Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
APEL DO ZŁODZIEJA Z KAUFLANDU!!! |
Oddaj dokumenty skradzione w teczce od laptopa w Kauflandzie, bo na tym mi najbardziej zależy. Teczka jest Twoja. Jestem spokojną osobą do czasu. Do czasu nie odczytanego monitoringu, jestem w stanie wszystko zrozumieć. Jednakże brak mi słów na wandalizm bo nawet złodziej powinien mieć samo do siebie odrobinę szacunku - "kraść- to miliony, a kochać... blondynki" Ani jedno, ani drugie nie wchodzi w tm wypadku w rachubę. Proszę o zwrot tych dokumentów do informacji w Kauflandzie z informacją, że je znaleziono... to wszystko. W innym przypadku ... no cóż... zdziwisz się, że jednak nie warto kraść...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: APEL DO ZŁODZIEJA Z KAUFLANDU!!! |
ogarnij sie nie wszyscy złodzieje w Łomży czytaja te forum, a Ty nie musisz spamować bo trolle będą bezrobotne przez Ciebie
|
|
Myślę, że jednak ten, kto skusił się na taką "torebkę" to domyśla się jej zawartości... a skoro sie domyśla... to potrafi się tym posługiwać... Liczę więc mimo wszystko na Uczciwego Złodzieja...Tym bardziej, że nie znalazł tam tego, na co liczył... 502835182
|
|
Do Adacho.. Każdy ceni swoją miarą.... I tu się możesz zdziwić... Czy należysz do tych naiwnych, którzy uważają, że w takiej sieci można kraść bezkarnie...? To, że czasami nie wyciąga nikt konsekwencji z kradzieży to jest wliczone w straty sklepu... Jednakże oskarżenie prywatne jest czymś innym... coś co dla sieci nie warte jest może zachodu, dla osoby prywatnej... owszem... Dlatego nie warto mimo wszytko okradać sieci, a tym bardziej prywatnych osób.... A ci bywają czasami nieobliczalni...
|
|
Ja nie mówie o kradzieży tylko o tym że nie ma co zakładać 3 tematow i każdego podbijać ciagle bo zamiast szukać to spamujesz desperacko ... Rozumiem własność rzecz święta ale po co tyle tego ?
|
|
Masz rację... Mądry zrozumie od razu, natomiast głupi... będzie dociekał... To z tej desperacji, więc wybaczcie wszyscy "ogarnięci", bo mnie zrozumiecie... Pozostałych mogę przeprosić... za spam...
|
|
wiadomo nerwy ale rzuca się w oczy strasznie :) powodzenia, może są jeszcze uczciwi ludzie
|
|
w kauflandzie nie ma monitorignu jak byś wiedziała
|
|
Przypuszczam, że przy wyjściu i na parkingu są kamery, ale pewności nie mam.
|
|
Dziękuję wszystkim za wsparcie. Odzyskałam zarówno "opakowanie" jak i zawartość dzięki Czujnemu Oku. Uważajcie więc wszyscy amatorzy cudzej własności
|
|
KRAŚĆ TO MILIONY, KOCHAĆ BOGINIE, A DYMAĆ CO SIĘ POD RĘKĘ PODWINIE.
|
|
Sa kamerki przy kasie może one coś uchwyciły , jak nie samego aktu kradzieży to może podejżanie wyglądająco osobę przecież tylko przez bramkie mogła wyjść.
|
|
trzeba pilnować swoje rzeczy Riposta
|
|
nie ma tam kamer .
|
|
W kauflandzie nie ma kamer, można wałować w czwartki i niedziele bo ochrony nie ma wcale f
|
|
skupiaj uwagę przeglądając kamery, na slamów w opierdzianym dresie, ewentualnie kolorowych
|
|
Zwroccie uwage tez na ten niby magazyn na srodku kauflandu. W niektorych miejscach sa sciany z malymi dziurkami i tam spokojnie sobie stoi ochroniaz i podgladuje. ...
|
|
Złodzieje!!! Kurczak1980
|
|
Dasz.mi.to.też.ci.dam
|
|
Ale dlaczego od razu zlodzieje..? ...
|
|
PEL DO ZŁODZIEJA Z KAUFLANDU!!! |
i **** ...
|
|
Żebyś wlokła wózek przed sobą to nikt nic by Ci nie ukradł. Najlepiej to postawić na środku i gnać w regały, a później krzyk i pretensje do całego świata... ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |