Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zespół atlantik |
co sądzicie o zespole Atlantik na wesele??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zespół atlantik |
po za tym że dużo piją to nic więcej ich nie wyróżnia. Maja może dobry wokal , ale pozostała częśc zespołu to kaszana
|
|
Uczestniczyłem w weselu z Ich udziałem. Było fajnie, "klimatycznie", ludzie świetnie się bawili u duża w tym była zasługa zespołu. Zespół nie miał też problemu z alkoholem, przynajmniej na tej imprezie. Sam udzielam się muzycznie na tego typu imprezach i mimo że to "konkurencja", to niestety muszę im wystawić dobrą opinię. Fuzzie
|
|
Grali u mnie w lipcu i było cudownie, chłopaki są świetni! Naprawde z czystym sumieniem gorąco polecam
|
|
cxz3 co Ty za głupoty opowiadasz?? Ten zespół grał u mnie w lipcu i naprawdę ładnie prowadza wesele.. Zarówno w domu jak i na weselu mają dobrze dobrany repertuar i umieją zabawić gości.. A co do pijaństwa to chyba jeden z nielicznych zespołów, który nie pije na weselu.. serdecznie polecam :)
|
|
Do cxz3. Może jesteś zły, że dopełzłeś do stolika zespołu coś zadedykować, ale nikt nie chciał z Tobą gadać na Twoim poziomie? Współpracuję z wieloma zespołami i apeluję o zdrowy rozsądek w wypowiadaniu się na tematy spożywania napojów. Także nie przychodźcie do stolika niewierni i nie piszcie głupot. Pytanie o spożywanie jest jeszcze trochę modne, ale teraz może my zaczniemy oceniać zawianych gości, którzy potrafią lądować jak Tupolew? Opamiętania. Stać nas na napoje po pracy. Pozdrawiam zespół.A.K. karturo
|
|
|
nie polecam tego zespolu mialam okazje byc na weselu gdzie grali masakra
|
|
Autor: cxz3 (87.119.10.---) Data: 27-04-11 11:36 Witam. Znacie może jakiegoś perkusistę lub gitarzystę który ma ochotę zagrać koncert bo wykruszył nam się gitarzysta i bardzo potrzebujemy na czerwca . Albo perkusista albo gitarzysta potrzebny Post w/w uzytkownika mowi sam za siebie... mysle ze warto zdac sie na opinie wiekszosci uzytkownikow ,a nie opinie pseudo konkurencji! mysle ze warto zamknac temat...;) pozdrawiam
|
|
Zespół muzyczny z wolnymi terminami na wesela Autor: cxz3 (82.139.164.---) Data: 30-10-10 10:18 Witam. Zespół weselno-bankietowy Quadro posiada wolne terminy na wesela od połowy listopada !!! Bardzo tanio i profesjonalnie. Więcej informacji nr telefonu 514878288 google nie ma wakacji...;)
|
|
Autor: zyta2345 (82.139.165.---) Data: 06-10-11 15:30 nie polecam tego zespolu mialam okazje byc na weselu gdzie grali masakra A o który zespół Ci chodzi ???
|
|
Witam jestem właścicielem zespołu QUATTRO mój nr 510766103 po za tym ten człowiek krytykujący zespój ATLANTIC nie ma nic wspólnego z mym zespołem. proszę sprawdzić!!! ja nie pisałbym na konkuręcję ponieważ gra tam mój przyjaciel.
|
|
www.zespolkartel.pl
|
|
dziękuję za wszystkie odpowiedzi te prawdziwe jak i te fałszywe i oczerniające opinie zespołu. Dobrze że każdy człowiek ma własny rozum i sam decyduje o wyborze. już się przekonałam że są świetni:) pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |