sobota, 26 kwietnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Specjaliści od tarczycy.

Może ktoś wie o prywatnym gabinecie i specjaliście od tarczycy. Chodzi mi o usg i postawienie diagnozy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Specjaliści od tarczycy.

dr.Marczyk na Przykoszarowej

Na Alei Legionów koło hurtowni Prymus przyjmuje dr Wagner. Trzeba wcześniej zadzwonić i się umówić, koszt wizyty chyba koło 100zł

Dziękuję bardzo za informację.
Pozdrawiam.

Dr Wagner jest radiologiem i może co najwyżej zrobić usg tarczycy.Choroby tarczycy leczy endokrynolog np.dr Olszewska.Ma prywatny gabinet na Senatorskiej trochę poniżej LO3 po przeciwnej stronie.

W Łomży raczej nie ma dobrego lekarza, jeśli chodzi o leczenie schorzeń tarczycy, które są raczej poważną sprawą. Sama choruję i zrezygnowałam z jednego z pseudospecjalistów, lepiej wybrać się do większego miasta. Pozdrawiam

polecam dr Ołdakowska na Kazańskiej Somed
lepszego lekarza nie znajdziesz w okolicy,ciężko sie dostać ,wizyta prywatnie 80 zł
robi usg i biopsje

Ja juz 13 lat lecze się u dr Olszewskiej tylko że w Szpitalu ale przyjmuje prywatnie na ul.Senatorskiej.Usg raczej nie robi w gabinecie.Kiedyś było cieżko sie do niej dostać więc byłam prywatnie a pożniej już sie zapisałam do Przechodni w której przyjmuje(chodze 3-4 razy w roku).

Przepraszam, że zawracam głowę ale czy doktór Ołdakowska prywatnie przyjmuję w Somed na Kazańskiej czy ma gdzieś indziej gabinet. Jeśli tak to gdzie?
Dziękuję wszystkim za informację i cieplutko pozdrawiam.

????

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Złota rączka. Usuwanie drobnych usterek elektrycznych, hydraulicznych, stolarskich, ślusarskich i innych.
tel. 506383477
praca
Zatrudnię kierowcę C+E brak doświadczenia nie jest problemem, mile widziane uprawnienia dźwigowe, praca na miejscu, 8 godzin dziennie. Stawka od 25 zł na rękę. Dzwonić w godzinach 9-14.
tel. 602367846
mj@mj.com.pl
usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów. Kucie posadzek, tynku, sprzątania piwnic, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych, sadzenie krzewów, wycinka, malowanie ogrodzeń, altan. Przeprowadzki.
tel. 500590581
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org