Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pan "cz" |
Zwracam się z uprzejmą prośbą do Pana redaktora "cz", aby wrócił do Szkoły Podstawowej i w końcu nauczył się pisać. Bo nie znalazłem w słowniku opadów atmosferycznych o nazwie "gard".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pan "cz" |
Mechicano Anagramowo spojrzyj na wyraz, całkiem do rzeczy "drag", może to nowy nieznany opad? :) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
śledzie się pomyliły, nie było ani burzy ani gardu ;) ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
Dzięki mechicano i megan, już coś chciałem napisać, ale mnie uprzedziliście :) Ten gard to tylko literówka - bywają prawdziwe kfiatószki :P Piszę poprawnie po polsku.
|
|
Ale towarzystwo wrażliwe :) ....takie literówki wszędzie są na wp, interia, onet itp. cały internet jest ubabrany błędami... do mechicano: jak byś był Ministrem Sprawiedliwości to z Twoimi poglądami na świat 90% Polaków uczyłaby się w podstawówce do końca życia. inna sprawa, że jak mógłbyś wykazać się postawą obywatelską i zadzwonić, poinformować, że jest błąd, że cię to męczy...to naprawdę taki ciekawy wątek żeby na forum prowadzić dyskusje??? przestawiona literka w zdaniu? śmieszne:) p.s żeby nie było ja też jestem za poprawną pisownią...
|
|
Adminie, moderatorze powiedz mi gdzie jest filfarmonia w Łomży, bo chciałbym się wybrać lecz nie wiem na jaki adres...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |