Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dobry neurolog |
jak w temacie....tylko prosze nie z lomzy bo tych mam dosc..ewentualnie jakas dobra klinika neurologiczna Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dobry neurolog |
603-119-675 neurochirurg jeden z najlepszych w Polsce przyjmuje w Piątnicy jest z Białegostoku pozdrawiam
|
|
Ja miałam do czynienia tylko z neurochirurgami z Białostockiego giganta. Uratowali i przedłużyli mojemu ojcu życie, przy okazji ogromnie poprawiając jego komfort podczas, gdy nasi łomżyńscy partacze mało go nie zabili. Możesz tam spróbować się z konsultować. Według mnie naprawdę fachowcy. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
dzieki Wam.. pozdrawiam Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
W Choroszczy najbliżej. Jak się dobrze postarać to i sami zawiozą.
|
|
fanka bocianka rozczaruje cie troszke-psychiatra orzekl ze jestem w pelni normalna :P poza tym slonce to tak troche powazniejsza sprawa dlatego zwracam sie tu z pytaniem...0 lomzynskich neurologach niestety mam zla opinie Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Teraz to już nic nie rozumiem, jeżeli tak orzekł to powinnaś być raczej zadowolona i nie mieć o nim złej opini.
|
|
Chociaż to może być usprawiedliwione bo w dzisiejszych czasach trudno jest żyć normalnym i zdrowym ludziom lepiej być jednak troszkę pie....niętym. Ale jest na to też dobra rada: - Kiedy życie Ci doskwiera i robi się piekłem - włóż łeb do kibla i jebnij się deklem.
|
|
********* rada...ale slonce hmmm psychiatra to cos innego od neurloga a poza tym............:P Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |