środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
WSAP

Witam

Mam pytanko. Czy może ktoś z Was rozpoczyna w sobotę zajęcia na kierunku psychologia w WSAPie w Białymstoku i szuka transportu na uczelnie bądź dysponuje wolnym miejscem w samochodzie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: WSAP

Ja mam zjazd ale na administracji drugiego stopnia może ktoś też sie wybiera na ten kierunek

ja mam zjazd i nie mam jak jechać hehe i jest nas 2 hehe :) jestesmy na administracji I stopnia :) i tez szukamy transportu.

wczesniej byl autobus i wozil z pksów a w tym roku zabrali niewiadomo dlaczego moze jak sie zbuntujemy to dadza z lomzy jest o 6 autobus ale na 8 nie zdazymy dojechac na zajecia

no własnie tym o 6 nie zdazymy, wiec zostej ten o 4.50 hahaha..

dzaskunka a Ty jedziesz samochodem może?

ja właśnie sie zastanawiam na egzaminy napewno bede jeżdziła samochodem a tak zobacze w sobote napewno nie jade nie opłaca mi sie półowe zajęć nie ma bo jest rozpoczecie roku w niedziele być może pojade

no wiem własnie ze nie ma, nam akurat uciekają tylko jedne ćwiczenia wiec my jedziemy. a w niedziele jakbyś jechała samochodem to jedna z nas na pewno by chciała jechać wiec jak byś mogła to chętnie by pojechała z Tobą :)

życzliwy100 a Ty jak jedziesz w oba dni? samochodem czy autobusem? :)

a w sobote jak jedziecie autobusem? ok jak w niedziele bede jechala samochodem dam znac

a w niedziele do której macie zajęcia?

no niby do 20 ale wiesz zawsze można nie iść badz wyjsć wczesniej, a Ty do której?

ja mam caly czas od 8 do 1630 w soboty i w niedziele

jeszcze nie wiemy jak pojedziemy w sobote hehe,

w niedziele jak bede jechala samochodem napewno dam znac i was wezme z tym nie ma problemu

oki to pisz tutaj, bo my jak znajdziemy kogos na sobote to i w niedziele z tym kimś pojade, bo w niedziele tylk ja jak coś :)
także bedziemy w kontakcie :)

oki napewno napisze a ty jak kogoś znadziesz to też daj znac ok

oki też będe pisać, do jutra może jeszcze ktoś sie odezwie kto jedzie autem he :)

życzliwy100 a Ty jak wejdziesz to też napisz jak jedziesz autem :)

no właśnie myślę jechać swoim samochodem w sobotę z rana, wieczorem wrócić i w niedziele z rana znowu jechać

to gdybyś tak jechał to w sobote byśmy chciały jechać z Tobą we 2 z kolezanka i w niedziele tylko jedna. a o której konczysz w oba dni?

w planie mam, że w sobotę do 20 ale jadę w ogóle pierwszy raz i mam nadzieję, że skończę coś wcześniej

to na pewno, pierwszy zjazd to taki organizacyjny to wiesz. to co wezmiesz nas w sobote?

nie ma problemu, tylko jak się umówimy?

to może podaj jakiś namiar na siebie to zaraz sie skontaktujemy :)

mój e-mail: anineta186@tlen.pl

Witam

Na WSAP można spokojnie dojechać na 8 rano ,wyjeżdżając z Łomży o 6 :)

Jak kierowca zarzuci normalne tempo to jesteśmy około 7.30-7.35 w Białym po czym wysiada na PKP i szybka przesiadka na linie nr 2 lub 4 i zazwyczaj jestem na czas ,chociaż spóźnienia też się zdarzają ;p

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org