wtorek, 22 kwietnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
szukam ludzi do must be the music

Witam. poszukuję kreatywnych osób które razem ze mną i moim kolegą gitarzystą będą chcieli stworzyć zespół i pojechać z nami na eliminacje do programu Must be the music . Chcemy stworzyć utwory w których będzie pocięcie ciężkiego metalu z rege , rockiem i punkiem . Najbardziej potrzebny klawisz bas i perka ale inne instrumentując też się przydadzą . Dodam że wokalista i 2 elektryki juz są

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: szukam ludzi do must be the music

umiem dobrze, ostro nak*rwiac na trójkącie, mogę jeszcze ze sobą przyprowadzić kolegę, wygląda jak pedał i jest wiecznie naćpany, tak więc wygrana będzie nasza :)

Mógłbym wspomóc was gitarą ale już macie widzę

Ja umiem dobrze grać na nerwach ;)

Ja na pianinie ,, wlazł kotek na płotek " jednym palcem :):)
A na nerwach to nikt tak grać nie potrafi jak ja :):)

Jestem najlepszy w te klocki :)

Cxz3 nie rozumiem czemu macie takie parcie na Mbtm. Jeżeli macie talent,spodobacie się publice i mocne chęci to uda się wam odnieść sukces bez "fachowych ocen jurorów".

reklama kolego reklama

A zamiast sławy,kichy można się najeść i po ptakach.

chcą się pokazać w tv :) i bardzo dobrze - a co my łomżyniaki gorsze..? żebym umiała na czymś grać to też bym się przyłaczyła :) ale potrafię tak jak ci co wyżej - tylko na nerwach..:P

Ja sie reklamuje - elektro-akustyk

...

<a href=\"https://dzpremiumapk.com/\">Deezer Premium APK</a> offers unlimited access to high-quality music streaming without ads, allowing users to enjoy their favorite tracks without interruption. With offline listening and unlimited skips, it enhances the user experience beyond the free version. This modified app unlocks premium features for free, providing a seamless and customizable music journey.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org