Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polacy po raz kolejny pokazali, że więcej wśró nas idiotów |
A może ci co nie poszli to ta mądrzejsza większość? Nie chce mi się wierzyć, że 20% Polaków głosowało na POlszewików. Co nas czeka w następnych czterech latach? - benzyna po 8 zł? - chleb po 4 zł? - podatek katastralny? - prąd 2 razy droższy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polacy po raz kolejny pokazali, że więcej wśró nas idiotów |
O szef idiotów założył nowy post ..........
|
|
Ja głosowałem na PO i jestem z siebie dumny bo przynajmniej nie będzie nami rządzić partia psychicznie chorych ludzi (PiS).
|
|
dokladnie dokladnie masz racje milego dnia
|
|
Juz sam widok tego karla w swoich ,nic nie znaczacych' wypowiedziach nastrajal narod by glosowac przeciw partii tego PiSdzielca. Juz nie lazlo w dupe jak ten ,pewniak' pier.dolil ze ja to moge a ten nic nie moze. Po raz kolejny Doniu pokazal mu POslady ktore krasnal moze tylko wylizac.(jesli nie jest na diecie,nie mysle o poselskiej,i jje czekolade) Mial kiedys swoje 5 min to duzo napokazywal?!!!!!!!!!!???????????
|
|
Uwierz - ok. 40% głosowało na PO
|
|
Jak pytałam znajomych na kogo głosowali to każdy mówił że na PIS lub Palikota .... tylko takie odpowiedzi więc skąd ten wynik..??
|
|
ANNA bo to w Łomży ,tutaj najwiecej pojebusów.
|
|
Dokładnie bo tylko na wschodzie wygrali PiSuary
|
|
nie znam się i nie interesuję polityką, wiem tylko jakieś tam podstawowe rzeczy..niech ktoś mi napisze jakie korzyści będą po wygraniu PO ..
|
|
kilka lat temu wyjechałem na zachód Polski za pracą i tak już tu zostałem. Mieszkając w Łomży poniekąd uważałem, że PIS to obrońcy kraju itp.(jednak lokalna propaganda i Radio M. robiły i nadal robią swoje) - teraz jednak uważam, że PIS to najwiękse zło jakie mogłoby spotkać Polskę - gdyby wygrali, powołane by zostało kilka komisji śledczych w sprawie smoleńska, wyołaliby gospodarczą wojnę z Rosją i Niemcami
|
|
Żal za dupę ściska protagoras, to twoja partia zawsze polaków za idiotów miała, Polska wybrała nowoczesność a nie ciemnogród, z bandą psychicznych mitomanów.
|
|
belfer więc czego możemy się teraz spodziewać po tych wyborach, oświeć mnie
|
|
hagen dokładnie tak by było a firmy handlujące z Rosją i Niemcami splajtowały i zwiększyliby bezrobocie
|
|
Nawet ona się wstydziła wujka psychopaty "Marty Kaczyńskiej nie było w sztabie prezesa PiS! Jak nieoficjalnie się dowiedzieliśmy, córka tragicznie zmarłej pary prezydenckiej jest skłócona z Jarosławem Kaczyńskim. Wszystko było już gotowe, nawet sukienka. Ale Marta Kaczyńska ostatecznie postanowiła, że do sztabu stryja Jarosława jednak nie przyjdzie"
|
|
nigdy nie bylem na wyborach od kilku lat ale gdy zobaczylem rozmowe przypadkowo z Tomaszem Lisem i Jarosławem Kaczyńskim, powiedziałem sobie że taka banda idiotow nie bedzie rządzić moim pieknym w krajobrazy krajem. Wstyd mi za Pis, ze sa tacy polacy.
|
|
FAKT, ciągle około 30% pozostaje idiotami.
|
|
ŁomżaRulez dokładnie :-)
|
|
protagoras bylo kiedy dwoch mezczyzn. Madry i glupi. Glupi uwazali ze glupi jest madry, a madrzy, ze madry jest glupi. Ktorzy z nich byli lepsi? Madrzy czy glupi? Moze tylko Tobie wydaje sie, ze nalezysz do tych madrych. Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Gratulacje dla PO. Czekam na info o slafszowanych wyborach :)
|
|
.............i o strzałach haha
|
|
POcaluj Kaczak du.psko ,Kaczora'. Wyru.chany bez mydla Jarus.HA,HA,HA JuSZ teraz moze zec do siebie.JuSZ po wyborach,juSZ teraz nic nie moge!
|
|
Niezależnie od tego kto wygrał, kto przegrał, i tak ponad pół tysiąca nierobów na cztery lata dorwało się do pełnego koryta...
|
|
Za rządów PiS było tak cudnie że do dziś z oszczędności z tamtych 2 lat dostatnio żyję i starczy mi na następne 4 lata rządów PO. Tylko tych podsłuchów, afer, skandali mi brak ...to były czasy.
|
|
|
|
Polacy wybrali nowoczesnosc?? a w czym ona sie przejawia w homoseksualizmie, aborcji i innych zachowaniach ktore nie maja nic wspolnego z godnoscia czlowieka? widze ze Polacy sa troche zakompleksieni skoro musza tą "nowoczesnosc" z zachodu przenosic na nasz grunt.
|
|
Znowu wygrała Partia Oszustów gratulacje Pojeb.... Obywatele i tak długo nie POrządzicie!!!!
|
|
niestety faktycznie w naszym regionie jest większość idiotów. Ale budujące jest to, że pisowski beton na podlasiu zaczyna tracić poparcie.
|
|
Niestety faktycznie ale w całej POlsce jest większość idiotów którzy głosują na nieudolny rząd miała być Irlandia a będzie Grecja!
|
|
Na PO głosowało nie więcej jak 20% Polaków. To może i pocieszające, że tylko 20% idiotów jest w naszym kraju.
|
|
Grecja to by była jakby PiS wygrał i zpier... nam rynek zagraniczny
|
|
P.A. - wszystko wyjaśniło się , gdy mądry za posiadane środki zbudował sobie domek na zimę a głupi wszystkie pieniądze wydał na hulanki. W czasie zimy głupi zamarzł. Niestety - w socjaliźmie to działa inaczej. Rząd mądremu zabiera domek i oddaje głupiemu, bo to sprawiedliwość społeczna. Tak samo jak głupcy głosujący na SLD, PSL, PiS, czy też najwięksi z idiotów - głosujący na PO przekonają się jaką robili głupotę, gdy dostaną 600 zł emerytury, gdy wszystko zostanie rozkradzione, lub sprzedane ruskim i amerykanom za bezcen. Tylko czy na pewno będą świadomi swej głupoty? TVN powie im, że jest fajnie, puszczą kolejną edycję tańcowania z gwiazdorami i głupcy będą szczęśliwi.
|
|
Gdyby berety moherowe rządzić miały, To by tak zaatakowały,
|
|
Racja w Łomży rozwija się rynek zagraniczny i zagraniczne hipermarkety w których ludzie będą zapierniczać za grosze!
|
|
protagoras chyba mylisz miedzy soba dzialania partii. To pis jest proamerykanski.. Na temat emerytur powiem tylko tyle. Jedynie najwiekszy de.bil wierzy dzisiaj w emerytury, ja juz dawno wiem, ze na godna emeryture trzeba odkladac samemu, a na panstwo nie licze. Tak samo jak nie uwazam, ze mi sie zawsze nalezy od panstwa. Nienawidze jak stawia sie na rowni tych, ktorzy placa podatki, ubezpieczenia z tymi, ktorzy zeruja na nich i tymi cfaniakami, co w czasie tragedi chca od panstwa, bo im sie nalezy. Na to co, Ci sie nalezy pracujesz tylko i wylacznie sam i masz to na co Cie stac. Bedzie mnie stac na paliwo za 8zl jak i chleb za 4, a jezeli nie to zrezygnuje z samochodu i tyle. Wlasnie dlatego wole, zeby rzadzilo po anizeli partia wiecznie klocacych sie ludzi, ktorzy beda wspierac patologie i dawac pasozytom, zamiast dac im motywacje do pracy. Taki mamy kraj i powodzenia.
|
|
pa jak jestes taki madry to zlikwidujcie zus i reszte podatkow bo ja tez neichce placic na bande POkemonow w emeryture tez nie wierze to czemu mam to placic moze mi wyjasnisz? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ja płacę ZUS a jakmi się znudzi to zamknę firmę. PROSTE!!!
|
|
dobrze adamosxx vel pajacu, wyjasnie Ci, pracodawca odprowadza za mnie skladki na zus, ale pomimo tego sam sobie odkladam, bo nie mam zamiaru liczyc na marne grosze z emerytury. Teraz rozumiesz?
|
|
"Niezależnie od tego kto wygrał, kto przegrał, i tak ponad pół tysiąca nierobów na cztery lata dorwało się do pełnego koryta..." Popieram. Ja nie mogłam głosować, ale cieszę się, że tak wyszło - od kilku lat nie potrafię wybrać mniejszego zła. Wszyscy są siebie warci!!
|
|
no walsnie nic mi nie wyjasniles bo jestes za tępy zeby zrozumiec o co pytam wiec powtorze: ja niczym twoj pracodawca place zus za siebie a nie chce tego robic i prowadzic legalnie dzialalnosc, i wlasnie ja bym sobie ta skladke sam odkladal do skarpety, czemu twoj liberalny premier nie zniesie tego haraczu? poza tym przyznales sie do tego ze jestes ograniczony bo i pracodawca ci na emeryture placi i ty sam sobie to jak to jest rozumeim ze przyznajesz ze to co placi pracodawca za siebie to kasa wywalona w bloto tak? bo i tak odkladasz sam Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
pa i jeszcze jedno to jak to jest :) jest tak dobrze rzad dba o wszystko a ty sam sobie odkladasz na emeryture czemu nie wierzysz rzadowi ze ja dostaniesz z tych skladek ktore za ciebie oplaca pracodawca CZYZBYS WATPIL I NIE UFAl SLOWOM TUSKA ZE DOSTANIESZ SWOJA EMERYTURE? niemozliwe ;) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
adamosxx piszesz tak jakby za czasów Kaczorów zusu nie było
|
|
@ adamosxx przestań słuchać Radia Maryja i nie oglądaj TVNu wyjdź do ludzi umyj się ogarnij, ludzie nie są tacy źli jak to opisuje Radio Maryja, które straszy nas Tuskiem i TVN pokazujący strasznego Kaczyńskiego chłopina się zagubił i myśli że na świecie same "potwory".
|
|
Postawmy Adamosowi browara to się chłop oswoi :-)
|
|
adamosxx robisz z siebie idiote... Nie napisalem, ze nie ufam rzadowi, nie wierze w emerytury, bo wiem ile wynosza. Poza emerytura odkladam sobie pieniadze, azeby potem z nich sobie dolozyc. Zastanawiam sie czy tylko udajesz tak ograniczonego, czy rzeczywiscie nie potrafisz juz przyjmowac innego zdania niz Twoje, a przegrana w wyborach Cie dobila. Chlopaki dobrze Ci podpowiadaja. Odejdz w koncu od kompa i wyjdz do ludzi. Powoli zaczynasz sie ograniczac, a umiejetnosc logicznego myslenia u Ciebie zanika. Kontakty z ludzmi na prawde rozwijaja, chociazby umiejetnosc rozmowy w cztery oczy.
|
|
swoja droga fajna masz prace przesiadujac cale dnie na forum i co rusz wylewajac swoje zale w conowszych tematach. lepiej z niej zrezygnuj, a na skladkach zaoszczedzisz i tak nic nie robisz. :)
|
|
Haha P.A. ale dowaliłeś hahahaha
|
|
P.A - i dlatego z uśmiechem na ustach 70% swojego dochodu? Jesteś kobietą, że tak logicznie myślisz? Skoro wiesz, że nie będziesz miał nic ze składek to chyba powinieneś głosować na prawicę.
|
|
niestety nie wiesz jakie sa moje dochody i na ile moge sobie pozwolic :) I pech, nie jestem kobieta i glosowalem na prawice. Pisz ze skladnia, bo ciezko Ciebie zrozumiec
|
|
Jak tam prywatne sondaże prezesa?:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |