poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Netia- gdzie szukać w Łomzy?

Wiecie może gdzie znajduje się punkt Netii w Łomzy?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Netia- gdzie szukać w Łomzy?

Piłsudskiego, nr nie wiem, na końcu chyba, zaraz za alkoholami świata

onaion

Ślicznie dziekuje :)

Słyszałem, że Netia miała kiedyś problemy z jakością połączeń. Czy teraz jest już dobrze? Zastanawiam się czy nie zamienić na nią Tepse... Polecacie?

taka sobie szału nie ma
powiem krótko, w ist miałam za 25 zł pakiet , a w netii za 59,99, nie widać różnicy, prócz ceny oczywiście

onaion

dzięki onanion:)

czy ktoś ma podobne spostrzeżenia?

Netia jest lipna,tak wam powiem,mialam 4 lata internet i sie tylko meczyłam z nią,i tez płaciłam 59.99 na szczęścia juz zerwałam umowe :)
A Netia znajduje sie na Piłsudskiego,chyba przed Alkoholami Swiata .

Chcecie mieć problemy to idzcie do INTERNETII to w zasadzie Netia ale jakiś podwykonawca, co jedyne mogę powiedzieć Serwis itp mają bezpłatny ! i to jest duży plus ale raczej bym odradzał

Łomża leży na Mazowszu !

tak, zależy od której strony idziesz
ale fakt, lipna jest, i teraz będę się męczyć

onaion

Netię mogę szczerze polecić. Z TP były ciągłe problemy, zarówno z telefonem jak i internetem. Problem z netem miałam tylko raz, w dodatku po tych wiatrach, które były kilka miesięcy temu.
Co mi się w Netii najbardziej podoba - nie wciskają kitu jak w TP, że jeśli jest jakiś problem, to na pewno z winy mojego komputera.
Możliwość zmiany promocji na inną w czasie trwania umowy też jest dobrym pomysłem.

ja tez nie narzekam miałem 3 lata i teraz kolejne 3 i jest OK ...żadnych problemów nie mam

a ja mam w neti ponad pol roku i jest ciagle problem moze to wina mojego komputera nie wiem zawsze jak chce wejsc na internet to mi to z 10 min zajmuje na kompie pokazuje sie czarny wykrzyknik w zoltym trojkacie na ekraniku od internetu on znika znowu sie pojawia i tak jest zawsze nie wiem jaka moze byc przyczyna tyle razy do nich dzwonilam ale nic nie ich wina u nich wszystko w porzadku

a ja mam od nich 4mb za 40 zł i jestem Happy.:):):)

Ja jestem bardzo zadowolony z netii. Zainwestowałem w router ADSL i mi śmiga. Naprawdę rzadko zdarzają się przerwy.

nie spodziewałem się tylu pochlebnych opinii nt Netii:)
chyba poważnie się zastanowię nad zmianą po zakończeniu abonamentu w TP
a może jest jakieś inne wyjście? Ktoś tu mówił o IST. Jak u nich jest?

dla mnie spoko, cena adekwatna, miałam 3 lata i żałuję,że netię wzięłam, bo tak naprawdę różnicy w prędkości nie odczuwam, a po kieszenie i owszem, ale popytaj jeszcze

onaion

netii nie polecam czesto nie ma neta i zawsze tym samym sie wykrecają.. ze ktos przeciał ich światłowód.... i w czasie awarii ich telefon tez wylaczony, co on na skype go maja czy co...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org