poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Moda na Kolczyki robione własnoręcznie

Hej . Ostatnio dosyć często przeglądałam strony z biżuterią robioną własnoręcznie. Szukałam czegoś niedrogiego i ładnego. Na pewnym forum podano mi link do profilu na FB. [ http://www.facebook.com/pages/Kolczykii-robione-w%C5%82asnor%C4%99cznie/153265721431911?sk=info]. Jak się dowiedziałam pary kolczyków waha się w granicach 3-8zł. Co myślicie o takiej biżuterii?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Moda na Kolczyki robione własnoręcznie

No fajna reklama na forum haha
To Twój nowy biznes ???

po prostu polecam. a że robię reklamę tej dziewczynę to powinna jeszcze być mi wdzięczna ;p

niech Ci da parę kolczyków

może to by było niegłupie ;D

a dla mnie jeden do nosa bo podtrzymuje temat

haha obawiam się, że takich nie robi xD chyba, że chcesz, żeby Ci tak zwisał- jak kolwiek to brzmi xD

to nie chcę zwisów nie toleruję

ups.. w takim razie to można nazwać teraz antyreklamą ;p nie tak miało być, nadal polecam ! xD

no dobra wezmę kolczyk jeden ale gdzie go mam zaczepić

a to już zależy wyłącznie od Twojej wyobraźni ;p

Mam pomysł na biżuterię robioną ręcznie, kiedyś to chodziło i wielu miało, a nawet nieźle smakuje, chcesz Pati :)

??

Kup makaron gwiazdki, w porywach jakiegoś świderka, rozgrzej olej, wrzuć na patelnie, jak się piecze mieszaj i posol, a potem nawlekaj na nitki i już masz smaczne korale :)

Tylko ie spal na złoty kolor maja być :)

hehe wolę raczej takie błyskotki ;p można mówić na mnie sroczka ;p ale dzięki ;p ten makaron to w sumie i pomalowac mozna ;p ;D

Nie opłaca się, a pomalowanego nie da się konsumować :)

Masz pomysł, na naturalne, ekologiczne, smaczne i ładne korale :)

Ni i własnoręcznie wykonane, tylko uważaj, bo zżerają :), hahaha

no taak.. ale na jakąś imprezę nie założę makaronu ;p

Też bym zżarł jak dobrze uprażony :)

gorzej z dopasowaniem np do ubrania ;p baby lubią świecidełka ;p nie zakładają biżuterii z myślą o jedzeniu ;p

Kolczyków za 3 zł nie lubię , hahaha

jeść na pewno nie ;p ale nosić czemu nie ;D jak są ładne to tym lepiej, że są tanie ;p

To wiesz, zawsze można sobie zrobić naklejki z samoprzylepnych wycinanek:)

za papier samoprzylepny też trzeba zapłacić i to jeszcze odblaskowy :p więc wolę jednak te kolczyki ;D

a pokaż jakie?

link w pierwszym poście :P

a to ja będę szukał Twoich linków, wklej go tak jak być powinien :)

ależ proszę bardzo :P http://www.facebook.com/pages/Kolczykii-robione-w%C5%82asnor%C4%99cznie/153265721431911

http://www.facebook.com/pages/Kolczykii-robione-w%C5%82asnor%C4%99cznie/153265721431911

:))

wklej go tak żeby można było od razu w niego wejść :), a jak nie wiesz jak to zrobić to zapytaj na forum :)

MPati widzę że ludziska się czepiaj szczegółów;)
Jak chcesz żeby ludziska wchodzili bezpośrednio na linka to zrób tak

> http:fhdfkdfddklfdhfdfhlkdflkdflkd < czyli umieść adres swój na facebook/u .

A fotki jeśli chcesz zamieścić bezpośrednio z kompa umieścić na forum to polecam http://tinypic.com/ :)

>http://www.facebook.com/pages/Kolczykii-robione-w%C5%82asnor%C4%99cznie/153265721431911<
dzięki :) nigdy nie pisałam tu na forum, także nawet zbytnio nie znam takich "trików" xD nie wiem czy się dobrze wklei ale próbuję ;)

chyba nadal nie tak xD

Kolczyki robione własnoręcznie

yea.. juz wiem jak xD dzięki ! tamten jest zły.. także tu macie dobry link, zapraszam --> kolczyki robione własnoręcznie

????

??o co chodzi ? nie rozumiesz wątku? wejdź w link to się dowiesz, pozdrooo ;D
Naciśnij mnie- kolczyki własnoręcznie robione

dzień dobry ???

a dla mnie coś się znajdzie ???
lubię czerwone .....

czerwone kolczyki? to wejdź na ten link i do tej dziewczyny pisz, to nie moja strona. ja ją tylko polecam :) pozdro

tam chyba gdzieś powinien być podany jej mail czy cos.. tam pisze z reszta jak zamawiac ;p

Znam jedną osobę, która też robi biżuterię. Prowadzi blog, na którym umieszcza zdjęcia swoich prac. Głównie robi naszyjniki i bransoletki, takie jak te: metalowy naszyjnik i bransoletka. Ale ostatnio zrobiła też kolczyki koty.

Pozdrawiam :)

>http://www.youtube.com/watch?v=9F5vkGNdO7k&feature=related<

http://www.youtube.com/watch?v=9F5vkGNdO7k&feature=related

Trochę wyobraźni, umiejętności oraz półprodukty kupione np na allegro i każdy możne tworzyć własną biżuterie. Osobiście robię kolczyki z półfabrykatów srebrnych wiec kosztują więcej niż 3 zł. To nie jest reklama bo robię je tylko i wyłącznie dla siebie;)

no moja Żona tez robiła kiedyś i też tylko dla siebie i też tylko ze srebra+kamyczki jakieś kolorowe:) Koszt takiej pary wynosił max 10 zł - ale za to jakie wyjątkowe! Ja to się na tym nie znam, ale podobno kobieta lepiej się czuje ze świadomością, że Jej kolczyki są niepowtarzalne w całej galaktyce:D
Ma bardzo dużą kolekcje - ale nie mylcie się - i tak kupuje sobie nowe:D

Za 10 złotych można srebrne bigle kupić albo kryształ Swarovski. Jeśli kogoś ceny półproduktów interesują wystarczy na allegro zajrzeć. Wszystko zależy od oczekiwań i gusty. Mnie cienkie srebrne "druciki" nie zadowalają. Może żona nie chciała Cię wads stresować swoimi wydatkami, albo kiedyś było taniej;)

Po pierwsze primo: tak, to już było kilka lat temu i rzeczywiście było taniej:)
Po drugie primo: bigle można kupić i więcej niż za 10zł, ale wtedy kupowała takie jakie Jej odpowiadały i kosztowały <10. A cienkie czy grube to juz zalezy od gustu i od projektu:)
Svarovskiego nie kupowała dlatego wychodziła para <10zł a może tak jak piszesz nie chciała mnie stresować;)
a półprodukty kupowała w sklepach z półproduktami (tam w promocji czasem było taniej niż na allegro) i jeszcze sporo ich u nas w domu leży - może kiedyś wróci do tego, ale Jej teraz nie do tego:)

Jeżeli znasz sklepy, w których półprodukty są tańsze niż na allegro to proszę podaj linki lub adresy. Chętnie skorzystam i też kupię taniej.

dokładnie nie pamiętam adresów, są gdzieś w domu w ulubionych. Poszukaj "korallo" lub "coolki" zwykłe ceny były wysokie, ale czasem była jakaś promocja. Nie wiem jak to dziś wygląda.

Znalazłam. Dziękuję. Zapoznam się z ofertą;)

no mnie akura takie drewniane czy tak jakies od razu gotowe nie interesuja :) lubie takie blyszczace.. dziewczyna ma fajne pomysly. podobne mozna znalezc np. w Prezenciku albo w Veradonnie..tylko ze ce ny biora z kosmosu.. a na tej stronce sa sliczne i bardzo tanie. tylko trzeba skontaktowac sie z ta dziewczyna-wlascicielka strony. na maila napisac albo komentarz pod zdjeciem.
strona z kolczykami --> Kolczyki

MPati nie chce kolczyków za 3 zł. Robię własnoręcznie srebrne i też mam fajne pomysły. Każdy przy odrobinie fantazji, umiejętności i gotówki;) może tworzyć kolczyki. Nie wiem co masz na myśli pisząc "drewniane".

drewniane czyli wykonane z elementow drewnianych :P niektorzy sie zachwycaja takimi a ja wole takie blyskotki... a dlaczego zaraz piszesz, ze kolczyki za 3 zł ? po prostu ceny sie wahaja od 3 zl i wiecej, bo podobno zalezy to od ilosci uzytych materialow . wiaodmo ze ta osoba, robiac kolczyki wydala kase na materialy i jesli chce sie z tym dzielic z innymi, a nie zostawiac kolczyki tylko sobie to musi za to kase brac. a wyroby ma ladne. to ze Ty akurat robisz swoje kolczyki to tez dobrze.. a ja pisalam o tej konkretnej stronie, ze mozna u niej kupic ladne kolczyki, a nie o Twoich wyrobach, ktore robisz sama dla siebie

Ja napisałam, że każdy może robić kolczyki robić;) A ty dalej zachwycasz się kolczykami na tej jednej stronie. Z tematu wynika że to dyskusja o modzie na kolczyki ręcznie robione, a nie koło adoracji wyrobów kogoś z FB.

no to prawda, że każdy może robić :) po prostu na poczatku wkleilam link tej dziewczyny, zeby pokazac o jakie mi chodzi .. i ze zamawiam u niej, ze sa calkiem ciekawe i tanie ... niektorzy wlasnie nie lubia "dziubać" w kolczykach, a cenia takie "robótki" wlasnoreczne :) bez skojarzen :) ja akurat hm..wole kupic gotowe tansze, niz kupic garsc koralikow i siedziec, dlubac i ukladac jakies koraliki, kolczyki :P a podobaja mi sie takie wlasnorecznie zrobione..ale przez kogos, nie przeze mnie ;]
sa tez sklepy takie tyou"za 5 zl" gdzie tez mozna kupic koczyki, ale mnie osobiscie bola od nich uszy po jakims czasie..ropieją i to jest nieprzyjemne, a te nosze i nic ;D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org