Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pierwsze spotkanie |
witam doradcie gdzie można zabrac dziewczyne na pierwsze spotkanie gdzies w Łomży albo okolicy , z góry dziekuje za rozsodne propozycje adam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pierwsze spotkanie |
w Konopkach cicho spokojnie i kulturka Jakaś fajna kolacyjka te sprawy
|
|
Tylko nie zabieraj na Chojny chociaż fajna knajpa ale zawsze cpn będzie nie wypał
|
|
pierwsze spotkanie a Ty mu kolacje doradzasz? ;-D dobre.......
|
|
Zalezy po ile macie lat i co chcecie robic ;) ja bym wybrala Retro, no ale jestem pelnoletnia i mam kosmate mysli (w razie czego hotel na miejscu ;)). A moze na kazanska do pijalni czelolady? Pozostale knajpy nadaja sie raczej na kolejne randki. powodzenia ;)
|
|
A moze chcesz jej dac jakis prezent? bo wiesz mam trzy tusze do rzes max factora. brazowe, polecam ;) ;) ;)
|
|
No już, od razu będzie obsypywał ją prezentami. To gdzie powinieneś ją zabrać to indywidualna sprawa, zależy od tego jaka jest, jeśli romantyczka to jakiś spacer ciekawą trasą i miła rozmowa, jak przypadkiem będziecie mijać kwiaciarnię czerwona róża nie zaszkodzi ;) Jeśli bardziej rozrywkowa, jakiś klub gdzie można wyszaleć się na parkiecie. Można też do kina, na rower (trochę zimno, wiem ;) Możliwości jest wiele, jak i ważnych czynników ;)
|
|
Autor: duvall (---.elomza.pl) Data: 18-10-11 23:51 pierwsze spotkanie a Ty mu kolacje doradzasz? ;-D dobre....... No tak Ty tobyś zabrał na rolki albo do piaskownicy .......
|
|
goose Retro też jest ok zapomniałem o tym lokalu
|
|
|
zbychu co Ty możesz wiedzieć.....pozory mylą tępaku;-] ale rolki? czemu nie? bardzo kreatywny pomysł na aktywną forme randki haha napinaczu forumowy....
|
|
toz moj pomysl z prezentem genialny. A jaki praktyczny, moze to akurat blondynka ;) z tanich miejsc polecam spacer po starowce i nalesnikarnie lub spacer po lomzynskich bulwarach za 10lat ups...
|
|
a ja polecam vanilla cafe fajne spokojne miejsce dobre macchiatto albo latte i do tego ciacho:-)
|
|
bułkę na Statoil
|
|
,Pod Grusza' tez super tylko wczesniej trzeba zadzwonic i zarezerwowac stolik.Strzelicie sobie ,Wybora-Export' w nie tuzinkowym towarzystwie i po zawodach.Tylko nie wiem czy od jakiegos czasu nie obowiazuje tam stroj wieczorowy? Statoil czy McDonalds zostawcie sobie na wtedy gdy juSZ nie bedziecie miec pomyslu na extra wypad.Podjezdzajac bryka z nia pod McDrive jakze mozesz ja zachwycic tym ze sie nie wysiada a zer podaja ,bez' okno. Łomza to miasto szerokich mozliwosci!
|
|
jak na pierwsze spotkanie to zaraz nie przesadzaj z rózami i niczym takim, nie angazuj się tak od razu taka mala rada, ladna pogoda to np bona fajne miejsce we 2
|
|
vanilla cafe upadlo h0jowe forum
|
|
pod elektrownie polecam:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
adam-adam Zabierz ją do Restauracji"Cztery Pory Roku " na Piłsudskiego i zaproponuj szarlotkę na ciepło. Możesz wręczysz jej na powitanie jeden mały kwiatek ,na pewno będzie jej bardzo miło ;) Jak planujesz romantyczną kolację to fajnym miejscem jest "Retro " Pogoda nie sprzyja dłuższym spacerom ... Miłego pierwszego spotkania :)
|
|
pod ratusz zabierz Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
vanilla cafe przestało istnieć więc tam jej nie zabieraj ;P
|
|
... bo będzie rozczarowanie ;D Ja nie mówię tu zaraz o bukietach róż, po prostu jedna czerwona ładna róża na powitanie jak kolega wspomniał wyżej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |