Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Podziękowanie za pomoc:) |
Witam! Chciałam podziękować wszystkim życzliwym osobom za wczorajszą pomoc i ratunek podczas wypadku drogowego w Kupiskach! Dziękuję ludziom, którzy zatrzymali się i udzielili mi pierwszej pomocy wyciągając samochód z rowu i mnie z samochodu! Dziękuję Lekarzom z pogotowia za troskliwe podejście! Dziękuję Strażakom za przybycie! Dziękuję Panom Policjantom, którzy sprawnie i życzliwie kierowali akcją! Dziękuję Kolegom z pracy, którzy ofiarnie przybyli pomóc! Dziękuję P.Sebastianowi Z. za pomoc w formalnościach! Dziękuję Wszystkim innym, których może pominęłam, a dzięki temu mogłam wrócić bezpiecznie do domu, do Córek! Doświadczyłam wczoraj tyle dobra od ludzi mimo dość smutnej sytuacji! Są jeszcze i tacy Ludzie w naszym mieście! Chwała im za to! DZIĘKUJĘ!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Podziękowanie za pomoc:) |
Pozdrowionka. Mnie tam nie było,ale to miło,że są jeszcze w Łomży osoby,które potrafią podziękować . Chwała ludziom ,ale przez ludzi chwała Panu Bogu :)
|
|
To,co Pani napisała,jest budujące.Czasem człowiek przestaje wierzyć,że sa jeszcze dobrzy ludzie.A tu proszę,tyle bezinteresownej pomocy.Pozdrawiam .
|
|
Wzruszyłam się--dzięki Bogu,że są tacy ludzie.Pozdrawiam Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
Dobroc dla innych to najpiekniejsze co moze byc ;) ...
|
|
Dla strażaków nie masz za co dzięęęęęękoooowaććććć hehehe.I TO JEST NAJPIĘKNIEJSZE W TYM ZAWODZIE ŻE POMAGASZ ,A NIC NIE OCZEKUJESZ W ZAMIAN!!!!!!DUŻO ZDROWIA !!!POZDRAWIAM
|
|
Pozdrawiam pozdrawiających ,pozdrawianych i chcących pozdrawiać . Fajnie tak się pozdrawiać :)
|
|
No to fajnie że już możesz pisać, znaczy wszystko OK. Pozdrawiam
|
|
Pozdrawiam:)
|
|
ja też kiedyś miałam wypadek na kupiskach. Tylko jedna osoba z gdzieś 12-latkiem podbiegła do nas(nie wiem skąd się wzięła) i udzieliła nam pomocy. reszta kierowców tylko przejeżdżała z boku i się patrzyła... nikt się nie zapytał czy pomóc. "szoł'' był przecież można obejrzeć. naprawdę dziękować tym, Którzy się zatrzymają i pomogą tak po ludzku i nie żądają zapłaty ani podziękowań. niby ludzka rzecz a tak mało tych prawdziwych ludzi kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
Odwaga nie polega na nie odczuwaniu strachu, ale na umiejętności działania mimo niego.CHWAŁA BOHATEROM!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |