Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Internet TP |
Ma ktoś może internet TP satelitarny ten razem z TV ??? Proszę o opinie jak to działa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Internet TP |
ja mam i ogólnie jestem zadowolona.Tv działa idealnie a internet troszkę wolniej jak powinien,ale jest ok.
|
|
O wlasnie. Do mnie ma przyjechac jutro ten caly zestaw. Telewizja, internet i telefon. To napewno jest z TP ? a nie z jakichs tam podzespolow.? A i czy trudne jest to do podlaczenia. ...
|
|
do podłączenia jest proste.A umowę zawierasz nową czy przedłużasz?
|
|
Mi oferują 6 Mb czyli powinno być ok ???
|
|
Zależy do czego potrzebny Tobie internet . Tak,by przesyłać pliki ,dokumenty,maile,nawet oglądać online tv,to powinno starczyć.
|
|
Umowe zawieram nowa. Mam miec internet ten 6 Mb. Wlasnie czytam te wszystkie instrukcje i tylko drapie sie za glowe heh :/ jeszcze dali mi metrowy kabel do internetu, moge dokupic dluzszy i go zalozyc.? ...
|
|
hehehe tez mam taki krótki kabel.A Tv podłączyłeś???
|
|
Nic jeszcze nie podlaczylem. Znajde fachowca do tego hehe. Ja jedynie liveboxa potrafie podlaczyc a reszty niestety nie... he ;p A nie wiecie gdzie dostane dlugi kabel z obiema wtyczkami od internetu.? W kazdym komputerowym.? ...
|
|
livebox ma wifi. nie potrzeba kabla
|
|
Masz tam instrukcję ,wszystko dokładnie opisane więc małymi kroczkami powinieneś sam do tego dojść co z czym;-D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |