poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jednak cos się amieniło w pup

wystarczyło trochę zwierzeń ludzi i są zmiany w załatwianiu -idzie szybciej ,sprawniej i nawet z uśmiechem . można było wcześniej .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jednak cos się amieniło w pup

,a co w pupie może się zmienić?

i to wszystko zasluga tego forum :) jak czlowiek chce to wszystko zauwazy i czemus przypisze..

Od razu poznałem tego za biurkiem,to M Bieniek.

- Z życiorysu: "Potem byłam na zasiłku dla bezrobotnych, gdzie pracowałam na umowę zlecenie".

- Z wielką przyjemnością dostarczę dodatkowych informacji, jeśli moje doświadczenie i kwalifikacje będą odpowiadać Waszej firmie.

- (Z rozmowy telefonicznej) "Dzwonię w imieniu syna. Chce podjąć pracę, ale nie ma doświadczenia, bo to absolwent. Taki świeży łeb do ukształtowania."

- Prawo jazdy A i B posiadam od 1969 roku prowadzę od 1969 samochody średnio do 900 cm motocykle i rowery jak przypadnie.

- Ukształciłam się i ukończyłam Szkołę w (...) Chojnicach.
- Podejmę każdą pracę w godz. 6-14 lub 7-15.

- Moje wykształcenie jest zawodowe.

- Chciałabym bardzo podjąć pracę. Najlepiej, żeby to było w Legnicy, ale jeżeli będzie w Lubinie to nieszkodzi.

- Proszę o pozytywne rozpaczenie mojego podania.

- W 1991 roku ożeniłem się i założyłem rodzinę, gdzie mam dwie córki.

- Na chwilę obecną posiadam 21 lat.

- Pracowałem w Realu rok czasu, gdzie skusiło Mnie wyjechać do Niemiec do pracy.

- Przedstawiam Państwu swoja kandydaturę nadmieniając, iż posiadam dużą wiedzę na temat kosmetyki pielęgnacyjnej i kolorowej ciała.

- Kochani, bardzo was uprzejmie proszę, odpiszcie czy mam szanse.

- Jestem 52 letnim mężczyzną o naprawdę młodym poczuciu i wyglądzie.

- Zwracam się z serdeczną prośbą o zatrudnienie mnie.

- Wiem doskonale, ze teraz jest ciężko z pracą, a na dobrą robotę trzeba mieć dobre wykształcenie.

- Jestem osobom solidnie wykonujacom powierzoną pracę.

- Podczas wykonywania obowiązków pełnomocnika zdobyłam wiedzę z zakresu ekonomii umożliwiającą samodzielne prowadzenie małej księgowości i jazdę samochodem.

Andy C
mogliby jeszcze zaczac umilac czas poprzez puszczanie muzyki z radia,zeby "zabic" zdenerwowanie ludzi, ktorzy oczekuja tam pracy.
a jak pieknie zachecaja w naszym radiu lomzynskim do szkolen na ... uwaga...wozki widlowe.hehe. kob by sie usmial.

jestem ... sobie

*koń

jestem ... sobie

Czy to chodzi o ten remont?

nic się nie zmieniło poza tym, że przybyło bezrobotnych...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org