wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie na prawko?

Siema! Mam zamiar w niedługim czasie wybrać się na kurs prawa jazdy,macie może jakieś swoje opinie na temat OSK w Łomży? Z tego co słyszałem to najtaniej jest w PKS-ach? Dzięki

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie na prawko?

Ja polecam OSK Centrum na Giełczyńskiej, wszyscy moi znajomi oraz ja zdaliśmy za pierwszym razem. I polecam jako instruktora pana Marka Chrostowskiego ;).

Ja polecam OSK na Legionów 11,wizawi 4 PLUS

Już pisałem o tym setki razy, nie uzyskasz obiektywnej opinii na ten temat, ponieważ każdy robił kurs prawa jazdy w JEDNYM ośrodku, więc nie może sobie porównać, gdzie było lepiej. Dużo zależy od dobrego instruktora, to on będzie Cię uczył, ale też od swojej smykałki do prowadzenia auta.

Właśnie że jest różnica gdzie robisz kurs.Na swoim przykładzie przy zdawaniu C+E,musisz trafić do tej szkólki gdzie instruktor zna egzaminatorów i wystarczy że masz troche pojęcia o jeżdzie i nie popełnisz rażących błędów.

Właśnie że jest różnica gdzie robisz kurs.Na swoim przykładzie przy zdawaniu C+E,musisz trafić do tej szkólki gdzie instruktor zna egzaminatorów i wystarczy że masz troche pojęcia o jeżdzie i nie popełnisz podstawowych błędów.

a ja osobiście polecam OSK FERENC

OSK Centrum

km

Ja polecam Osz Na Alei legionów 49... Szybko i sprawnie.. Zdanie za pierwszym podejściem.. I polecam instruktora Wojtka Święcickiego... Dobrze uczy i jest Cierpliwy i ma sporo czasu na jazdy.. Nie jak niektórzy instruktorzy popołudniami..

...

OSK Centrum!!

Oczywiście do pana Przestrzelskiego :)

M. Gruszfeld.

Ja polecam OSK Centrum na Giełczyńskiej, wszyscy moi znajomi oraz ja zdaliśmy za pierwszym razem. I polecam jako instruktora pana Marka Chrostowskiego ;).

POLECAM również za I RAZEM zdane

zdali za kasę za pierwszym razem.. a na rondzie będac wpuszcza mnie jako pierwszego żenada

lomzyniak24

Polecam OSK Borawski Al.Legionów 32 (vis a vis Parku) mają wszystkie kategorie,na C i C+E najnowszy MAN TGL... taki jak w WORD.

lomzyniak24 boli Cię to? że ktoś za pierwszym zdał? Sam pewnie idealny jesteś kierowca

ja zdalem za 1 razem u sobieskiego w biurowcu PKS na Pilsudskiego

Najlepszymi nistruktorzy to sa u Kopańczyka na ul. Mazowieckiej,rewelacyjnie ucza,maja podejscie do kursantow,lepszych w LOMZY NIE MA!!!!!!

Gienia_Smoliwąsowa

Ja polecam zielona szkole na al. legionow, rownierz zdalem za pierwszym razem, maja wlasny plac wiec nie trzeba doplacac, polecam instruktora Smolinskiego.

Ja osobiście zdawałam u Kamińskiego, ale to już jednak minęło parę lat od tego :) wtedy był uznawany za najlepszy ośrodek. Teraz z tego, co słyszę polecany jest FERENC i Daniel, ale nie zdawałam tam wiec nie wiem, na pewno nie napisze idź tam lub tam bo zdałam za 1 razem, żaden obiektywizm :)

Pozdrawiam i powodzenia.

;)

lomzyniak24 boli Cię że Tobie się za pierwszym razem nie udało? Zdałam bo znam przepisy, zostałam dobrze przygotowana do egzaminu i nie dawałam nikomu kasy w łapę żeby zdać egzamin...

slodka-trucizna popieram:) też zauważyłam że co niektórych coś boli że im się nie powiodło a uważają się za super kierowców

fiona czy jakiśtam fityksie mam prawko od 85 roku ponad milion kilometrów bezwypadkowo zdejmij czapkę.widzę jak jeżdzicie ze tylko krzyże przy drogach wam stawiają

lomzyniak24

haha to tylko pozazdrościć jak milion km haha
mi tam krzyża nie postawili bo inaczej nie pisałabym na forum. Trochę pokory kolego ;)

bogdan iwanowski z jedwabnego-policjant,super uczy i jest sympatyczny.u niego zdaja wszyscy:)

polecam Ernest Cieniewicz!!

ja tez!!!

Od kiedy u Kaminskiego zdaje sie egzamin na prawo jazdy?

od dawna

Kończę kurs na Legionów 49 w tamtejszym OSK i jestem zadowolony:) cena 950 nie jest wygurowaną i zadnej opłaty za egzamin wewnętrzny,która podobno jest u pana na K.:)

FERENC :)

onaion

OSK Borawski na Al.Legionów 32 (vis a vis Parku) 900zł i ŻADNYCH opłat dodatkowych za cokolwiek,w cenie plac,materiały i egz.wew. - polecam!

Najlepsze PKS , teraz 850zl , a pozatym po co piszecie ze 900 bez zadnych oplat jak jeszcze na lekarza trzeba dac

Polecam R.Kamińskiego najlepszy ośrodek jaki może być

A u kogo "Lekarz" jest w cenie kursu????????????????

OSK SOBIESKi.!

jest to w tym samym miejscu co PKS ale wchodzisz z lewej strony. Instruktorzy bardzo dobrze przygotuja cb do egzaminu oraz kurs jest w przystepnej cenie. Ja zdalem tam za 1 razem bez zadnego problemu wiec polecam tobie to miejsce a napewno sie nie zawiedziesz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org