Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Moda na Kolczyki robione własnoręcznie |
Hej . Ostatnio dosyć często przeglądałam strony z biżuterią robioną własnoręcznie. Szukałam czegoś niedrogiego i ładnego. Na pewnym forum podano mi link do profilu na FB. [ http://www.facebook.com/pages/Kolczykii-robione-w%C5%82asnor%C4%99cznie/153265721431911?sk=info]. Jak się dowiedziałam pary kolczyków waha się w granicach 3-8zł. Co myślicie o takiej biżuterii?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Moda na Kolczyki robione własnoręcznie |
No fajna reklama na forum haha To Twój nowy biznes ???
|
|
po prostu polecam. a że robię reklamę tej dziewczynę to powinna jeszcze być mi wdzięczna ;p
|
|
niech Ci da parę kolczyków
|
|
może to by było niegłupie ;D
|
|
a dla mnie jeden do nosa bo podtrzymuje temat
|
|
haha obawiam się, że takich nie robi xD chyba, że chcesz, żeby Ci tak zwisał- jak kolwiek to brzmi xD
|
|
to nie chcę zwisów nie toleruję
|
|
ups.. w takim razie to można nazwać teraz antyreklamą ;p nie tak miało być, nadal polecam ! xD
|
|
no dobra wezmę kolczyk jeden ale gdzie go mam zaczepić
|
|
a to już zależy wyłącznie od Twojej wyobraźni ;p
|
|
Mam pomysł na biżuterię robioną ręcznie, kiedyś to chodziło i wielu miało, a nawet nieźle smakuje, chcesz Pati :)
|
|
??
|
|
Kup makaron gwiazdki, w porywach jakiegoś świderka, rozgrzej olej, wrzuć na patelnie, jak się piecze mieszaj i posol, a potem nawlekaj na nitki i już masz smaczne korale :)
|
|
Tylko ie spal na złoty kolor maja być :)
|
|
hehe wolę raczej takie błyskotki ;p można mówić na mnie sroczka ;p ale dzięki ;p ten makaron to w sumie i pomalowac mozna ;p ;D
|
|
Nie opłaca się, a pomalowanego nie da się konsumować :)
|
|
Masz pomysł, na naturalne, ekologiczne, smaczne i ładne korale :)
|
|
Ni i własnoręcznie wykonane, tylko uważaj, bo zżerają :), hahaha
|
|
no taak.. ale na jakąś imprezę nie założę makaronu ;p
|
|
Też bym zżarł jak dobrze uprażony :)
|
|
gorzej z dopasowaniem np do ubrania ;p baby lubią świecidełka ;p nie zakładają biżuterii z myślą o jedzeniu ;p
|
|
Kolczyków za 3 zł nie lubię , hahaha
|
|
jeść na pewno nie ;p ale nosić czemu nie ;D jak są ładne to tym lepiej, że są tanie ;p
|
|
To wiesz, zawsze można sobie zrobić naklejki z samoprzylepnych wycinanek:)
|
|
za papier samoprzylepny też trzeba zapłacić i to jeszcze odblaskowy :p więc wolę jednak te kolczyki ;D
|
|
a pokaż jakie?
|
|
link w pierwszym poście :P
|
|
a to ja będę szukał Twoich linków, wklej go tak jak być powinien :)
|
|
ależ proszę bardzo :P http://www.facebook.com/pages/Kolczykii-robione-w%C5%82asnor%C4%99cznie/153265721431911
|
|
http://www.facebook.com/pages/Kolczykii-robione-w%C5%82asnor%C4%99cznie/153265721431911
|
|
:))
|
|
wklej go tak żeby można było od razu w niego wejść :), a jak nie wiesz jak to zrobić to zapytaj na forum :)
|
|
MPati widzę że ludziska się czepiaj szczegółów;) Jak chcesz żeby ludziska wchodzili bezpośrednio na linka to zrób tak > http:fhdfkdfddklfdhfdfhlkdflkdflkd < czyli umieść adres swój na facebook/u . A fotki jeśli chcesz zamieścić bezpośrednio z kompa umieścić na forum to polecam http://tinypic.com/ :)
|
|
>http://www.facebook.com/pages/Kolczykii-robione-w%C5%82asnor%C4%99cznie/153265721431911< dzięki :) nigdy nie pisałam tu na forum, także nawet zbytnio nie znam takich "trików" xD nie wiem czy się dobrze wklei ale próbuję ;)
|
|
chyba nadal nie tak xD
|
|
|
yea.. juz wiem jak xD dzięki ! tamten jest zły.. także tu macie dobry link, zapraszam --> kolczyki robione własnoręcznie
|
|
????
|
|
??o co chodzi ? nie rozumiesz wątku? wejdź w link to się dowiesz, pozdrooo ;D Naciśnij mnie- kolczyki własnoręcznie robione
|
|
dzień dobry ??? a dla mnie coś się znajdzie ??? lubię czerwone .....
|
|
czerwone kolczyki? to wejdź na ten link i do tej dziewczyny pisz, to nie moja strona. ja ją tylko polecam :) pozdro
|
|
tam chyba gdzieś powinien być podany jej mail czy cos.. tam pisze z reszta jak zamawiac ;p
|
|
Znam jedną osobę, która też robi biżuterię. Prowadzi blog, na którym umieszcza zdjęcia swoich prac. Głównie robi naszyjniki i bransoletki, takie jak te: metalowy naszyjnik i bransoletka. Ale ostatnio zrobiła też kolczyki koty. Pozdrawiam :)
|
|
>http://www.youtube.com/watch?v=9F5vkGNdO7k&feature=related<
|
|
|
Trochę wyobraźni, umiejętności oraz półprodukty kupione np na allegro i każdy możne tworzyć własną biżuterie. Osobiście robię kolczyki z półfabrykatów srebrnych wiec kosztują więcej niż 3 zł. To nie jest reklama bo robię je tylko i wyłącznie dla siebie;)
|
|
no moja Żona tez robiła kiedyś i też tylko dla siebie i też tylko ze srebra+kamyczki jakieś kolorowe:) Koszt takiej pary wynosił max 10 zł - ale za to jakie wyjątkowe! Ja to się na tym nie znam, ale podobno kobieta lepiej się czuje ze świadomością, że Jej kolczyki są niepowtarzalne w całej galaktyce:D Ma bardzo dużą kolekcje - ale nie mylcie się - i tak kupuje sobie nowe:D
|
|
Za 10 złotych można srebrne bigle kupić albo kryształ Swarovski. Jeśli kogoś ceny półproduktów interesują wystarczy na allegro zajrzeć. Wszystko zależy od oczekiwań i gusty. Mnie cienkie srebrne "druciki" nie zadowalają. Może żona nie chciała Cię wads stresować swoimi wydatkami, albo kiedyś było taniej;)
|
|
Po pierwsze primo: tak, to już było kilka lat temu i rzeczywiście było taniej:) Po drugie primo: bigle można kupić i więcej niż za 10zł, ale wtedy kupowała takie jakie Jej odpowiadały i kosztowały <10. A cienkie czy grube to juz zalezy od gustu i od projektu:) Svarovskiego nie kupowała dlatego wychodziła para <10zł a może tak jak piszesz nie chciała mnie stresować;) a półprodukty kupowała w sklepach z półproduktami (tam w promocji czasem było taniej niż na allegro) i jeszcze sporo ich u nas w domu leży - może kiedyś wróci do tego, ale Jej teraz nie do tego:)
|
|
Jeżeli znasz sklepy, w których półprodukty są tańsze niż na allegro to proszę podaj linki lub adresy. Chętnie skorzystam i też kupię taniej.
|
|
dokładnie nie pamiętam adresów, są gdzieś w domu w ulubionych. Poszukaj "korallo" lub "coolki" zwykłe ceny były wysokie, ale czasem była jakaś promocja. Nie wiem jak to dziś wygląda.
|
|
Znalazłam. Dziękuję. Zapoznam się z ofertą;)
|
|
no mnie akura takie drewniane czy tak jakies od razu gotowe nie interesuja :) lubie takie blyszczace.. dziewczyna ma fajne pomysly. podobne mozna znalezc np. w Prezenciku albo w Veradonnie..tylko ze ce ny biora z kosmosu.. a na tej stronce sa sliczne i bardzo tanie. tylko trzeba skontaktowac sie z ta dziewczyna-wlascicielka strony. na maila napisac albo komentarz pod zdjeciem. strona z kolczykami --> Kolczyki
|
|
MPati nie chce kolczyków za 3 zł. Robię własnoręcznie srebrne i też mam fajne pomysły. Każdy przy odrobinie fantazji, umiejętności i gotówki;) może tworzyć kolczyki. Nie wiem co masz na myśli pisząc "drewniane".
|
|
drewniane czyli wykonane z elementow drewnianych :P niektorzy sie zachwycaja takimi a ja wole takie blyskotki... a dlaczego zaraz piszesz, ze kolczyki za 3 zł ? po prostu ceny sie wahaja od 3 zl i wiecej, bo podobno zalezy to od ilosci uzytych materialow . wiaodmo ze ta osoba, robiac kolczyki wydala kase na materialy i jesli chce sie z tym dzielic z innymi, a nie zostawiac kolczyki tylko sobie to musi za to kase brac. a wyroby ma ladne. to ze Ty akurat robisz swoje kolczyki to tez dobrze.. a ja pisalam o tej konkretnej stronie, ze mozna u niej kupic ladne kolczyki, a nie o Twoich wyrobach, ktore robisz sama dla siebie
|
|
Ja napisałam, że każdy może robić kolczyki robić;) A ty dalej zachwycasz się kolczykami na tej jednej stronie. Z tematu wynika że to dyskusja o modzie na kolczyki ręcznie robione, a nie koło adoracji wyrobów kogoś z FB.
|
|
no to prawda, że każdy może robić :) po prostu na poczatku wkleilam link tej dziewczyny, zeby pokazac o jakie mi chodzi .. i ze zamawiam u niej, ze sa calkiem ciekawe i tanie ... niektorzy wlasnie nie lubia "dziubać" w kolczykach, a cenia takie "robótki" wlasnoreczne :) bez skojarzen :) ja akurat hm..wole kupic gotowe tansze, niz kupic garsc koralikow i siedziec, dlubac i ukladac jakies koraliki, kolczyki :P a podobaja mi sie takie wlasnorecznie zrobione..ale przez kogos, nie przeze mnie ;] sa tez sklepy takie tyou"za 5 zl" gdzie tez mozna kupic koczyki, ale mnie osobiscie bola od nich uszy po jakims czasie..ropieją i to jest nieprzyjemne, a te nosze i nic ;D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |