poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
WADERS zespół weselny

Witam
szukam osób u których na weselu grał ten zespół. Chciała bym dowiedzieć sie jak grają, ile biorą, jak wyglądają oczepiny w ich wydaniu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: WADERS zespół weselny

http://www.waders.internetdsl.pl/

zadzwońdo Jacka i się wypytaj o cenę i o resztę: 668 097 422
pozdrawiam

To zespół ze Stawisk? Ostatnio grali na jakimś festynie na którym byłem, nie mój styl ale jeśli miałbym ocenić to nieźle sobie radzili.

Witam!

Nieźle słuszeć że muzyka w naszym wykonaniu się komuś podoba.
Do Soul. Gramy do kotleta, czyli dostosowujemy sie do towarzystwa które jest na weselu, chyba że to sami "rock - meni", choć te tematy nie są nam obce, Staramy sie grać najnowsze kawałki, co do kasy to jesteśmy bardzo konkurencyjni. Jeśli chodzi o oczepiny wszystko jest do dogadania, mamy wiele ciekawych pomysłów,
Zapraszam 660 454580 lub gp70@wp.pl. Proponuje sie spotkać

Jak roboty nie macie , to przy kafelkach dorobić jeszcze można.

Co do płytek to raczej bym u kogoś nie ryzykował. U siebie można zrobić ale tylko raz. Wtedy żona drugi raz już nic nie wymyśli

autochton oni mają więcej roboty niż Tobie się wydaje :)

Muzyka na ich stronie - nie rozumiem co śpiewają (jakieś to niewyraźne , a głośniki mam naprawdę dobre) i nie ten gatunek muzy. Roboty to może mają , ale przy czym innym.

żeby móc się wypowiadać lub napisać coś z sensem, trzeba mieć choć trochę wiedzy, w tym wypadku wiedzy na temat muzyki. Pozdrawiam.

Dobre głośniki nie wykluczaję tego że mozna być głuchym, a większość rozgarniętych ludzi wie że materiał na stronkach jest mocno skompresowany. Troszka wiedzy by sie przydało

Zmieńcie zawód , z tego chleba jeść nie będziecie.

niestety są także ''nieogarnięci'' :) pozdrawiam klakson!

zamiast sprzetu muzycznego, proponuje dokupic sprzetu rolniczego przynajmniej w tym sie sprawdzą:)

Widziałam kilka razy ich występ i muszę powiedzieć, że chłopaki fajnie grają. Stylem muzyki dostosowują się do miejsca i do ludzi. Chleb zapewne mają za co jeść, więc autochton, nie zazdrość:) A do autora 2010- każdy mierzy innych swoją miarą. Pozdrawiam zwolenników zespołu WADERS. Polecam.

Byłam na kilku imprezach, na których grał ten zespół. Muszę przyznać, że są na prawdę nieźli. Serdecznie polecam :-)

wisienka, a dziękuję dziękuję :P

Człowieku o czym ty mówisz.Nie macie zielonego pojęcia o muzyce.Odtwarzacie podkłady z dyskietki,coś plumkacie...Wokale jakie prezetujecie to masakra.Fałsz.Awogóle zauważyłem,że wszyscy z Was mają wadę wymowy,a mianowicie seplenicie.Dajcie sobie spokój z występami.Kompromitujecie się.Miejcie trochę samokrytyki i honoru.A wyglądacie tak,jakby was siłą odciągnął od roztrząszacza obornika.Muzycy,zawodowcy...ale jaja! Podobni jeden z Was daje lekcje gry na gitarze.To już beszcelność.

waldemar

Niestety da się to zauwayć. Ostatnio byłem na weselu i grał zespół na G. Ponieważ sam gram nie tylko na klawiszach ale i na dętych mogę pozwolić sobie na ocenę. To była totalna pomyłka, wszystko puszczane z playback'u.
To do grania jest napradę daleko. Dla laików liczy siętylko alkohol i łupu tupu i powiedzą, że wesele było udane.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org