poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polacy po raz kolejny pokazali, że więcej wśró nas idiotów

A może ci co nie poszli to ta mądrzejsza większość? Nie chce mi się wierzyć, że 20% Polaków głosowało na POlszewików.

Co nas czeka w następnych czterech latach?
- benzyna po 8 zł?
- chleb po 4 zł?
- podatek katastralny?
- prąd 2 razy droższy?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polacy po raz kolejny pokazali, że więcej wśró nas idiotów

O szef idiotów założył nowy post ..........

Ja głosowałem na PO i jestem z siebie dumny bo przynajmniej nie będzie nami rządzić partia psychicznie chorych ludzi (PiS).

dokladnie dokladnie masz racje milego dnia

Juz sam widok tego karla w swoich ,nic nie znaczacych' wypowiedziach nastrajal narod by glosowac przeciw partii tego PiSdzielca.
Juz nie lazlo w dupe jak ten ,pewniak' pier.dolil ze ja to moge a ten nic nie moze.
Po raz kolejny Doniu pokazal mu POslady ktore krasnal moze tylko wylizac.(jesli nie jest na diecie,nie mysle o poselskiej,i jje czekolade)
Mial kiedys swoje 5 min to duzo napokazywal?!!!!!!!!!!???????????

Uwierz - ok. 40% głosowało na PO

Jak pytałam znajomych na kogo głosowali to każdy mówił że na PIS lub Palikota .... tylko takie odpowiedzi więc skąd ten wynik..??

ANNA bo to w Łomży ,tutaj najwiecej pojebusów.

Dokładnie bo tylko na wschodzie wygrali PiSuary

nie znam się i nie interesuję polityką, wiem tylko jakieś tam podstawowe rzeczy..niech ktoś mi napisze jakie korzyści będą po wygraniu PO ..

kilka lat temu wyjechałem na zachód Polski za pracą i tak już tu zostałem. Mieszkając w Łomży poniekąd uważałem, że PIS to obrońcy kraju itp.(jednak lokalna propaganda i Radio M. robiły i nadal robią swoje)
- teraz jednak uważam, że PIS to najwiękse zło jakie mogłoby spotkać Polskę - gdyby wygrali, powołane by zostało kilka komisji śledczych w sprawie smoleńska, wyołaliby gospodarczą wojnę z Rosją i Niemcami

Żal za dupę ściska protagoras, to twoja partia zawsze polaków za idiotów miała, Polska wybrała nowoczesność a nie ciemnogród, z bandą psychicznych mitomanów.

belfer więc czego możemy się teraz spodziewać po tych wyborach, oświeć mnie

hagen dokładnie tak by było a firmy handlujące z Rosją i Niemcami splajtowały i zwiększyliby bezrobocie

Nawet ona się wstydziła wujka psychopaty

"Marty Kaczyńskiej nie było w sztabie prezesa PiS! Jak nieoficjalnie się dowiedzieliśmy, córka tragicznie zmarłej pary prezydenckiej jest skłócona z Jarosławem Kaczyńskim.
Wszystko było już gotowe, nawet sukienka. Ale Marta Kaczyńska ostatecznie postanowiła, że do sztabu stryja Jarosława jednak nie przyjdzie"

nigdy nie bylem na wyborach od kilku lat ale gdy zobaczylem rozmowe przypadkowo z Tomaszem Lisem i Jarosławem Kaczyńskim, powiedziałem sobie że taka banda idiotow nie bedzie rządzić moim pieknym w krajobrazy krajem. Wstyd mi za Pis, ze sa tacy polacy.

FAKT, ciągle około 30% pozostaje idiotami.

ŁomżaRulez dokładnie :-)

protagoras bylo kiedy dwoch mezczyzn. Madry i glupi. Glupi uwazali ze glupi jest madry, a madrzy, ze madry jest glupi. Ktorzy z nich byli lepsi? Madrzy czy glupi? Moze tylko Tobie wydaje sie, ze nalezysz do tych madrych. Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.
Gratulacje dla PO. Czekam na info o slafszowanych wyborach :)

.............i o strzałach haha

POcaluj Kaczak du.psko ,Kaczora'.
Wyru.chany bez mydla Jarus.HA,HA,HA
JuSZ teraz moze zec do siebie.JuSZ po wyborach,juSZ teraz nic nie moge!

Niezależnie od tego kto wygrał, kto przegrał, i tak ponad pół tysiąca nierobów na cztery lata dorwało się do pełnego koryta...

Za rządów PiS było tak cudnie że do dziś z oszczędności z tamtych 2 lat dostatnio żyję i starczy mi na następne 4 lata rządów PO. Tylko tych podsłuchów, afer, skandali mi brak ...to były czasy.

Polacy wybrali nowoczesnosc?? a w czym ona sie przejawia w homoseksualizmie, aborcji i innych zachowaniach ktore nie maja nic wspolnego z godnoscia czlowieka? widze ze Polacy sa troche zakompleksieni skoro musza tą "nowoczesnosc" z zachodu przenosic na nasz grunt.

Znowu wygrała Partia Oszustów gratulacje Pojeb.... Obywatele i tak długo nie POrządzicie!!!!

niestety faktycznie w naszym regionie jest większość idiotów.
Ale budujące jest to, że pisowski beton na podlasiu zaczyna tracić poparcie.

Niestety faktycznie ale w całej POlsce jest większość idiotów którzy głosują na nieudolny rząd miała być Irlandia a będzie Grecja!

Na PO głosowało nie więcej jak 20% Polaków. To może i pocieszające, że tylko 20% idiotów jest w naszym kraju.

Grecja to by była jakby PiS wygrał i zpier... nam rynek zagraniczny

P.A. - wszystko wyjaśniło się , gdy mądry za posiadane środki zbudował sobie domek na zimę a głupi wszystkie pieniądze wydał na hulanki. W czasie zimy głupi zamarzł.

Niestety - w socjaliźmie to działa inaczej. Rząd mądremu zabiera domek i oddaje głupiemu, bo to sprawiedliwość społeczna.

Tak samo jak głupcy głosujący na SLD, PSL, PiS, czy też najwięksi z idiotów - głosujący na PO przekonają się jaką robili głupotę, gdy dostaną 600 zł emerytury, gdy wszystko zostanie rozkradzione, lub sprzedane ruskim i amerykanom za bezcen.

Tylko czy na pewno będą świadomi swej głupoty? TVN powie im, że jest fajnie, puszczą kolejną edycję tańcowania z gwiazdorami i głupcy będą szczęśliwi.

Gdyby berety moherowe rządzić miały,
To by tak zaatakowały,

Racja w Łomży rozwija się rynek zagraniczny i zagraniczne hipermarkety w których ludzie będą zapierniczać za grosze!

protagoras chyba mylisz miedzy soba dzialania partii. To pis jest proamerykanski.. Na temat emerytur powiem tylko tyle. Jedynie najwiekszy de.bil wierzy dzisiaj w emerytury, ja juz dawno wiem, ze na godna emeryture trzeba odkladac samemu, a na panstwo nie licze. Tak samo jak nie uwazam, ze mi sie zawsze nalezy od panstwa. Nienawidze jak stawia sie na rowni tych, ktorzy placa podatki, ubezpieczenia z tymi, ktorzy zeruja na nich i tymi cfaniakami, co w czasie tragedi chca od panstwa, bo im sie nalezy. Na to co, Ci sie nalezy pracujesz tylko i wylacznie sam i masz to na co Cie stac. Bedzie mnie stac na paliwo za 8zl jak i chleb za 4, a jezeli nie to zrezygnuje z samochodu i tyle. Wlasnie dlatego wole, zeby rzadzilo po anizeli partia wiecznie klocacych sie ludzi, ktorzy beda wspierac patologie i dawac pasozytom, zamiast dac im motywacje do pracy. Taki mamy kraj i powodzenia.

pa jak jestes taki madry to zlikwidujcie zus i reszte podatkow bo ja tez neichce placic na bande POkemonow w emeryture tez nie wierze to czemu mam to placic moze mi wyjasnisz?

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Ja płacę ZUS a jakmi się znudzi to zamknę firmę. PROSTE!!!

dobrze adamosxx vel pajacu, wyjasnie Ci, pracodawca odprowadza za mnie skladki na zus, ale pomimo tego sam sobie odkladam, bo nie mam zamiaru liczyc na marne grosze z emerytury. Teraz rozumiesz?

"Niezależnie od tego kto wygrał, kto przegrał, i tak ponad pół tysiąca nierobów na cztery lata dorwało się do pełnego koryta..."

Popieram.

Ja nie mogłam głosować, ale cieszę się, że tak wyszło - od kilku lat nie potrafię wybrać mniejszego zła.

Wszyscy są siebie warci!!

no walsnie nic mi nie wyjasniles bo jestes za tępy zeby zrozumiec o co pytam wiec powtorze: ja niczym twoj pracodawca place zus za siebie a nie chce tego robic i prowadzic legalnie dzialalnosc, i wlasnie ja bym sobie ta skladke sam odkladal do skarpety, czemu twoj liberalny premier nie zniesie tego haraczu?
poza tym przyznales sie do tego ze jestes ograniczony bo i pracodawca ci na emeryture placi i ty sam sobie to jak to jest rozumeim ze przyznajesz ze to co placi pracodawca za siebie to kasa wywalona w bloto tak? bo i tak odkladasz sam

pa i jeszcze jedno to jak to jest :) jest tak dobrze rzad dba o wszystko a ty sam sobie odkladasz na emeryture czemu nie wierzysz rzadowi ze ja dostaniesz z tych skladek ktore za ciebie oplaca pracodawca CZYZBYS WATPIL I NIE UFAl SLOWOM TUSKA ZE DOSTANIESZ SWOJA EMERYTURE? niemozliwe ;)

adamosxx piszesz tak jakby za czasów Kaczorów zusu nie było

@ adamosxx przestań słuchać Radia Maryja i nie oglądaj TVNu wyjdź do ludzi umyj się ogarnij, ludzie nie są tacy źli jak to opisuje Radio Maryja, które straszy nas Tuskiem i TVN pokazujący strasznego Kaczyńskiego chłopina się zagubił i myśli że na świecie same "potwory".

Postawmy Adamosowi browara to się chłop oswoi :-)

adamosxx robisz z siebie idiote... Nie napisalem, ze nie ufam rzadowi, nie wierze w emerytury, bo wiem ile wynosza. Poza emerytura odkladam sobie pieniadze, azeby potem z nich sobie dolozyc. Zastanawiam sie czy tylko udajesz tak ograniczonego, czy rzeczywiscie nie potrafisz juz przyjmowac innego zdania niz Twoje, a przegrana w wyborach Cie dobila.
Chlopaki dobrze Ci podpowiadaja. Odejdz w koncu od kompa i wyjdz do ludzi. Powoli zaczynasz sie ograniczac, a umiejetnosc logicznego myslenia u Ciebie zanika. Kontakty z ludzmi na prawde rozwijaja, chociazby umiejetnosc rozmowy w cztery oczy.

swoja droga fajna masz prace przesiadujac cale dnie na forum i co rusz wylewajac swoje zale w conowszych tematach. lepiej z niej zrezygnuj, a na skladkach zaoszczedzisz i tak nic nie robisz. :)

Haha P.A. ale dowaliłeś hahahaha

P.A - i dlatego z uśmiechem na ustach 70% swojego dochodu? Jesteś kobietą, że tak logicznie myślisz?

Skoro wiesz, że nie będziesz miał nic ze składek to chyba powinieneś głosować na prawicę.

niestety nie wiesz jakie sa moje dochody i na ile moge sobie pozwolic :) I pech, nie jestem kobieta i glosowalem na prawice.
Pisz ze skladnia, bo ciezko Ciebie zrozumiec

Jak tam prywatne sondaże prezesa?:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org