Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Netia- gdzie szukać w Łomzy? |
Wiecie może gdzie znajduje się punkt Netii w Łomzy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Netia- gdzie szukać w Łomzy? |
Piłsudskiego, nr nie wiem, na końcu chyba, zaraz za alkoholami świata onaion
|
|
Ślicznie dziekuje :)
|
|
Słyszałem, że Netia miała kiedyś problemy z jakością połączeń. Czy teraz jest już dobrze? Zastanawiam się czy nie zamienić na nią Tepse... Polecacie?
|
|
taka sobie szału nie ma powiem krótko, w ist miałam za 25 zł pakiet , a w netii za 59,99, nie widać różnicy, prócz ceny oczywiście onaion
|
|
dzięki onanion:) czy ktoś ma podobne spostrzeżenia?
|
|
Netia jest lipna,tak wam powiem,mialam 4 lata internet i sie tylko meczyłam z nią,i tez płaciłam 59.99 na szczęścia juz zerwałam umowe :) A Netia znajduje sie na Piłsudskiego,chyba przed Alkoholami Swiata .
|
|
Chcecie mieć problemy to idzcie do INTERNETII to w zasadzie Netia ale jakiś podwykonawca, co jedyne mogę powiedzieć Serwis itp mają bezpłatny ! i to jest duży plus ale raczej bym odradzał Łomża leży na Mazowszu !
|
|
tak, zależy od której strony idziesz ale fakt, lipna jest, i teraz będę się męczyć onaion
|
|
Netię mogę szczerze polecić. Z TP były ciągłe problemy, zarówno z telefonem jak i internetem. Problem z netem miałam tylko raz, w dodatku po tych wiatrach, które były kilka miesięcy temu. Co mi się w Netii najbardziej podoba - nie wciskają kitu jak w TP, że jeśli jest jakiś problem, to na pewno z winy mojego komputera. Możliwość zmiany promocji na inną w czasie trwania umowy też jest dobrym pomysłem.
|
|
ja tez nie narzekam miałem 3 lata i teraz kolejne 3 i jest OK ...żadnych problemów nie mam
|
|
a ja mam w neti ponad pol roku i jest ciagle problem moze to wina mojego komputera nie wiem zawsze jak chce wejsc na internet to mi to z 10 min zajmuje na kompie pokazuje sie czarny wykrzyknik w zoltym trojkacie na ekraniku od internetu on znika znowu sie pojawia i tak jest zawsze nie wiem jaka moze byc przyczyna tyle razy do nich dzwonilam ale nic nie ich wina u nich wszystko w porzadku
|
|
a ja mam od nich 4mb za 40 zł i jestem Happy.:):):)
|
|
Ja jestem bardzo zadowolony z netii. Zainwestowałem w router ADSL i mi śmiga. Naprawdę rzadko zdarzają się przerwy.
|
|
nie spodziewałem się tylu pochlebnych opinii nt Netii:) chyba poważnie się zastanowię nad zmianą po zakończeniu abonamentu w TP a może jest jakieś inne wyjście? Ktoś tu mówił o IST. Jak u nich jest?
|
|
dla mnie spoko, cena adekwatna, miałam 3 lata i żałuję,że netię wzięłam, bo tak naprawdę różnicy w prędkości nie odczuwam, a po kieszenie i owszem, ale popytaj jeszcze onaion
|
|
netii nie polecam czesto nie ma neta i zawsze tym samym sie wykrecają.. ze ktos przeciał ich światłowód.... i w czasie awarii ich telefon tez wylaczony, co on na skype go maja czy co... ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |