Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
plus czy play? co polecacie? |
Konkretnie jak wyżej. chodzi o ofertę na firmę. orendż odpada z powodów wiadomych <tragedia na całej linii>
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: plus czy play? co polecacie? |
t-mobile ;)
|
|
|
start biedronka ---------------------------------------------
|
|
brakuje jeszcze tylko "w rodzinie " ojca R...
|
|
tylko PLAY
|
|
sprawdż co u ciebie odbiera,nie wierz promocjom,play najdroższy gdy ktoś do ciebie dzwoni
|
|
ORANGE
|
|
PLAY _________________________________________________________________ Najważniejsze w życiu to nauczyć się: które mosty przekraczać, a które palić!!
|
|
zalezy do czego ci ma sluzyc? bo jak chcesz zeby nikt sie do ciebie nie dodzwonil i szybko padla bateria w telefonie to wez play. ja bym polecal t-mobile bo sam kozystam i nie mam problemów z siecią europejczyk
|
|
heyah polecam
|
|
PLAY, jeżeli wszyscy mieliby play, to byłoby tanio. Na razie jest tak, że ceny połączeń w sieci PLAY są dużo niższe niż w sieciach konkurencyjnych. Dlatego reszta operatorów podniosła stawkę dzwoniących do play. Twierdzenie: bierz t-mobile, bo w play nikt do ciebie nie zadzwoni, jest jak wpuszczenie chomika w kołowrotek (czyli dla debili)
|
|
A czy masz pewnośc do kogo dzwonisz? teraz masz numer orange, a się okazuje że ktoś jest w playu. Nie narzekajcie na playa jest ok
|
|
Play ma od ok pół roku kiepski zasieg czasami wcale go nie ma,znajomi nie zawsze mogą się dodzwonić. Połączenia do innych sieci nie są drogie
|
|
no najdroższy, bo wysokimi stawkami za min połączenia inne sieci próbują odstraszać od play, co z mojej strony było powodem do przeniesienia tam nr całej rodzinki.
|
|
Dokładnie tak jak pisze Kama, robi się dla całej rodziny dokupuje za grosze pakiecik darmo w play i dzwoni się do woli za darmo.
|
|
u mnie rodzinka ma w play i dzwonię tanio. Zasięg jest ok. miałem t-mobile na kartę, ale znów przerzuciłem się na fresha.
|
|
ja mialem wszystko oprocz plusa a play jest najlepszy poki co za 59zl 350 min do wszystkich i do play za darmo o kazdej prze i wszystkich a to ze inni maja drozej mam to w dupie mniej mi glowe zawracaja
|
|
Ja miałem w Plusie 5 lat płaciłem od 700 zł do 1500 zł co miesiąc teraz jestem w Play i płacąc 300 zł/miesiąc rozmawiam ile chcę obojętnie gdzie dzwonię w tym mam internet gratis i 100 min zagranicę. Oczywiście dostałem najnowszy HTC za 1 zł
|
|
Jesli chodzi o rozmowy,Play jest najtanszy,telefony tez maja najtansze w abonamencie,a z zasiegiem roznie bywa,ale nie jest najgorzej.
|
|
Na pewno lepiej niż orange w Łomży;/
|
|
Mam telefony w obydwu sieciach. Mogę powiedzieć że w Play jest taniej natomiast mają gorszy zasięg, a w Plusie nie jest tanio ale nigdy jeszcze nie straciłem zasięgu.
|
|
Nie wiem co to za myślenie że drożej dla tych co do Ciebie dzwonią , chyba chodzi głównie o to żebyś Ty miał najtaniej.. Jestem w play od 2 lat, teraz mam blackberry z play office za 10 zł! Internet śmiga wszędzie bardzo dobrze, zero problemów z zasięgiem. Nie ma żadnych problemów z urywaniem zasięgu to chyba jakieś bajki ktoś wymyśla bo gul mu ściska że jeszcze w placy nie jest :) Poleciłbym każdemu Play no chyba że ktoś po prostu lubi płacić ;-)
|
|
Z Play faktycznie mogą być problemy z zasięgiem i to w samej Łomży. Nie mniej jednak można sobie w telefonie zmienić operatora Z Play na Plus (bez żadnych kosztów oczywiście i będzie grało :) (Do końca roku Play korzysta z nadajników Plusa)
|
|
wiecie wczesniej zasieg wplay byl bezkonkurencyjny teraz troszke gorzej mysle ze to wynika ze coraz wiecej korzysta z play ale ma nadal nie gorszy t-mobile
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |