Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WADERS zespół weselny |
Witam szukam osób u których na weselu grał ten zespół. Chciała bym dowiedzieć sie jak grają, ile biorą, jak wyglądają oczepiny w ich wydaniu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WADERS zespół weselny |
|
zadzwońdo Jacka i się wypytaj o cenę i o resztę: 668 097 422 pozdrawiam
|
|
To zespół ze Stawisk? Ostatnio grali na jakimś festynie na którym byłem, nie mój styl ale jeśli miałbym ocenić to nieźle sobie radzili.
|
|
Witam! Nieźle słuszeć że muzyka w naszym wykonaniu się komuś podoba. Do Soul. Gramy do kotleta, czyli dostosowujemy sie do towarzystwa które jest na weselu, chyba że to sami "rock - meni", choć te tematy nie są nam obce, Staramy sie grać najnowsze kawałki, co do kasy to jesteśmy bardzo konkurencyjni. Jeśli chodzi o oczepiny wszystko jest do dogadania, mamy wiele ciekawych pomysłów, Zapraszam 660 454580 lub gp70@wp.pl. Proponuje sie spotkać
|
|
Jak roboty nie macie , to przy kafelkach dorobić jeszcze można.
|
|
Co do płytek to raczej bym u kogoś nie ryzykował. U siebie można zrobić ale tylko raz. Wtedy żona drugi raz już nic nie wymyśli
|
|
autochton oni mają więcej roboty niż Tobie się wydaje :)
|
|
Muzyka na ich stronie - nie rozumiem co śpiewają (jakieś to niewyraźne , a głośniki mam naprawdę dobre) i nie ten gatunek muzy. Roboty to może mają , ale przy czym innym.
|
|
żeby móc się wypowiadać lub napisać coś z sensem, trzeba mieć choć trochę wiedzy, w tym wypadku wiedzy na temat muzyki. Pozdrawiam.
|
|
Dobre głośniki nie wykluczaję tego że mozna być głuchym, a większość rozgarniętych ludzi wie że materiał na stronkach jest mocno skompresowany. Troszka wiedzy by sie przydało
|
|
Zmieńcie zawód , z tego chleba jeść nie będziecie.
|
|
niestety są także ''nieogarnięci'' :) pozdrawiam klakson!
|
|
zamiast sprzetu muzycznego, proponuje dokupic sprzetu rolniczego przynajmniej w tym sie sprawdzą:)
|
|
Widziałam kilka razy ich występ i muszę powiedzieć, że chłopaki fajnie grają. Stylem muzyki dostosowują się do miejsca i do ludzi. Chleb zapewne mają za co jeść, więc autochton, nie zazdrość:) A do autora 2010- każdy mierzy innych swoją miarą. Pozdrawiam zwolenników zespołu WADERS. Polecam.
|
|
Byłam na kilku imprezach, na których grał ten zespół. Muszę przyznać, że są na prawdę nieźli. Serdecznie polecam :-)
|
|
wisienka, a dziękuję dziękuję :P
|
|
Człowieku o czym ty mówisz.Nie macie zielonego pojęcia o muzyce.Odtwarzacie podkłady z dyskietki,coś plumkacie...Wokale jakie prezetujecie to masakra.Fałsz.Awogóle zauważyłem,że wszyscy z Was mają wadę wymowy,a mianowicie seplenicie.Dajcie sobie spokój z występami.Kompromitujecie się.Miejcie trochę samokrytyki i honoru.A wyglądacie tak,jakby was siłą odciągnął od roztrząszacza obornika.Muzycy,zawodowcy...ale jaja! Podobni jeden z Was daje lekcje gry na gitarze.To już beszcelność. waldemar
|
|
Niestety da się to zauwayć. Ostatnio byłem na weselu i grał zespół na G. Ponieważ sam gram nie tylko na klawiszach ale i na dętych mogę pozwolić sobie na ocenę. To była totalna pomyłka, wszystko puszczane z playback'u. To do grania jest napradę daleko. Dla laików liczy siętylko alkohol i łupu tupu i powiedzą, że wesele było udane.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |