.Legionów 32 (vis a vis Parku) 900zł i ŻADNYCH opłat dodatkowych za cokolwiek,w cenie plac,materiały i egz.wew. - polecam!
|
|
Najlepsze PKS , teraz 850zl , a pozatym po co piszecie ze 900 bez zadnych oplat jak jeszcze na lekarza trzeba dac
|
|
Polecam R.Kamińskiego najlepszy ośrodek jaki może być
|
|
A u kogo "Lekarz" jest w cenie kursu????????????????
|
|
OSK SOBIESKi.! jest to w tym samym miejscu co PKS ale wchodzisz z lewej strony. Instruktorzy bardzo dobrze przygotuja cb do egzaminu oraz kurs jest w przystepnej cenie. Ja zdalem tam za 1 razem bez zadnego problemu wiec polecam tobie to miejsce a napewno sie nie zawiedziesz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |