Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najlepsze imprezy w Łomży - Klub Atom |
Zapraszam wszystkich do odwiedzenia oficjalnej strony internetowej klubu Atom - największej i najlepszej dyskoteki w Łomży!!!!!! www.KlubAtom.xu.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najlepsze imprezy w Łomży - Klub Atom |
Czy zmieniło się w Atomie coś w zakresie bezpieczeństwa? Czy mogę tam zajść bez troski, że nie tylko wewnątrz, ale i na zewnątrz nic złego mnie nie spotka (np jakiś rozbuchany młodzian z potrzebą sprawdzenia swojej siły, wytrzymałości na ból i czegoś tam jescze)? .....a ten kolczyk w nosie na banerze to ma mnie niby zachęcać...??? ....rozumiem .... techno Pozdrawiam! ...i życzę frekwencji! --- PGG
|
|
Nikt chyba nie ma wątpliwości, że klub Atom jest najlepiej chronionym lokalem rozrywkowym w Łomży. Profesjonalna ochrona atomowych imprez jest jednym z najważniejszych elementów składających się na gwarancję dobrej zabawy w naszym klubie. Najlepszym tego dowodem jest Atomowe Techno Party. Od początku trwania tej imprezy tzn od początku wakacji 2003 , ani razu nie było przypadku jakiegokolwiek pobicia itp. ( i napewno nie będzie, bo przychodzą tam ludzie żeby się dobrze bawić - i tylko po to!!) Więc bez obaw - wpadajcie i bawcie się dooobrze!!
|
|
Stronka może być, choć jak na klubowo-technowy charakter to trochę uboga. Mam tylko 3 uwagi do webmastera: 1. "nażekasz" pisze się "narzekasz" 2. "narazie" pisze się "na razie" 3. "wykarzesz" pisze się "wykażesz" :-) Pozdrawiam. grover
|
|
Grover dzieki za słuszne uwagi :-) Juz odpalam edytora i poprawiam byczki! Stronka uboga bo jest w ciągłej budowie - powstała 4 dni temu i cały czas będę się starał ją ulepszac. mam nadzieje, że za troche czasu będzie ok. Również pozdrawiam. Devil
|
|
XV... jak nie jesteś w stanie zapewnić sobie sam bezpieczeństwa to z domu nie wychodź.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |