czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Najlepsze imprezy w Łomży - Klub Atom

Zapraszam wszystkich do odwiedzenia oficjalnej strony internetowej klubu Atom - największej i najlepszej dyskoteki w Łomży!!!!!! www.KlubAtom.xu.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Najlepsze imprezy w Łomży - Klub Atom

Czy zmieniło się w Atomie coś w zakresie bezpieczeństwa?
Czy mogę tam zajść bez troski, że nie tylko wewnątrz, ale i na zewnątrz nic złego mnie nie spotka (np jakiś rozbuchany młodzian z potrzebą sprawdzenia swojej siły, wytrzymałości na ból i czegoś tam jescze)?

.....a ten kolczyk w nosie na banerze to ma mnie niby zachęcać...??? ....rozumiem .... techno

Pozdrawiam! ...i życzę frekwencji!

---
PGG

Nikt chyba nie ma wątpliwości, że klub Atom jest najlepiej chronionym lokalem rozrywkowym w Łomży. Profesjonalna ochrona atomowych imprez jest jednym z najważniejszych elementów składających się na gwarancję dobrej zabawy w naszym klubie. Najlepszym tego dowodem jest Atomowe Techno Party. Od początku trwania tej imprezy tzn od początku wakacji 2003 , ani razu nie było przypadku jakiegokolwiek pobicia itp. ( i napewno nie będzie, bo przychodzą tam ludzie żeby się dobrze bawić - i tylko po to!!) Więc bez obaw - wpadajcie i bawcie się dooobrze!!

Stronka może być, choć jak na klubowo-technowy charakter to trochę uboga. Mam tylko 3 uwagi do webmastera:

1. "nażekasz" pisze się "narzekasz"
2. "narazie" pisze się "na razie"
3. "wykarzesz" pisze się "wykażesz"

:-)
Pozdrawiam.
grover

Grover dzieki za słuszne uwagi :-) Juz odpalam edytora i poprawiam byczki!
Stronka uboga bo jest w ciągłej budowie - powstała 4 dni temu i cały czas będę się starał ją ulepszac. mam nadzieje, że za troche czasu będzie ok.

Również pozdrawiam.
Devil

XV... jak nie jesteś w stanie zapewnić sobie sam bezpieczeństwa to z domu nie wychodź.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org