Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WSAP |
Witam Mam pytanko. Czy może ktoś z Was rozpoczyna w sobotę zajęcia na kierunku psychologia w WSAPie w Białymstoku i szuka transportu na uczelnie bądź dysponuje wolnym miejscem w samochodzie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WSAP |
Ja mam zjazd ale na administracji drugiego stopnia może ktoś też sie wybiera na ten kierunek
|
|
ja mam zjazd i nie mam jak jechać hehe i jest nas 2 hehe :) jestesmy na administracji I stopnia :) i tez szukamy transportu.
|
|
wczesniej byl autobus i wozil z pksów a w tym roku zabrali niewiadomo dlaczego moze jak sie zbuntujemy to dadza z lomzy jest o 6 autobus ale na 8 nie zdazymy dojechac na zajecia
|
|
no własnie tym o 6 nie zdazymy, wiec zostej ten o 4.50 hahaha.. dzaskunka a Ty jedziesz samochodem może?
|
|
ja właśnie sie zastanawiam na egzaminy napewno bede jeżdziła samochodem a tak zobacze w sobote napewno nie jade nie opłaca mi sie półowe zajęć nie ma bo jest rozpoczecie roku w niedziele być może pojade
|
|
no wiem własnie ze nie ma, nam akurat uciekają tylko jedne ćwiczenia wiec my jedziemy. a w niedziele jakbyś jechała samochodem to jedna z nas na pewno by chciała jechać wiec jak byś mogła to chętnie by pojechała z Tobą :) życzliwy100 a Ty jak jedziesz w oba dni? samochodem czy autobusem? :)
|
|
a w sobote jak jedziecie autobusem? ok jak w niedziele bede jechala samochodem dam znac
|
|
a w niedziele do której macie zajęcia?
|
|
no niby do 20 ale wiesz zawsze można nie iść badz wyjsć wczesniej, a Ty do której?
|
|
ja mam caly czas od 8 do 1630 w soboty i w niedziele
|
|
jeszcze nie wiemy jak pojedziemy w sobote hehe,
|
|
w niedziele jak bede jechala samochodem napewno dam znac i was wezme z tym nie ma problemu
|
|
oki to pisz tutaj, bo my jak znajdziemy kogos na sobote to i w niedziele z tym kimś pojade, bo w niedziele tylk ja jak coś :) także bedziemy w kontakcie :)
|
|
oki napewno napisze a ty jak kogoś znadziesz to też daj znac ok
|
|
oki też będe pisać, do jutra może jeszcze ktoś sie odezwie kto jedzie autem he :)
|
|
życzliwy100 a Ty jak wejdziesz to też napisz jak jedziesz autem :)
|
|
no właśnie myślę jechać swoim samochodem w sobotę z rana, wieczorem wrócić i w niedziele z rana znowu jechać
|
|
to gdybyś tak jechał to w sobote byśmy chciały jechać z Tobą we 2 z kolezanka i w niedziele tylko jedna. a o której konczysz w oba dni?
|
|
w planie mam, że w sobotę do 20 ale jadę w ogóle pierwszy raz i mam nadzieję, że skończę coś wcześniej
|
|
to na pewno, pierwszy zjazd to taki organizacyjny to wiesz. to co wezmiesz nas w sobote?
|
|
nie ma problemu, tylko jak się umówimy?
|
|
to może podaj jakiś namiar na siebie to zaraz sie skontaktujemy :)
|
|
mój e-mail: anineta186@tlen.pl
|
|
Witam Na WSAP można spokojnie dojechać na 8 rano ,wyjeżdżając z Łomży o 6 :) Jak kierowca zarzuci normalne tempo to jesteśmy około 7.30-7.35 w Białym po czym wysiada na PKP i szybka przesiadka na linie nr 2 lub 4 i zazwyczaj jestem na czas ,chociaż spóźnienia też się zdarzają ;p
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |