poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Specjaliści od tarczycy.

Może ktoś wie o prywatnym gabinecie i specjaliście od tarczycy. Chodzi mi o usg i postawienie diagnozy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Specjaliści od tarczycy.

dr.Marczyk na Przykoszarowej

Na Alei Legionów koło hurtowni Prymus przyjmuje dr Wagner. Trzeba wcześniej zadzwonić i się umówić, koszt wizyty chyba koło 100zł

Dziękuję bardzo za informację.
Pozdrawiam.

Dr Wagner jest radiologiem i może co najwyżej zrobić usg tarczycy.Choroby tarczycy leczy endokrynolog np.dr Olszewska.Ma prywatny gabinet na Senatorskiej trochę poniżej LO3 po przeciwnej stronie.

W Łomży raczej nie ma dobrego lekarza, jeśli chodzi o leczenie schorzeń tarczycy, które są raczej poważną sprawą. Sama choruję i zrezygnowałam z jednego z pseudospecjalistów, lepiej wybrać się do większego miasta. Pozdrawiam

polecam dr Ołdakowska na Kazańskiej Somed
lepszego lekarza nie znajdziesz w okolicy,ciężko sie dostać ,wizyta prywatnie 80 zł
robi usg i biopsje

Ja juz 13 lat lecze się u dr Olszewskiej tylko że w Szpitalu ale przyjmuje prywatnie na ul.Senatorskiej.Usg raczej nie robi w gabinecie.Kiedyś było cieżko sie do niej dostać więc byłam prywatnie a pożniej już sie zapisałam do Przechodni w której przyjmuje(chodze 3-4 razy w roku).

Przepraszam, że zawracam głowę ale czy doktór Ołdakowska prywatnie przyjmuję w Somed na Kazańskiej czy ma gdzieś indziej gabinet. Jeśli tak to gdzie?
Dziękuję wszystkim za informację i cieplutko pozdrawiam.

????

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org