poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
APEL DO ZŁODZIEJA Z KAUFLANDU!!!

Oddaj dokumenty skradzione w teczce od laptopa w Kauflandzie, bo na tym mi najbardziej zależy. Teczka jest Twoja. Jestem spokojną osobą do czasu. Do czasu nie odczytanego monitoringu, jestem w stanie wszystko zrozumieć.
Jednakże brak mi słów na wandalizm bo nawet złodziej powinien mieć samo do siebie odrobinę szacunku - "kraść- to miliony, a kochać... blondynki" Ani jedno, ani drugie nie wchodzi w tm wypadku w rachubę.
Proszę o zwrot tych dokumentów do informacji w Kauflandzie z informacją, że je znaleziono... to wszystko. W innym przypadku ... no cóż... zdziwisz się, że jednak nie warto kraść...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: APEL DO ZŁODZIEJA Z KAUFLANDU!!!

ogarnij sie nie wszyscy złodzieje w Łomży czytaja te forum, a Ty nie musisz spamować bo trolle będą bezrobotne przez Ciebie

Myślę, że jednak ten, kto skusił się na taką "torebkę" to domyśla się jej zawartości... a skoro sie domyśla... to potrafi się tym posługiwać... Liczę więc mimo wszystko na Uczciwego Złodzieja...Tym bardziej, że nie znalazł tam tego, na co liczył...

502835182

Do Adacho..
Każdy ceni swoją miarą....
I tu się możesz zdziwić... Czy należysz do tych naiwnych, którzy uważają, że w takiej sieci można kraść bezkarnie...?
To, że czasami nie wyciąga nikt konsekwencji z kradzieży to jest wliczone w straty sklepu...
Jednakże oskarżenie prywatne jest czymś innym... coś co dla sieci nie warte jest może zachodu, dla osoby prywatnej... owszem... Dlatego nie warto mimo wszytko okradać sieci, a tym bardziej prywatnych osób....
A ci bywają czasami nieobliczalni...

Ja nie mówie o kradzieży tylko o tym że nie ma co zakładać 3 tematow i każdego podbijać ciagle bo zamiast szukać to spamujesz desperacko ...
Rozumiem własność rzecz święta ale po co tyle tego ?

Masz rację...
Mądry zrozumie od razu, natomiast głupi... będzie dociekał... To z tej desperacji, więc wybaczcie wszyscy "ogarnięci", bo mnie zrozumiecie... Pozostałych mogę przeprosić... za spam...

wiadomo nerwy ale rzuca się w oczy strasznie :)
powodzenia, może są jeszcze uczciwi ludzie

w kauflandzie nie ma monitorignu jak byś wiedziała

Przypuszczam, że przy wyjściu i na parkingu są kamery, ale pewności nie mam.

Dziękuję wszystkim za wsparcie. Odzyskałam zarówno "opakowanie" jak i zawartość dzięki Czujnemu Oku. Uważajcie więc wszyscy amatorzy cudzej własności

KRAŚĆ TO MILIONY, KOCHAĆ BOGINIE, A DYMAĆ CO SIĘ POD RĘKĘ PODWINIE.

Sa kamerki przy kasie może one coś uchwyciły , jak nie samego aktu kradzieży to może podejżanie wyglądająco osobę przecież tylko przez bramkie mogła wyjść.

trzeba pilnować swoje rzeczy

Riposta

nie ma tam kamer .

W kauflandzie nie ma kamer, można wałować w czwartki i niedziele bo ochrony nie ma wcale

f

skupiaj uwagę przeglądając kamery, na slamów w opierdzianym dresie, ewentualnie kolorowych

Zwroccie uwage tez na ten niby magazyn na srodku kauflandu. W niektorych miejscach sa sciany z malymi dziurkami i tam spokojnie sobie stoi ochroniaz i podgladuje.

...

Złodzieje!!!

Kurczak1980

Dasz.mi.to.też.ci.dam

Ale dlaczego od razu zlodzieje..?

...

PEL DO ZŁODZIEJA Z KAUFLANDU!!!

i ****

...

Żebyś wlokła wózek przed sobą to nikt nic by Ci nie ukradł. Najlepiej to postawić na środku i gnać w regały, a później krzyk i pretensje do całego świata...

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org