Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Specjaliści od tarczycy. |
Może ktoś wie o prywatnym gabinecie i specjaliście od tarczycy. Chodzi mi o usg i postawienie diagnozy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Specjaliści od tarczycy. |
dr.Marczyk na Przykoszarowej
|
|
Na Alei Legionów koło hurtowni Prymus przyjmuje dr Wagner. Trzeba wcześniej zadzwonić i się umówić, koszt wizyty chyba koło 100zł
|
|
Dziękuję bardzo za informację. Pozdrawiam.
|
|
Dr Wagner jest radiologiem i może co najwyżej zrobić usg tarczycy.Choroby tarczycy leczy endokrynolog np.dr Olszewska.Ma prywatny gabinet na Senatorskiej trochę poniżej LO3 po przeciwnej stronie.
|
|
W Łomży raczej nie ma dobrego lekarza, jeśli chodzi o leczenie schorzeń tarczycy, które są raczej poważną sprawą. Sama choruję i zrezygnowałam z jednego z pseudospecjalistów, lepiej wybrać się do większego miasta. Pozdrawiam
|
|
polecam dr Ołdakowska na Kazańskiej Somed lepszego lekarza nie znajdziesz w okolicy,ciężko sie dostać ,wizyta prywatnie 80 zł robi usg i biopsje
|
|
Ja juz 13 lat lecze się u dr Olszewskiej tylko że w Szpitalu ale przyjmuje prywatnie na ul.Senatorskiej.Usg raczej nie robi w gabinecie.Kiedyś było cieżko sie do niej dostać więc byłam prywatnie a pożniej już sie zapisałam do Przechodni w której przyjmuje(chodze 3-4 razy w roku).
|
|
Przepraszam, że zawracam głowę ale czy doktór Ołdakowska prywatnie przyjmuję w Somed na Kazańskiej czy ma gdzieś indziej gabinet. Jeśli tak to gdzie? Dziękuję wszystkim za informację i cieplutko pozdrawiam.
|
|
????
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |