czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Podziękowanie za pomoc:)

Witam! Chciałam podziękować wszystkim życzliwym osobom za wczorajszą pomoc i ratunek podczas wypadku drogowego w Kupiskach! Dziękuję ludziom, którzy zatrzymali się i udzielili mi pierwszej pomocy wyciągając samochód z rowu i mnie z samochodu! Dziękuję Lekarzom z pogotowia za troskliwe podejście! Dziękuję Strażakom za przybycie! Dziękuję Panom Policjantom, którzy sprawnie i życzliwie kierowali akcją! Dziękuję Kolegom z pracy, którzy ofiarnie przybyli pomóc! Dziękuję P.Sebastianowi Z. za pomoc w formalnościach! Dziękuję Wszystkim innym, których może pominęłam, a dzięki temu mogłam wrócić bezpiecznie do domu, do Córek! Doświadczyłam wczoraj tyle dobra od ludzi mimo dość smutnej sytuacji! Są jeszcze i tacy Ludzie w naszym mieście! Chwała im za to! DZIĘKUJĘ!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Podziękowanie za pomoc:)

Pozdrowionka. Mnie tam nie było,ale to miło,że są jeszcze w Łomży osoby,które potrafią podziękować . Chwała ludziom ,ale przez ludzi chwała Panu Bogu :)

To,co Pani napisała,jest budujące.Czasem człowiek przestaje wierzyć,że sa jeszcze dobrzy ludzie.A tu proszę,tyle bezinteresownej pomocy.Pozdrawiam .

Wzruszyłam się--dzięki Bogu,że są tacy ludzie.Pozdrawiam

Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...

Dobroc dla innych to najpiekniejsze co moze byc ;)

...

Dla strażaków nie masz za co dzięęęęęękoooowaććććć hehehe.I TO JEST NAJPIĘKNIEJSZE W TYM ZAWODZIE ŻE POMAGASZ ,A NIC NIE OCZEKUJESZ W ZAMIAN!!!!!!DUŻO ZDROWIA !!!POZDRAWIAM

Pozdrawiam pozdrawiających ,pozdrawianych i chcących pozdrawiać . Fajnie tak się pozdrawiać :)

No to fajnie że już możesz pisać, znaczy wszystko OK. Pozdrawiam

Pozdrawiam:)

ja też kiedyś miałam wypadek na kupiskach. Tylko jedna osoba z gdzieś 12-latkiem podbiegła do nas(nie wiem skąd się wzięła) i udzieliła nam pomocy. reszta kierowców tylko przejeżdżała z boku i się patrzyła... nikt się nie zapytał czy pomóc. "szoł'' był przecież można obejrzeć. naprawdę dziękować tym, Którzy się zatrzymają i pomogą tak po ludzku i nie żądają zapłaty ani podziękowań. niby ludzka rzecz a tak mało tych prawdziwych ludzi

kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką

Odwaga nie polega na nie odczuwaniu strachu, ale na umiejętności działania mimo niego.CHWAŁA BOHATEROM!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org