Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szukam ludzi do must be the music |
Witam. poszukuję kreatywnych osób które razem ze mną i moim kolegą gitarzystą będą chcieli stworzyć zespół i pojechać z nami na eliminacje do programu Must be the music . Chcemy stworzyć utwory w których będzie pocięcie ciężkiego metalu z rege , rockiem i punkiem . Najbardziej potrzebny klawisz bas i perka ale inne instrumentując też się przydadzą . Dodam że wokalista i 2 elektryki juz są
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szukam ludzi do must be the music |
umiem dobrze, ostro nak*rwiac na trójkącie, mogę jeszcze ze sobą przyprowadzić kolegę, wygląda jak pedał i jest wiecznie naćpany, tak więc wygrana będzie nasza :)
|
|
Mógłbym wspomóc was gitarą ale już macie widzę
|
|
Ja umiem dobrze grać na nerwach ;)
|
|
Ja na pianinie ,, wlazł kotek na płotek " jednym palcem :):) A na nerwach to nikt tak grać nie potrafi jak ja :):) Jestem najlepszy w te klocki :)
|
|
Cxz3 nie rozumiem czemu macie takie parcie na Mbtm. Jeżeli macie talent,spodobacie się publice i mocne chęci to uda się wam odnieść sukces bez "fachowych ocen jurorów".
|
|
reklama kolego reklama
|
|
A zamiast sławy,kichy można się najeść i po ptakach.
|
|
chcą się pokazać w tv :) i bardzo dobrze - a co my łomżyniaki gorsze..? żebym umiała na czymś grać to też bym się przyłaczyła :) ale potrafię tak jak ci co wyżej - tylko na nerwach..:P
|
|
Ja sie reklamuje - elektro-akustyk ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |