Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jednak cos się amieniło w pup |
wystarczyło trochę zwierzeń ludzi i są zmiany w załatwianiu -idzie szybciej ,sprawniej i nawet z uśmiechem . można było wcześniej .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jednak cos się amieniło w pup |
,a co w pupie może się zmienić?
|
|
i to wszystko zasluga tego forum :) jak czlowiek chce to wszystko zauwazy i czemus przypisze..
|
|
|
|
Od razu poznałem tego za biurkiem,to M Bieniek.
|
|
|
|
- Z życiorysu: "Potem byłam na zasiłku dla bezrobotnych, gdzie pracowałam na umowę zlecenie". - Z wielką przyjemnością dostarczę dodatkowych informacji, jeśli moje doświadczenie i kwalifikacje będą odpowiadać Waszej firmie. - (Z rozmowy telefonicznej) "Dzwonię w imieniu syna. Chce podjąć pracę, ale nie ma doświadczenia, bo to absolwent. Taki świeży łeb do ukształtowania." - Prawo jazdy A i B posiadam od 1969 roku prowadzę od 1969 samochody średnio do 900 cm motocykle i rowery jak przypadnie. - Ukształciłam się i ukończyłam Szkołę w (...) Chojnicach. - Podejmę każdą pracę w godz. 6-14 lub 7-15. - Moje wykształcenie jest zawodowe. - Chciałabym bardzo podjąć pracę. Najlepiej, żeby to było w Legnicy, ale jeżeli będzie w Lubinie to nieszkodzi. - Proszę o pozytywne rozpaczenie mojego podania. - W 1991 roku ożeniłem się i założyłem rodzinę, gdzie mam dwie córki. - Na chwilę obecną posiadam 21 lat. - Pracowałem w Realu rok czasu, gdzie skusiło Mnie wyjechać do Niemiec do pracy. - Przedstawiam Państwu swoja kandydaturę nadmieniając, iż posiadam dużą wiedzę na temat kosmetyki pielęgnacyjnej i kolorowej ciała. - Kochani, bardzo was uprzejmie proszę, odpiszcie czy mam szanse. - Jestem 52 letnim mężczyzną o naprawdę młodym poczuciu i wyglądzie. - Zwracam się z serdeczną prośbą o zatrudnienie mnie. - Wiem doskonale, ze teraz jest ciężko z pracą, a na dobrą robotę trzeba mieć dobre wykształcenie. - Jestem osobom solidnie wykonujacom powierzoną pracę. - Podczas wykonywania obowiązków pełnomocnika zdobyłam wiedzę z zakresu ekonomii umożliwiającą samodzielne prowadzenie małej księgowości i jazdę samochodem.
|
|
Andy C mogliby jeszcze zaczac umilac czas poprzez puszczanie muzyki z radia,zeby "zabic" zdenerwowanie ludzi, ktorzy oczekuja tam pracy. a jak pieknie zachecaja w naszym radiu lomzynskim do szkolen na ... uwaga...wozki widlowe.hehe. kob by sie usmial. jestem ... sobie
|
|
*koń jestem ... sobie
|
|
Czy to chodzi o ten remont?
|
|
nic się nie zmieniło poza tym, że przybyło bezrobotnych...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |