poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pan "cz"

Zwracam się z uprzejmą prośbą do Pana redaktora "cz", aby wrócił do Szkoły Podstawowej i w końcu nauczył się pisać. Bo nie znalazłem w słowniku opadów atmosferycznych o nazwie "gard".

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pan "cz"

Mechicano
Anagramowo spojrzyj na wyraz, całkiem do rzeczy "drag", może to nowy nieznany opad? :)

http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g

śledzie się pomyliły, nie było ani burzy ani gardu ;)

Dzięki mechicano i megan, już coś chciałem napisać, ale mnie uprzedziliście :)
Ten gard to tylko literówka - bywają prawdziwe kfiatószki :P

Piszę poprawnie po polsku.

Ale towarzystwo wrażliwe :) ....takie literówki wszędzie są na wp, interia, onet itp. cały internet jest ubabrany błędami...

do mechicano: jak byś był Ministrem Sprawiedliwości to z Twoimi poglądami na świat 90% Polaków uczyłaby się w podstawówce do końca życia.

inna sprawa, że jak mógłbyś wykazać się postawą obywatelską i zadzwonić, poinformować, że jest błąd, że cię to męczy...to naprawdę taki ciekawy wątek żeby na forum prowadzić dyskusje??? przestawiona literka w zdaniu?

śmieszne:)

p.s żeby nie było ja też jestem za poprawną pisownią...

Adminie, moderatorze powiedz mi gdzie jest filfarmonia w Łomży, bo chciałbym się wybrać lecz nie wiem na jaki adres...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org