środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zespół atlantik

co sądzicie o zespole Atlantik na wesele??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zespół atlantik

po za tym że dużo piją to nic więcej ich nie wyróżnia. Maja może dobry wokal , ale pozostała częśc zespołu to kaszana

Uczestniczyłem w weselu z Ich udziałem. Było fajnie, "klimatycznie", ludzie świetnie się bawili u duża w tym była zasługa zespołu.
Zespół nie miał też problemu z alkoholem, przynajmniej na tej imprezie. Sam udzielam się muzycznie na tego typu imprezach i mimo że to "konkurencja", to niestety muszę im wystawić dobrą opinię.

Fuzzie

Grali u mnie w lipcu i było cudownie, chłopaki są świetni! Naprawde z czystym sumieniem gorąco polecam

cxz3 co Ty za głupoty opowiadasz?? Ten zespół grał u mnie w lipcu i naprawdę ładnie prowadza wesele.. Zarówno w domu jak i na weselu mają dobrze dobrany repertuar i umieją zabawić gości.. A co do pijaństwa to chyba jeden z nielicznych zespołów, który nie pije na weselu.. serdecznie polecam

:)

Do cxz3. Może jesteś zły, że dopełzłeś do stolika zespołu coś zadedykować, ale nikt nie chciał z Tobą gadać na Twoim poziomie? Współpracuję z wieloma zespołami i apeluję o zdrowy rozsądek w wypowiadaniu się na tematy spożywania napojów. Także nie przychodźcie do stolika niewierni i nie piszcie głupot. Pytanie o spożywanie jest jeszcze trochę modne, ale teraz może my zaczniemy oceniać zawianych gości, którzy potrafią lądować jak Tupolew? Opamiętania. Stać nas na napoje po pracy. Pozdrawiam zespół.A.K.

karturo

Ja polecam zespół Cool u mnie grali i było super.

http://www.zespolcool.pl/glowna.php

nie polecam tego zespolu mialam okazje byc na weselu gdzie grali masakra

Autor: cxz3 (87.119.10.---)
Data: 27-04-11 11:36

Witam. Znacie może jakiegoś perkusistę lub gitarzystę który ma ochotę zagrać koncert bo wykruszył nam się gitarzysta i bardzo potrzebujemy na czerwca .

Albo perkusista albo gitarzysta potrzebny

Post w/w uzytkownika mowi sam za siebie... mysle ze warto zdac sie na opinie wiekszosci uzytkownikow ,a nie opinie pseudo konkurencji! mysle ze warto zamknac temat...;) pozdrawiam

Zespół muzyczny z wolnymi terminami na wesela
Autor: cxz3 (82.139.164.---)
Data: 30-10-10 10:18

Witam. Zespół weselno-bankietowy Quadro posiada wolne terminy na wesela od połowy listopada !!! Bardzo tanio i profesjonalnie.
Więcej informacji nr telefonu 514878288

google nie ma wakacji...;)

Autor: zyta2345 (82.139.165.---)
Data: 06-10-11 15:30

nie polecam tego zespolu mialam okazje byc na weselu gdzie grali masakra

A o który zespół Ci chodzi ???

Witam jestem właścicielem zespołu QUATTRO mój nr 510766103 po za tym ten człowiek krytykujący zespój ATLANTIC nie ma nic wspólnego z mym zespołem. proszę sprawdzić!!! ja nie pisałbym na konkuręcję ponieważ gra tam mój przyjaciel.

www.zespolkartel.pl

dziękuję za wszystkie odpowiedzi te prawdziwe jak i te fałszywe i oczerniające opinie zespołu. Dobrze że każdy człowiek ma własny rozum i sam decyduje o wyborze. już się przekonałam że są świetni:)
pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org