poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pierwsze spotkanie

witam doradcie gdzie można zabrac dziewczyne na pierwsze spotkanie gdzies w Łomży albo okolicy , z góry dziekuje za rozsodne propozycje

adam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pierwsze spotkanie

w Konopkach cicho spokojnie i kulturka
Jakaś fajna kolacyjka te sprawy

Tylko nie zabieraj na Chojny chociaż fajna knajpa ale zawsze cpn będzie nie wypał

pierwsze spotkanie a Ty mu kolacje doradzasz? ;-D dobre.......

Zalezy po ile macie lat i co chcecie robic ;) ja bym wybrala Retro, no ale jestem pelnoletnia i mam kosmate mysli (w razie czego hotel na miejscu ;)). A moze na kazanska do pijalni czelolady? Pozostale knajpy nadaja sie raczej na kolejne randki. powodzenia ;)

A moze chcesz jej dac jakis prezent? bo wiesz mam trzy tusze do rzes max factora. brazowe, polecam ;) ;) ;)

No już, od razu będzie obsypywał ją prezentami. To gdzie powinieneś ją zabrać to indywidualna sprawa, zależy od tego jaka jest, jeśli romantyczka to jakiś spacer ciekawą trasą i miła rozmowa, jak przypadkiem będziecie mijać kwiaciarnię czerwona róża nie zaszkodzi ;) Jeśli bardziej rozrywkowa, jakiś klub gdzie można wyszaleć się na parkiecie. Można też do kina, na rower (trochę zimno, wiem ;) Możliwości jest wiele, jak i ważnych czynników ;)

Autor: duvall (---.elomza.pl)
Data: 18-10-11 23:51

pierwsze spotkanie a Ty mu kolacje doradzasz? ;-D dobre.......

No tak Ty tobyś zabrał na rolki albo do piaskownicy .......

goose Retro też jest ok zapomniałem o tym lokalu

weź na spacer, niech ją wypiździ ;)

zbychu co Ty możesz wiedzieć.....pozory mylą tępaku;-] ale rolki? czemu nie? bardzo kreatywny pomysł na aktywną forme randki haha napinaczu forumowy....

toz moj pomysl z prezentem genialny. A jaki praktyczny, moze to akurat blondynka ;)

z tanich miejsc polecam spacer po starowce i nalesnikarnie lub spacer po lomzynskich bulwarach za 10lat ups...

a ja polecam vanilla cafe fajne spokojne miejsce dobre macchiatto albo latte i do tego ciacho:-)

bułkę na Statoil

,Pod Grusza' tez super tylko wczesniej trzeba zadzwonic i zarezerwowac stolik.Strzelicie sobie ,Wybora-Export' w nie tuzinkowym towarzystwie i po zawodach.Tylko nie wiem czy od jakiegos czasu nie obowiazuje tam stroj wieczorowy?
Statoil czy McDonalds zostawcie sobie na wtedy gdy juSZ nie bedziecie miec pomyslu na extra wypad.Podjezdzajac bryka z nia pod McDrive jakze mozesz ja zachwycic tym ze sie nie wysiada a zer podaja ,bez' okno.
Łomza to miasto szerokich mozliwosci!

jak na pierwsze spotkanie to zaraz nie przesadzaj z rózami i niczym takim, nie angazuj się tak od razu taka mala rada, ladna pogoda to np bona fajne miejsce we 2

vanilla cafe upadlo

h0jowe forum

pod elektrownie polecam:)

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

adam-adam
Zabierz ją do Restauracji"Cztery Pory Roku " na Piłsudskiego i zaproponuj szarlotkę na ciepło. Możesz wręczysz jej na powitanie jeden mały kwiatek ,na pewno będzie jej bardzo miło ;)
Jak planujesz romantyczną kolację to fajnym miejscem jest "Retro "
Pogoda nie sprzyja dłuższym spacerom ...

Miłego pierwszego spotkania :)

pod ratusz zabierz

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

vanilla cafe przestało istnieć więc tam jej nie zabieraj ;P

... bo będzie rozczarowanie ;D Ja nie mówię tu zaraz o bukietach róż, po prostu jedna czerwona ładna róża na powitanie jak kolega wspomniał wyżej.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org