poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
plus czy play? co polecacie?

Konkretnie jak wyżej. chodzi o ofertę na firmę. orendż odpada z powodów wiadomych <tragedia na całej linii>

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: plus czy play? co polecacie?

t-mobile ;)

play

start biedronka

---------------------------------------------

brakuje jeszcze tylko "w rodzinie " ojca R...

tylko PLAY

sprawdż co u ciebie odbiera,nie wierz promocjom,play najdroższy gdy ktoś do ciebie dzwoni

ORANGE

PLAY

zalezy do czego ci ma sluzyc? bo jak chcesz zeby nikt sie do ciebie nie dodzwonil i szybko padla bateria w telefonie to wez play. ja bym polecal t-mobile bo sam kozystam i nie mam problemów z siecią

europejczyk

heyah polecam

PLAY, jeżeli wszyscy mieliby play, to byłoby tanio. Na razie jest tak, że ceny połączeń w sieci PLAY są dużo niższe niż w sieciach konkurencyjnych. Dlatego reszta operatorów podniosła stawkę dzwoniących do play.

Twierdzenie: bierz t-mobile, bo w play nikt do ciebie nie zadzwoni, jest jak wpuszczenie chomika w kołowrotek (czyli dla debili)

A czy masz pewnośc do kogo dzwonisz? teraz masz numer orange, a się okazuje że ktoś jest w playu. Nie narzekajcie na playa jest ok

Play ma od ok pół roku kiepski zasieg czasami wcale go nie ma,znajomi nie zawsze mogą się dodzwonić.
Połączenia do innych sieci nie są drogie

no najdroższy, bo wysokimi stawkami za min połączenia inne sieci próbują odstraszać od play, co z mojej strony było powodem do przeniesienia tam nr całej rodzinki.

Dokładnie tak jak pisze Kama, robi się dla całej rodziny dokupuje za grosze pakiecik darmo w play i dzwoni się do woli za darmo.

u mnie rodzinka ma w play i dzwonię tanio. Zasięg jest ok. miałem t-mobile na kartę, ale znów przerzuciłem się na fresha.

ja mialem wszystko oprocz plusa a play jest najlepszy poki co za 59zl 350 min do wszystkich i do play za darmo o kazdej prze i wszystkich a to ze inni maja drozej mam to w dupie mniej mi glowe zawracaja

Ja miałem w Plusie 5 lat płaciłem od 700 zł do 1500 zł co miesiąc teraz jestem w Play i płacąc 300 zł/miesiąc rozmawiam ile chcę obojętnie gdzie dzwonię w tym mam internet gratis i 100 min zagranicę.
Oczywiście dostałem najnowszy HTC za 1 zł

Jesli chodzi o rozmowy,Play jest najtanszy,telefony tez maja najtansze w abonamencie,a z zasiegiem roznie bywa,ale nie jest najgorzej.

Na pewno lepiej niż orange w Łomży;/

Mam telefony w obydwu sieciach. Mogę powiedzieć że w Play jest taniej natomiast mają gorszy zasięg, a w Plusie nie jest tanio ale nigdy jeszcze nie straciłem zasięgu.

Nie wiem co to za myślenie że drożej dla tych co do Ciebie dzwonią , chyba chodzi głównie o to żebyś Ty miał najtaniej.. Jestem w play od 2 lat, teraz mam blackberry z play office za 10 zł! Internet śmiga wszędzie bardzo dobrze, zero problemów z zasięgiem. Nie ma żadnych problemów z urywaniem zasięgu to chyba jakieś bajki ktoś wymyśla bo gul mu ściska że jeszcze w placy nie jest :) Poleciłbym każdemu Play no chyba że ktoś po prostu lubi płacić ;-)

Z Play faktycznie mogą być problemy z zasięgiem i to w samej Łomży. Nie mniej jednak można sobie w telefonie zmienić operatora Z Play na Plus (bez żadnych kosztów oczywiście i będzie grało :) (Do końca roku Play korzysta z nadajników Plusa)

wiecie wczesniej zasieg wplay byl bezkonkurencyjny teraz troszke gorzej mysle ze to wynika ze coraz wiecej korzysta z play ale ma nadal nie gorszy t-mobile

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org