niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PWSIiP

Witam! Wybiera się ktoś może do PWSIiP w Łomży? Chodzi dokładnie o kierunek pielęgniarstwi stacjonarne 2011/2012. Zaraszam na forum

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PWSIiP

Hejka ja również wybieram sie na pielęgniarstwo na pwsip w tym roku;)

oo no wkońcu ktoś się pojawił;) wiesz może coś więcej o tej szkole i kierunku? bardzo ciężko jest?

Wiesz co no wlaśnie ja sama próbuje sie czegoś dowiedzieć ;) szukalam ale nic nie mogę znależć na ten temat ciekawa jestem jaki jest w tym roku próg punktowy?

Kierunek sobie chwalą sa dobrzy wykladowcy z bialego przyjezdzaja z umb;)

No właśnie chwalą bo pewnie próg jest wysoki.. A ja nie wiem czy nie ośmieszę się jeśli tam pójdę;/

I jeszcze do tego nie jestem z Łomży;(

Ale papiery już złozylaś ?

A maturka jak poszła?;) zawsze warto spróbować niż potem żałować;)

Spokojnie dostaniecie się tam nigdy niema tylu chętnych ile jest miejsc tylko co poźniej z pracą.

trzeba najpierw zarejestrować się na stronie szkoły i opłacić wpisowe do 27 lipca. A dopiero po 27 będzie dokonywana rekrutacja, no i wtedy składa się papiery. Wiem, bo dzwoniłam do tej szkoly.

Matura tak sobie, ale nie zdawałam biologi ani chemi bo nawet nie myslałam o takich studiach

A ty złożyłaś papiery?

No wlasnie ja juz sie zarejestrowalam, ale czy bez biologi przyjmą? ja czytalam w rekrutacji że na pielęgniarstwo trzeba biologie + język obcy.

Do Joana ty też studiujesz na PWSIP?;)

a masz maturę z biologi??

Ja skończyłam pielęgniarstwo w PWSIiP. Jeśli chcesz tam iść to dobrze się zastanów. Musisz być silna przede wszystkim psychicznie, gdyż ciągle masz do czynienia z ludźmi ciężko chorymi i cierpiącymi. Jeśli chcesz być dobrą pielęgniarką musisz być, dobra i serdeczna dla ludzi, którzy niekiedy są nieprzyjemni w stosunku do Ciebie i w wykonywaną pracę wkładać całe serce. A jeśli chodzi o naukę, nie ma się co oszukiwać- jest ciężko. W końcu to kierunek medyczny. No i najgorsze jest to, że w Łomży i okolicach, znalezienie pracy w zawodzie jest prawie znikome.

nie no z takim nastawieniem to nie ma co iść;(

Tak ja mam maturę z biologii.

a w tym roku zdawałaś?

Nie wolno sie poddawać jeśli wiesz co chcesz robić w życiu ja jestem zdecydowana juz w 100%. Do alutka dawno skończyłas pielęgniarstwo

Zawsze możecie iść spróbować. Może wam się spodoba. Ja tylko mówię jak jest. Mi się osobiście podobało bardzo, ale po studiach zaczął mi dokuczać fakt, że pracy dla pielęgniarek w Łomży nie ma. A dostać to dostaniecie się na pewno.

No tak jestem tegoroczną maturzystką;)

A ja akurat o pracę się nie martwię tylko o to czy sobie poradzę

Z pracą w łomzy to wiadomo jak jest .... ale jak się juz ma zawód w ręku to można pomyśleć nawet o wyjeżdzie za granicę lub do innego wiekszego miasta tam zawsze znajdzie się praca. W dodatku to zawód pielęgniarki a wiadomo słuzby zdrowia brak.

do miśka19- z Łomży jesteś?

Tak;)

A Ty mieszkasz daleko od łomży?

pewnie 35km;( musiałabym zamieszkać gdzieś...

to na co jesteś zdecydowana w 100%?

że ide napewno na pielęgniarstwo;)

aha;) a jak matura?

Nie jest najgorzej;)ale mogloyć lepiej;)ale to tak zawsze;)

No tak. Ale chyba nie obawiasz się że może być ciężko?

Liczę się z tym że będzie ciężko bo to medycynaale myśleże dam radę;)

Siema, tak czytam wasz pościk i moge pwoiedzieć, że medyczne kierunki sa nawet cieżkie, ale przy odrobinie nauki i samozaparcia i chęci poradzicie sobie, co do kolezanki która martwi się o noclegi... masz na PWSIiP akademik zwany domem studenta koszt nie jest wielki,a zawsze to wśród studentów mieszkasz;))

wiem wiem że jest dom studenta.. Jednak myślę że nie chciałabym tam mieszkać. Wolałabym coś wynając ze względu na to, że miałabym większy spokój. Tym bardziej że pokoje są trzy-osobowe;/

Witam, ja prawdopodobnie także będę studiowac pielęgniarstwo na PWSiP jeśli nie dostane się na Uniwersytet Medyczny w Białymstoku. Miło, ze choć kilka osób będzie, powiedzmy znajomycj jak się tam pójdzie, mam nadzieję, że będę mogła na Was liczyc, gduz nikt z moich znajomych niestety nie wybiera sie tam do szkoly, a ja boje sie, ze tego nie ogarne. ehh

No wlaśnie fajnie że będzie nas więcej;) Też staram sie na UMB;) ale nie wiemjak to będzie;)

hmm, nie tu to tam;) ejj, a nie wiecie czy mozna zrobic taki manewr, ze jesli sie na medyka w pierwszej turze nie dostane i zaniose papiery na PSWiP, to jakbym sie drugiej turze dostala, to moge zabrac papiery z Łomży i do Białego je zawieźć? miśka19- zdawalas biologię, czy chemie? jak wyglada to u Ciebie procentowo? powyżej 50?

Hej do zaczarowana jestem można tak zrobić z tym nie bedzie zadnego problemu ;) wszystko zalezy od ciebie ;) ja zdawalam biologie i mam ponad 50% a ty?:)

Zaczarowana jesteś z Łomży?

Z Kolna jestem. No ja też ponad, a dokłądnie 64%, wiec szczerze watpie, ze na Medyka mnie przyjma, tam ogólnie na fizjoterapie chciałam, a ze w Łomży nie ma to ostatecznie na pilęgniarswto. ehh.

Ja wcale nie zdawałam ani chemi ani biologii to nawet w łomży nie mam szans

hmm. a na WSA patrzylas czy trzeba miec biologie albo chemie?

dzwoniłam nie trzeba

ja na WSA tez sie zarejstrowalam, tak sie wlasnie zastanawaim ktora szkola by byla lepsza PWSIiP czy WSA. Chociaz jeszcze mam nadzieje, ze moze na medyka mnie przyjma, hee

Myślę że na PWSIiP jet ciężej, więcej zajęć i wógole. Ale ta szkoła jest bezpłatna

obie są bezpłatne z tego co mi wiadomo.

a nie, jednak się pomyliłam.

JESTEM ZACZAROWANA nie polecam Tobie tej szkoły WSA! ;-) Ta szkoła niczego Ciebie nie nauczy! ! Odradzam wszystkim tą szkołę kto chce iść na pielęgniarstwo ;-) Po drugie wpisowe jest koszmarnie drogie! aż 500zł! A rok 4.200 u nich kosztuję ;-) To śmiech ,a nie szkoła! :-) Lepiej PWSIP ,a nie będziesz żałować ;-)

Ania

Znam osobę która jest po zaocznych studiach pielęgniarskich właśnie na WSA, pracuje w szpitalu na izmie przyjęć i zarabia 2500zł. Uważam że to bardzo dobrze

Może trochę nie na temat, ale chciałabym się dowiedzieć, czy wybiera się ktoś od tego roku do PWSiP na kierunek filologia angielska z technologią informacyjną.

ja myslalam o filologii ale cos mi sie wydaje, ze matma by sie tam przydala i angol rozszerzony, a jednak z tego drugiego zrezygnowalam. wiec nie mam szans.

wodatruskawkowa jesteś bardzo bystra imie przyjęć Łomżyńskie studia napewno skończysz.

angielski może być podstawowy i tylko ocena z angola jest brana pod uwagę;) ja już się zarejestrowałam tam

Noo nie wiem...

do aniuskimoje- nie wiem z kąd masz takie info ale to istne głupoty wpisowe kosztuje 80 zł a nie 500 hehe
ja w tym roku skończyłam licencjat z pielęgniarstwa i jestem bardzo zadowolona ale muszę wam powiedzieć że nie było łatwo... jest bardzo dużo praktyk wakacyjnych na pierwszym roku jest 80h na drugim coś koło 500 h i na trzecim 500 h i do tego dochodzą jeszcze praktyki szkolne no i zajęcia....na pierwszym roku najgorsze są anatomia (masakra) i farmakologia (bardzo dużo nauki) ale kierunek jest super z tym że to trzeba lubić i idąc na to trzeba mieć powołanie bo jak wybiera się ten kierunek tak o przypadkiem to nie ma sensu...
ja wybieram się na magisterkę w tym roku i gdyby cofnąć czas wybrała bym ten kierunek ponownie:)

Do Aga128: czyli skończyłaś WSA?

nie, skończyłam PWSIiP

hmm, kelly21, a nie wiesz jak tam matme wypadaloby miec zdana? bo angielski to smiem twierdzic, ze mi super poszedl, ale matma tak raczej srednio.

Tam biorą wszystkich jak leci napewno się dostaniesz jest 60 miejsc a jeszcze nigdy nie było tylu chętnych.

to fajnie, tylko potem ile odpada?

ehh, jakoś to będzie, na razie muszę mieć nadzieję, że na medyk mnie przyjmą. ;)

A jeśli chodzi o praktyki to szkoła tym się zajmuje?

do zaczarowana jestem na umb wybierasz sie na fizjoterapie?

tak, tylko nie wiem czy mnie przyjma, jesli nie, to na PWSIiP na pielęgniarstwo.

myślę że na fizjo to powinni przyjąć;)

stokroteczka123 z wynikiem 64% na podstawie? ;)

zaczarowana, matma nie jest brana pod uwagę jeśli chodzi o nabór. Pytałam się w szkole

http://www.pwsip.edu.pl/ish/images/pliki/plany_studiow/ISH_Filologia_plany_stud_niestacjonarne.pdf

No właśnie Aga128.. co Ty możesz wiedzieć o tej szkolę ,jeżeli się tam nie uczyłaś? kilka lat temu wpisowe w WSA kosztowało 500zł, już dawno się tam nie kształcę jako Pielęgniarka.. Teraz jak widać się pozmieniało cenowo : -) ,ale to wciąż taka sama szkoła z chorymi wykładowcami ;-) Przez 2 lata w ogóle nawet nie było tego kierunku ,bo za mała liczba studentek ;-) Każdy kto mądry w łomży idzie na PWSIP i to właśnie szkołę Pielęgniarską kończy;-) Pozdrawiam wszystkich ;-)

Ania

A wiem ,dlatego że trzeba było się przemęczyć z tą szkołą aż 3 lata :-) ,więc informacje nie są z nieba ,a z przeżycia AGA :-)

Ania

Może i mała pomyłka ; -) może nie 500zł ,a 400zł wpisowego ; -) ale pamiętam że to nie było 80zł :-)

Ania

stokroteczka123 z wynikiem 64% na podstawie? ;)

A czemu nie trzeba być dobrej myśli;))

matura z bioli nie poszła najlepiej wiec zawsze jakies szanse są;))

hmm, nie wiecie może jakie dokumenty trzeba na PWSIiP mieć, badania lekarskie, jakie zdjecia itp?

trzeba miec badania lekarskie 3 zdjecia takie jak do dowodu świadectwo maturalne i chyba jeszcze swiadectwo ukonczenia liceum

aha i jeszcze kserokopie dowodu osobistego;)

dziękuję za informację;))

mam pytanie, jeśli zaświadczenie lekarskie miałabym wystawione na Uniwersytet Medyczny i jeśli bym się tam nie dostała, mogłabym je dołączyć do papierów na PWSIiP, przyjęliby mi je? Nie uśmiecha mi się płacić za dwa zaświdczenia.

do każdej szkoły jest inaczej chyba mi na umb wystawila w szpotalu sama a w pwsip dostalam takie zaswiadczenie odrazu do wypełnienia;)

Witam,

a jak z innymi kierunkami w PWSiIP? wybiera się ktoś?

:) :) :)
:) :)
:)

he jakie Wy macie durne pytania. Wchodzicie na stronę PWSIiP i tam wszystko jest napisane, co jak po kolei i jakie dokumenty trzeba złożyć.

A co do innych kierunków, to ja się wybieram na informatykę ;)

Tysiaka w tym roku znowu rzucają ;)

:D a może ktoś jest zainteresowany administracją? :)

no i wszystko jasne;) PWSIiP witaj;)) jesli sie dostane ofc;) Żegnaj medyku i Twoje głupie rozumowanie:D
Witam przyszłe pielęgniarki:D

Ja też sie nie dostałam;) czekamy na PWSIiP ;) I również witam przyszła pielęgniarkę;))

ja wybieram się na filologię:)

mam nadzieje, ze chociaz tu mnie przyjma;D

Napewno bedzie odbrze;))

Już wpłaciłyście opłatę rekrutacyną?

ja już wczesniej jak tylko sie zarejestrowalam;) a ty?

Ja jeszcze nie, bo cały czas się zastanawiam czy iść. Ale jutro opłacę chyba...

Ja jestem zainteresowana administracją :))

hmm, ja może jutro opłacę;)

tak sobie czytam i widzę, że jest kłótnia, że wpisowe to 500 czy 80. Tylko jakoś piszący nie zauważają, że o innych szkołach mówią :)

Oczywiście PWSiP powinien być szkołą 1 wyboru nad WSA, bo darmowa i jako państwowa ma dużo wyższy budżet w przeliczeniu na studenta niż prywatna, co daje też szanse na lepszych nauczycieli. Poza tym teraz niż demograficzny nadchodzi i w prywatne mogą mięć problem ze zbyt małą ilością studentów.

Co do zawodu pielęgniarki to właśnie jak napisano dla ludzi, którym taka praca odpowiada i są gotowi wyjechać z Łomży. Poza tym znając dobrze angielski, niemiecki czy szwedzki (ostatnia opcja trochę abstrakcyjna bo pewnie tego nawet w Łomży nie uczą), zawód pielęgniarki pozwala znaleźć pracę w zawodzie we wspomnianych krajach i być w lepszej sytuacji od polaków pracujących za granicą na taśmie, w restauracjach czy w polu. Dlatego jak ktoś chce iść na anglistykę to niech się zastanowi czy to ma sens. Idąc na anglistykę z jako taką znajomością języka co się zyska po studiach? Większą znajomość języka, gramatyki i literatury angielskiej. Ale czy warto? Nie lepiej podszkolić angielski na kursach, a zająć się studiowaniem czegoś sensownego jak chociaż wspomniane pielęgniarstwo? Anglistyka dobra tylko dla nauczycieli angielskiego.

A ja właśnie idę po to by być nauczycielem. Oprócz tego jestem farmaceutką i kierunków medycznych mam powyżej uszu.

Ale rynek pracy potrzebuje farmaceutow... Juz nie wspominajac o koncernach farmaceutyczno - kosmetycznych :) A jak znasz j. angielski, to i niezle sumy proponuja :P

Pracuję jako farmaceuta;) ale to nie przeszkadza mi w kontynuacji nauki.

hmm, pytanie mam. nie mogę wrzucic fotki do internetowej rekrutacji. wymiary i format jest git, wiec nie wiem ocb.
I NEED HELP;))

tzn nie mam pytania, potrzbuję pomocy:D heh, źle się wyraziłam;p

czesc dziewczyny ja tez startuje w rekrutacji co do ZDJECIA prosilam fotografa o pomoc zmienil mi format i ladnie sie wgralo

przyszle pielegniarki wszystkie z okolic lomzy? bo ja mam dosc daleko...

ja nie jestem z Łomży, Kolno, czyli ponad 30 km;)
hmm. tzn w jakim sensie format zmienił?;)

probowalam sama zmienic rozmiar zdj ale nawet jak byl on prawidlowy to mi nie wysylalo zanioslam do fotografa ktory je robil powiedzial ze przeformatuje i nagra jeszcze raz co dokladnie zrobil nie wiem... komu dobrze ja mam ponad 70km..

ja też robiłam u fotografa i wszytsko idealnie sie wgrało;) fotograf zrobił mi w rozmiarze 300x375;) i powinno byc ok;)

myślicie że sie dostaniemy? nie wiem czy mieszkania szukac:D

Napewno ;) trzeba być dobrej myśli;)

tzreba miec nadzieję;) hmm, więc i ja muszę do fotografa się przejśc. ;p
70 km, troche duzo;) mysle, ze mozesz szukac ;p jesli dobrze pojdzie to i ja moze mieszkania bede szukac, ale jeszcze nie wiem;)

też mam zamiar mieszkania szukać a właściwie pokoju...

dziewczyny jakoś damy rade. pytalam o badania bo tez zrobilam na UMB ale trzeba nowe zaswiadczenie od lekarza

jakoś damy radę;)

hmm, nie wiecie kiedy wyniki? 27 lipca? tak rozkminiam;)

kiedy nie złożycie papierów to sie dostaniecie do tej szkoly :) nie ma sie czego obawiac :)

hee, mam nadzieję;p;d

wyniki chyba 28?;)

ehh, mogłyby już być.

bez nerwów, trzeba być dobrej myśli :)
a póki co cieszmy się wakacjami, chociaż te nie zachwycają pogodą..

Własnie pogoda w te wakacje to jakos nie dopisuje zabardzo.....;)

wręcz jest okrutna... ehhh.
deszczu wypierdalaj.! :D

tak sobie "rozkminiacie", kiedy są wyniki, a nie łaska wejść na stronę główną uczelni, tam wszystko jest napisane !! to naprawdę nie boli ;)

pozdrawiam :)

P.S. a co do pogody to się zgadzam :) okrutna !!!

Wiecie może w jaki sposób ma być podane kto się dostał do szkoły?

to bedzie na Twoim koncie na ktorym sie rejestrowalas;)

Aha ale dziś czy jutro?

jutro;)

oo;( myślałam że dziś

jak dla mnie to już mogliby podać bo te czekanie....;;)

Myślę że nie masz czym się przejmować. Napewno Cię przyjmą

Ty też się nie denerwuj będzie dobrze;)

ja akurat mam czym

Czym? będę trzymać kciuki;)

po pierwsze nie mam matury z biologii i więcej już nic nie muszę pisać;/

ehh, zapewne będzie wielu chętnych i się nie dostanę ;]

Kurcze ta biola... bo tam jest w rekrutacji brana pod uwage:( Ales pokojnie napewno sie dostaniemy;)

Dziewczyny nie matwcie się jutro już będzie po strachu;)

Wy to napewno się dostaniecie. Jeśli próbowałyście na UMB to tu na 100%

hahah, no właśnie dlatego jeszcze bardziej się boje, tam była porażka to i tu pewnie będzie jak poprzychodza z rozszerzeniami czy cos. wcale cudownie tej bioli nie zdałam... ehhh. no jutro bedzie po strachu albo płacz, albo śmiech.

Ale jaki jest tam poziom??!! dużo wyższy niż tu.

no tak, ale jeśli tu przyjdą osoby z rozszerzeniami z biologii to bedzie to samo co na medyka. ehhh

Ale o to chodzi, że tu nie ma tak wiele chętnych

a mi się właśnie wydaje, że chętnycj to tu wielu jest.

no wlasnie na umb to naprawde byla porażka.....nie spodziewalam sie takiego czegoś :( alejeszcze tylko jeden dzień i już wszytskiego się dowiemy;) bedzie pozytywnie napewno;)

Ja też słyszalam że trochę chętnych jest... a malo miejsc

To wy się załapiecie, bo ja nie mam szans

miśka19, a na medyka na jakie kierunek składałaś, też pielęgniarstwo?

Nom też na pielęgniarstwo;)

aha, a jak wam angielski poszedł? bo też był brany pod uwagę przy rekrutacji.

Mi poszedł b. dobrze jestem zadowolona 85% a jak Tobie??

95%, ale w sumie ja miałam na poziomie rozszerzonym w szkole, więc gdyby mi gorzej poszło to bym się chyba załamała. Żałuję, że rozszerzenia na maturze nie zdawałam. Na filologię bym wtedy poszła. Ale e tam.

Aha no to ładnie ;) to z takim wynikiem to napewno sie tutaj dostaniesz;)

obydwie nie macie sie czego bac:)

Heh jutro się okaże;)

no angielski dobrze mi poszedł, jeszcze, zeby taki z biologii był. ehhh jakoś to będzie;p jutro się okaze;) jak już się okaże, ze sie dostałyśmy (śmiech), to trzeba będzie się umówić na spotkanie zapoznawcze;) zawsze raźniej będzie znając się niż później się motać;p

nom fajnie by było...;/

Pewnie;) że trzeba się będzie spotakać jestem jak najbardziej za;)

na razie trzeba poczekać na wyniki;)

Nom ale naszczeście to już jutro ;))!

noom, ale już nie mogę się doczekać...

ja tak samo.... ciekawe czy podadza wyniki z rana czy popoludniu? bo te czekanie to juz naprawde....sen z powiek spędza;)

no wlasnie, ale pewnie po poludniue, zeby tylko ludzi zdenerwowac.

hee nie denerwujcie się tak...

To w takim razie czekamy;)

czekamy;) kto z was będzie wybierał się na stancje? bo ja chyba tak, niby Kolno blisko ale nie bedzie mi sie chcialo dojezdzac;)

Ja;) Jeśli cudem bym się dostała

hmm, a masz już coś upatrzone?

Nie nie, nic narazie nie szukałam. Poprostu nie ma to sensu

w sumie racja, na razie wyników nie ma. Jak coś jestem chętna, żeby z kimś razem iść na stancję;) zawsze raźniej, taniej i wgl jakoś tak;)

Jasne że tak

jejku, czemu jeszcze wyników nie ma... ;/
ehhh

Oo ty tez z niecierpliwieniem czekasz

nooo, myślałąm, że może już po północy czy coś będą, ale nie było, teraz nadal czekam. ehhhhh

hee.. Oby wogole dzis to podali

Ja też czekam na te wyniki ale pewnie dopiero beda popoludniu;/

pewnie tak, ehh, trzeba czekać;)

Czekałyśmy tyle to i dzisiaj damy radę;)

właśnie;)

wyniki bd dopiero o 15;)

ehh i co ja mam do tej pory chodzić jak na szpilkach? ;o
jestem zniesmaczona; p

dzwoniłaś do szkoły?

Nie nie dzwoniłam ale czytalam na stronie tam gdzie kalendarium rekrutacji i tam jest napisane że wyniki o 15 ;) To narazie nie ma się co stresować;)

28.07.2011r godz. 15:00 – udostępnienie informacji o kwalifikacji na studia w systemie rekrutacji elektronicznej

źródło: http://www.pwsip.edu.pl/kandydaci/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=8&Itemid=23

widziałam to, ale i tak miałam nadzieję, że szybciej będą wyniki;p

też miałam taką nadzieję, dlatego dzwoniłam do szkoły, ale powiedzieli mi tylko że wyniki będą dziś na kontach..;/

widze ze nie tylko ja w nerwch... orientujecie sie jak cos gdzie najlepiej szukac mieszkania? ja nie znam lomzy nic a nic;D

Dziewczyny i jak????!! ja zakwalifikowana. 3mam za was kciuki!

najlepiej oczywiście będzie dla Ciebie znaleźć mieszkanie jak najbliżej szkoły :) osobiście (proszę na mnie nie naskakiwać, to tylko moje zdanie) odradzam ulice Dmowskiego, Polową, 3go maja, Rządową, Dworną.. ogólnie okolice miasta, tam nie jest bezpiecznie, szczególnie wieczorami. Polecam osiedle Południe :)

krucha.. juz są wyniki?? ja sie boję sprawdzić..

Aaaaaaaaa ja też;))

a u mnie pokazuje się jeszcze, że "oczekuje" ;/

są są:) jutro mykam po skierowanie na badania.. moze sie nie zgubie:D

czyli teraz trzeba składac papiery?? a skierowanie ze szkoły?

tak pytalam to nie wysylaja niestety..

I do 16 tylko można??

do 5 jak sie nie myle.. od 8do 16

Tak pisze, więc musi tak być.

jak zagine w akcji to jedno miejsce sie zwolni:D

a u mnie dalej oczekuje!! wrrr :/

Teraz możemy zacząć szukać mieszkania..;)

ehh, chyba strona jest przeciążona, bo nie mogę wejść.
i nie wiem. kuuurwa no.

no i jednak się dostałam;)

tak jak wcześniej pisałam, jestem chętna dzielić z kimś stancję. jeśli ktoś chętny, niech pisze na gg. 10176964.

i ja też już nie mogę się wbić ;/

musisz próbować, w końcu wejdziesz.

Czy jak jestem zakwalifikowana to na 100% jestem już studentko po złozeniu dokumentów czy mogą mnie nie przyjąć

juz na 100 %.

a no to super:) dzięki;)

jupiii :) przyjęta :)
gratulacje dziewczyny :D

to jesteśmy w komplecie:)

Ja tez sie dostałam;)

gratulacje dziewczyny, możecie zacząć ćwiczyć zastrzyki :)

ja inny kierunek niż Wy wszystkie, ale to nic :)

a jaki kierunek?;p

administracja ;)

tez dobrze;p

Hej dziewczyny i jak tam papiery na studia już złożone?;)

złożone:)

owszem ;)

tak, już złożone;)

wiecie o której bd ostateczne listy?

listy już są;)

dostałam się;) witam przyszłe panie pielęgniarki;))

ja również witam ;) niedlugo spotkamy sie na jednym roku;)

Hej! ja też się dostałam. Spotkamy się w październiku. :) A ta lista wisi w uczelni? Bo przekopałam stronę uczelni i nic nie znalazłam. Ile osób liczy grupa?
Pzdr.

ja również Witam!;)

Może ktoś ma taką listę i mógłby tu wrzucić?;)

No właśnie ja też takiej listy nie widziałam ;) ciekwe czy będzie udostępniona ;)

ważne, że się dostałyśmy;) trzeba się umówić na spotkanie zapoznawcze;)

Hmmm a na te spotkanie zapoznawcze moga tez przyjsc swierzo przyjeci studenci informatyki. plec meska xD

Nie mam 14 lat

spotkanie zapoznawcze jak co roku w yamie na początku roku akademickiego :)))) więc nie ma co sie spieszyc ehhe :)

Ale fajniej byłoby sie poznać wczesniej żeby potem nie bylo juz napoczatku roku takiego stresu;)

tam zero stresu jest Ci mówie :P

też tak myślę;) lepiej wcześniej;p osobiscie bardzo wstydliwą kobietą jestem więc będę się krepować tak bez zapoznania;D

Ok to kiedy i gdzie??;)

hmm, może tak pod koniec sierpnia?;p bo niestety dzis wyjezdzam na dwa tygodnie;p;d no chyba, że beze mnie się obedzie;p;d

to i ja sie pisze jak wy idziecie xD hehehe

w sierpniu ja raczej też nie

jefrey7253, przyszla pilegniarka?;p;d
bo juz nie rozkminiam kto na jakim kierunku;p

to ja też sie pisze na spotkanie z wami dziewczyny;)

Ale jeśli już jakiś dzień wybierzecie, to ja proponuję po południu.. co?

Jak wszyscy to wszyscy;) moze poczatek września?;)

tez tak mysle ze popoludniu;)

też myślę, ze po południu;)

proszę jakie zgodne jestesmy;)

; )

Witam :)

I mogę Wam zaproponować gdzie.... Najlepiej, by było w ogródku piwnym i proponuje ogródek na ul. Rybaki u Radka :). Jeśli ktoś nie jest zorientowany, to ul. Rybaki jest przy rzece Narew :))

Ja np. nie wiem gdzie to jest.
Nie jestem z Łomży

hmm... a wiesz, gdzie jest plaża miejska ?

niestety. Sławo znam Łomżę

a mogę wiedzieć skąd jesteś ??

Ostrów maz

aaa.... he dojeżdżam tam na treningi rugby na wózkach, bo jestem osobą Niepełnosprawną :)

kurcze, a możesz wiesz, gdzie są mosty w Łomży :) hehe albo Stary Rynek ?

hee, wiem gdzie jest duże rondo;)))
A ogólnie robiłam prawko w Łomży, ale mało się orientuję

ooo to już jest punkt zaczepienia :))

to jak jedziesz przez "duże" rondo kierujesz się w dół czyli ul. zjazd, jakbyś jechała do WORD'u, skręcasz w pierwszą ulice w prawo, obok tzw. muszli koncertowej i to jest ul. Rybaki. Jedziesz parę set metrów prosto i po lewej masz ogródek piwny ale ten drugi, bo pierwszy nie jest zawsze po południu otwarty :)

tak myślałam że gdzieś tam, więc mniej więcej już wiem. Ok dzięki, może jakoś znajdę, jeśli już będziemy mieli się spotkać wszyscy;)

nie ma za co :) do usług :))

no wiesz co zaczarowana :P nie ja automatyk xD hehehe

Witam Wszyskich :)
Mam takie pytanie czy ktos z Was wybiera sie na Filologie Angielska ?

a kiedy bedzie lista kto na jakim miejscu :P ?

No własnie ciekawe kiedy ta lista;) Wiekszość z nas to przyszłe pielegniarki na tym forum;)

ehh, już nie mogę się doczekać aż sie poznamy;p;d mam nadzieję, że poznam wiele miłych oraz ciekawych ludzi;)

Ooo widzę spotkanie się szykuje :) ja tam bym poczekała do października, będzie większa niespodzianka i stres hehe ja też nie jestem z Łomży, a widzę, że Wy w większości tak.

fajnie by było spotkać się wcześniej, a nie w październiku

Też tak sądzę;) jak dzieczyny wyżej w pażdzierniku byłoby juz łatwiej i raźniej ;)

Trzeba się będzie spotkac któegoś dnia;)

oczywiście :P

tylko trzeba ustalic jakis pasujacy wszytskim termin;D

jestem za spotkaniem bd razniej tez sie pisze;) bd w lomzy od wrzesnia postaram sie sledzic forum

z tego co mi wiadomo dostalo się nas 39 a miejsc maja 60 dlatego biorą też bez matury z biologii..

a skąd masz takie info?;)

pytalam w dziekanacie

jest mało chętnych i wystarczy zdana matura...

Hej!
Dziewczyny, a jak to jest z tą rejestracją? Wpłaciłyście 85 zł i czekałyście czy złożyłyście papiery od razu? No i trzeba było zaświadczenie od lekarza?

do 5 sierpnia trzeba było złożyć komplet dokumentów, razem z badaniami

Ale wpierw była informacja o przyjęciu a potem dokumenty? Czyli idzie się do lekarza medycyny pracy i bierze zaświadczenie?

tzn. najpierw trzeba ze szkoły skierowanie

rekrutacja trwa do 19 wrzesnia...

przepraszam 13 września z pospiechu źle wpisałam

o to sporo nas jest, bo np. u mnie w mieście zgłosiło się 12 osób na pielęgniarstwo ;)
A do lekarza jak się idzie prywatnie nie trzeba mieć skierowania tylko adres i nazwę uczelni.

k.f a z jakiego jestes miasta?;)

a jak wygląda wizyta u lekarza? Robi się badanie jakieś?

jak ja robilam to musialam zrobic wyniki z krwi ale nic pozatym;) wiem ze u kazdego lekarza jest inaczej;) jeden daje drugi nie;)

to jak z tym spotkaniem?;p

Zależy jaki lekarz, bo jeden chce skierowanie, drugi nie. Mój np. chciał. A badania to też zależy od nigo. Ja miałam akurat krew i spirometrię

Ja się piszę na spotkanie;) Może początki września?

pasuje;)
wodatruskawkowa odezwij sie do mnie na gadu;)

kurde to Was nieźle przepadali, mnie tylko osłuchał i na tym się skończyło hehe ;)
ja jestem z Ełku.

Siemka dziewczyny ja też sie piszę na spotkanie;) Trzeba tylko termin ustalić;)

a mnie wgl nie badali i jest jeszcze lepiej.;)
no wlasnie termin tzreba ustalic;)

mnie też nie badali...ustalcie termin postaram sie dostosować;)

może 9.09.2011?;p

popieram zawód pielegniarki to zawód z przyszłościa i dużymi perpektywami na dobre zatrudnienie i zarobek. Mając okazję studiowania takiego kierunku tu na miejscu w Łomży bez namysłu bym się na to decydował. Praktyka na miejscu w szpitalu wojewódzkim . Jest to bardzo dobra oferta jak na miejscowe mozłiwośći.

Riposta

9 września... mi pasuje:) A miejsce?

nie znam zbyt dobrze Łomży, może ktoś z tamtych terenów coś zaproponuje?;p ja się dostosuję;)

mi pasuje 9.09;) tylko gdzie?

Mi też pasuje, tylko tak po południu np. o 17?

ja tez za dobrze łomży nie znam.. ale termin jest ok postaram się trafić;D

17 odpowiednia godzina;) to termin juz jest tylko teraz brakuje nam jeszcze miejsca;D

no właśnie ;)

Pielęgniarstwo , to duża nobilitacja dla dziewuszek z okolicznych wiosek.

oz napisał(a):

> Pielęgniarstwo , to duża nobilitacja dla dziewuszek z
> okolicznych wiosek.
masz jakiś problem? jesli nie to zamknij mordę szlachcicu;*

Dokładnie, zgadzam sie z zaczarowana_jestem;)

Hej. Mam pytanie, czy jest tu ktoś kto wybiera się na Filologię Angielską, studia w trybie zaocznym? Pozdrawiam;)

widzę, że macie problem z miejsce. Tak, jak wcześniej pisałem możecie się spotkać w ogródku piwnym na ul. Rybaki. Ul. Rybaki jest niedaleko plaży miejskiej

podaję mapę, gdzie się mieści ul .Rybaki :

http://maps.google.pl/maps?q=ul.+rybaki+%C5%82om%C5%BCa&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x471e33bd4a94fa79:0x7e4ecc00d2a3978e,Rybaki,+%C5%81om%C5%BCa&gl=pl&ei=O_1ZTuLvONDt-gb7uZGFDA&sa=X&oi=geocode_result&ct=title&resnum=1&ved=0CBcQ8gEwAA

hmm, mi tam pasuje;) wgl dużo osób będzie?;p

mi też pasuje.. zaczarowana ja się na to pisze;)

Ja też:) Słuchajcie, a nie lepiej po zakończeniu rekrutacji? Więcej ludzi będzie wiedziało i może więcej wpadnie:) choć mi termin jest obojętny, miejsce w sumie też.

to najwyżej zrobimy drugi raz spotkanie;))

a kiedy jest zakończenie rekrutacji?;p bo ja się nawet nie orientujE;) mi to jest obojętnie kiedy;p ale miło by było się spotkać;p;d

Mi też wszstko pasuje fajnie bd sie spotakać;) rekrutacja jest chyba do 15 allbo 18wrzesnia?

wydaje, mi się, ze do naszego spotkania już wszyscy będą wiedzieli czy się dostali czy nie, więc spotkanie można tego 9 zrobić, przecież to nie pierwsze i nie ostatnie nasze spotkanie, tak myślę;p

hej:)jak myślicie ...dużo osób idzie na administrację albo na zarządzanie??

Milena18 - ja się wybieram na administracje :) a Ty? :)

ja też tak zamiaruję^^:):):D ale mam tyle wątpliwości co niemiara://

Kocham Cię Duszyczko:*:* - Biedroneczka:)

Dziewczyny wyżej wspominały, że trochę czasu jeszcze jest, więc możesz jeszcze na spokojnie rozważyć wszystkie za i przeciw i wybrać kierunek odpowiedni dla siebie ;)

dzięki za słowa otuchy hehe:):):P a jęśli mogę wiedzieć to idziesz na pierwszy rok studiów??a może już skończyłeś?:)

o sory :D nie spojżałam że sie wybierasz:) hahaha

Kurcze, czemu wszyscy myślą, że jestem chłopakiem :D
zgadza się, z 2letnim opóźnieniem, ale wybieram się ;)

Hej Wam = )
Wybiera się może ktoś do akademika z pwsiip?

ja raczej wolałabym na stancji...a może ktoś chętny jest żeby zamieszkać na stancji??:)

bo masz nick bless to trochę mylące:) hej a może chciałabyś mieszkać na stancji , bo ja wolałabym na stancji niż w akademiku , jakbyś mogła to napisz do mnie na gg 17167657:):)

krisslks wiesz może jaki mpk jeździ na ul rybaki?

Kiedyś jezdził tam autobus nr 6, teraz po tych wszystkich rozkopach sama nie wiem, mimo, ze mieszkam tu od urodzenia ;p

ok jakoś poradze

linia nr. 6 i 7 jeździ na ul Rybaki. Są one specjalnie dla uczniów "budowlanki", więc tylko w dni roku szkolnego kursują te linie.

pozdrawiam :)

dzięki za info;)

Hej dziewczyny;) Mam propozycję odnośnie naszego piątkowego spotkania;) Proponuje zebrać się na starym rynku zamiast w barze na rybakach.Myslę ze jest to dobre rozwiązanie bo napewno kazda z was wie gdzie w łomży miesci sie stray rynek. A potem pomyslimy gdzie sie wspolnie wybierzemy ;) Co Wy na to?;)

Mi pasuje obojętnie, bo i tu i tu nie wiem jak dojechać;) ale się dowiem;) Tylko gdzie dokładnie na tym rynku

Na starym rynku jest hala targowa a przy niej lodziarnia mozemy tam sie spotkać;)

mysle ze tam byloby najlepiej i najlatwiej z dojazdem;) ale decyzję pozostawiam też wam;)

Witam.

Dziewczyny może wiecie czy na poznańskiej będzie w tym roku można studiować DIETETYKĘ ? :)

Z góry dzięki za odpowiedź, pozdrawiam :)

nie będzie można

No to niedobrze, a dlaczego nie będzie można ?

mi pasuje;)

To super że wam pasuje ;);) Nie utworzono jeszcze takiego kierunku ma ruszyc dopiero od przyszłego roku;)

oto adres strony która może pomóc http://sites.google.com/site/457news

Mnie niestety nie będzie :( Więc zobaczymy się dopiero w październiku, ale to już niedługo. Miłego spotkania!

godzina ta sama?:)

Tak godzina ta sama ;)

Hej! W ramach upewnienia, czy w piątek nasze spotkanie jest nadal aktualne?))

Czy ktos moze wybiera sie na zarzadzanie zaocznie?:))

tak aktualne;)

a czy na spotkanie może też przyjść student ?:P czy to raczej spotkanie studentek ? :P

hmm, spotkanie miało być zapoznawcze dla studentek pierwszego roku pielegniarstwa;p ja osobiście nie mam nic przeciwko, ale nie wiem jak koleżanki;))

Ja też nie mam nic przeciwko;)

o jak miło;p już dwie osoby za;)) myślę, że przeszkód nie będzie;p

a jakiś kontakt do osoby organizującej spotkanie bo mogę się trochę spóźnić ;) ?

Jak cos to moje gg 21092103 ;p

hej, właśnie ja też mogę się spóźnić, a może spotkajmy się godzinę, pół godziny później?;))

szkoda bo będę musiała czekać półtorej godziny albo 2

Ja będę na czas:) 17?

Mi to w sumie obojętne;) wodatruskawkowa jak chcesz mozemy spotkac sie wczesniej to nie bedziesz sama tak czekac ;) jak cos to pisz do mnie na gg ktore jest wyzej;)

niech spotkanie bedzie na 17 a najwyzej poczekamy na osoby które sie spoznią;)

ok;)

to miło z waszej strony;) jakoś tam sie zbierzemy;))

luuudzie, ja czyli zaczarowana_jestem i woda_truskawkowa spoznimy sie troche gdyz mamy sprawy an miescie do zalatwienia;)) mam nadzieje, ze na nas poczekacie, a jesli nie to nigdy wam tego nie wybaczymy;)))

Hej dziewczyny bylam na starym rynku do 17.30 i nikogo nie bylo wszedzie pusto:(( w dodatku padal deszcz myslalam ze nikt nie przyjdzie i wrocilam do domu:((( a wczesniej nie czytalam wiadomosci od was:(

miśka19, ja też nie sprawdziłam wiadomości i na rynku byłam po 17. Szkoda ,że się minełyśmy.

nom bardzo szkoda;(( trzeba bedzie sie jeszcze raz jakos zorganizowac teraz tylko juz na konkretna godzine bo tak to szkoda:(

Jak będziecie tak zorganizowane , to w pracy tylko drogę do prosektorium będziecie znać.

my byłyśmy wpółdo 18 i już nikogo nie było..;(

Ja bylam tak do 25 po 17bo potem mialam juz autobus szkoda ze sie minelysmy:(( Jeszcze w dodatku dzisiaj ta pogoda;/Mysle ze naprawde warto byloby sie jeszcze raz jakos zorganizowac teraz juz na 100% co wy na to?:)

30 września ma być jakieś spotkanie organizacyjne, więc może wtedy?

A skad wiesz?;) pewnie mogloby byc;)

a ja jestem za trochę wcześniejszym terminem, da któraś radę?:) a właśnie skąd info?

dla mnie moze byc i wczesniejszy termin ja napewno dam rade;)

ech, też jestem za innym terminem;)

Moim zdaniem najlepiej byłoby się spotkać jakoś przed samym 03.10, np. 01-02.10 bo wtedy to już wszyscy powinni być 'pozbierani' w Łomży i większość mogłaby przyjść. Bo teraz nie każdy ma teraz gdzie nocować i jak dojechać.

wybaczcie musiałam wyjechać i nie miałam jak napisać że mnie nie bd.. woda truskawkowa wiesz coś więcej o tym spotkaniu?

byłam w szkole i mówili mi w dziekanacie, że przyślą każdemu zaproszenie jakieś..? Na 30, a więcej powinno tam pisać.

ok;)

Aha no to zobaczymy ;) jak przyjdzie;)

dzięki za info;)

Hej i co wiadomo coś w sprawie tej inauguracji? Bo na stronie nic nie ma, a na poczte też nic nie dostałam. ;)

I zaproszeń też nikt z was nie dostał?
Nie wiem co oni sobie myślą!!;/

no ja nic nie mam... i szczerze mówiąc nie wiem co robić...

Może jeszcze przyślą w następnym tygodniu. A w szkole nie byłaś?

nie, nie byłam w szkole..

Może trzeba by było się dowiedzieć, ale oni tacy przyjemni w tym dziekanacie że....

hej;) no wlasnie nic niewiadomo może najlepiej poczekać do końca tego tyg i jak nic nie bd to trzeba zadzwonić...

inauguracja jest 11 października, więc nie wiem co Wy się tak gorączkujecie.

podaje link:

http://www.pwsip.edu.pl/plany/images/pliki/org_rok2011-12/ka_sstac_2011_2012-nie_dotyczy_wf.pdf

może inauguracja tak, ale w szkole trzeba być wcześniej (pewnie w następny piątek). Tylko że powinni coś przysłać

To już sam nie wiem :( niby pierwsze zajęcia są już 3 Października :P

Ale na pewno dadzą znać, jak nie listownie to mailowo lub napiszą na stronie głównej :)

Plany powinny być jutro lub w przyszłym tygodniu, a przynajmniej tak jest na innych uczelniach. Czekanie jest najgorsze ;)

no właśnie, nic nie wiadomo, przeciez takie rzeczy powinny być wcześniej podawane moim zdaniem, ale jakoś damy radę;)

Studiuję już 3 rok i zawsze plany były podawane kilka dni przed rozpoczęciem. Inauguracja jest 11 października ale zajęcia zaczną się zapewne 3 tak jak w zeszłym roku zaczeliśmy 4

snieżka185

dzień przed zajęciami mieliśmy spotkanie na którym rozdano nam indeksy i legitymacje

snieżka185

Witam:) to kiedy rozpoczynają się zajęcia???

podajcie do siebie numery na gygy :))

kto na administrację niech pisze 17167657 :):)no własnie ciekawa jestem tego planu zajęć i kiedy bedzie wszystko wiadomo a i jeszcze mam problem ze stancją może ktoś pomoże co??:):)

Poszukuję spokojnej dziewczyny na stancję od października, ul. Kopernika. - oto jedne z ogłoszeń na 4lomza dotyczace stancji, rozejrzyj się tam, jest tego pełno :) ja wybieram się na administrację, więc napewno odezwę się na gg :)

w tym tyg. powinni coś przysłać

Czas leci.. a nadal nic nie wiadomo co i kiedy. ehh

Dzisiaj byłam na uczelni i powiedzieli, że informacje będą lada dzień na stronie, a najprawdopodobniej w piątek na godz.8 jest to całe spotkanie studentów, dadzą indeksy, będziemy mieli szkolenie biblioteczne i to skończy się koło godziny 14. Ale to są wstępne informacje, trzeba czekać na to co zamieszczą na stronie.
Poza tym wjazd od strony poznańskiej w akademicką jest rozkopany i na uczelnie trzeba iść/jechać jakimiś polnymi ścieżkami od ul. spokojnej, więc jeśli ktoś zna jakieś inne tajne przejście to byłabym wdzięczna ;)

ja także bd wdzięczna jak ktoś podpowie.

no tak jest kilka przejść :) samochodem, to tak : 1 - od spokojnej na rondzie zjechac w tą nową ulicę. 2 - na legionów skręcić za tym marketem budowlanym w tą nową ulicę, a puźniej w lewo w tą polną przed takim ostrym zakrętem. 3- za kościołem na poznańskiej w prawo, i tam tez do tej polnej sie dojedzie :) a z buta to już jak kto chce, moze i na przełaj walic xD

?????

nie chcę nic mówić, ale tych przejazdów nie skumałam;)))

puźniej jakąś mapkę zrobie jak coś hehe :)

no to kto z Was w końcu gdzie wyładował bo ja już w tych postach się pogibiłem.

Riposta

Hej to w piątek już od 8 na uczelni? ;)

juz na stronie dostępny plik, tam wsio opisane. w piątek rozdanie indeksów itp.

no już w piątek;p echhh, no i się zacznie.

http://www.pwsip.edu.pl/uczelnia/images/pliki/informacja_kandydaci_spotkania_organizacyjne_2011.pdf zerknijcie:):)

Kocham Cię Duszyczko:*:* - Biedroneczka:)

A jak kogos w piatek nie bedzie? Wywala mnie z uczelni?

Nie mam 14 lat

hmm, wiem, że niby trzeba mieć wpisy z tych zajęć, ale czy Cię wyrzucą, nie mam pojęcia.
kto w pierwszej a kto w drugiej grupie na zajęciach bibliotecznych?;p ja druga;)

A może wiecie co ze studentami na studiach niestacjonarnych? OD której i gdzie zajęcia?

[...] ty nie jesteś kobietą: ty jesteś wyzwaniem.

ja też druga ;)

nie trzeba być na tych zajęciach puźniej koniecznie, uwierz zaczarowana, wiem z własnego doświadczenia :D puźniej tylko do tych ludzi od tego sie idzie i dają wpis do indeksu :P

ważne żeby w piątek odebrać indeks i legitymację resztę da się załatwić potem :))

snieżka185

A ja nie wiem w której mam być grupie, bo mam nazwisko na "L"

ja w pierwszej..

Ja też jestem w pierwszej;) wodatruskawkowa Ty też jesteś w pierwszej skoro masz nazwisko na L ;)

Balujemy gdzieś w piątek żeby się lepiej poznać?

Dołaczam się do pytania "Yomandy"
Wiadomo coś co immatrykulacją dla studentów na studiach zaocznych ?

Wydaje mi się, że zaoczni nie mają czegoś takiego, po prostu idą na pierwszy zjazd i mają zajęcia.

Ruth w pt. godzina 14.00 jak dobrze pamiętam sala 315

Tylko że L jest przed Ł, ale po K:)

wg alfabetu wychodzi że to pierwsza grupa;) bo tam jest od A do Ł;) A "L" jest przed Ł;)

tak, ale druga grupa jest od K do Z i L jest o K

rzeczywiście nie spojrzałam tam;) ale myślę że tam jest blad i powinno być od Ł do Z druga grupa;)

Też mi się wydaje że tam jest bląd;)

to bedziesz ze mna w grupie moze;p

Mnie nurtuje tylko jedno pytanie. Dlaczego uczelnia ta nie organizuje NORMALNYCH studiów podyplomowych. Te co są, to jakieś z ograniczeniami;/

wolałabym do drugiej

czemu?;) w sumie to chyba żadna róznica;)

;) no tak...

Szkoda , że jeszcze nie ma planu zajęć ;P

Miśka a jaki kierunek? ja już mam plan zajęć

pielęgniarstwo ;)

hej :) Mam pytanie, czy Wam też teraz nie działa strona PWSIiP?

mi również nie działa, ajajaj

może plan zajęć zapodaja temu nie działa..

Już działa. Tak wstawiali plan zajęć dla studentów niestacjonarnych

plan na pwsiip wstawiaja dzien przed rozpoczeciem nauki...

ech, to lipa, ze dzien przed. dobra, jakos to bedzie;)

A gdzie są pokoje 315 ,111 ?

Ja tez z chęcią się dowiem:P Czyli trzeba przyjść na 8 ? czy na 10?

pewnie na 1 i na 3 piętrze ;p

cześć Wam, ej mam pytanie, czy jest możliwość błędu w planie? mam taką sytuacje, iż byłam w grupie seminaryjnej 2, cw.3, i ppl tez 3, no i zamienialam sie z taką dziewczyna, zeby byc w grupie cw 2 i ppl 2, i wyszlo na to, ze ktoregos ieknego dnia bede miala dwa zajecia jednoczesnie.... i co ja mam teraz zrobic. Mysle, ze to jest blad, poniewaz ta dziewczyna gdyby sie ze mna nie zamienila, mialaby taka sytauacje jak ja teraz... Mam to zglosic??

A wiecie gdzie można sprawdzić w jakich grupach się znajduję ? :D

Co do postu zaczarowanej to pewnie w dziekanacie.

ale czy oni coś z tym teraz mogą zrobić?? ech, na stronie pewnie nie ma, a byłas/es wczoraj? wczoraj listy wisiały.

Byłem wczoraj, ale nie słyszałem o nich. :P Faktycznie są już, na pocieszenie powiem Ci, że mnie także nie umieścili z osobą którą chciałem. Mówili wczoraj, że można zmieniać grupy tylko wtedy gdy masz się z kimś zamienić, np. ty przechodzić z 1 grupy do 3, a ktoś z 3 na twoje miejsce.

no wlasnie ja sie tak zemianiłam, no ale to i tak niczego nie zmienia, ze w planie jest maly blad;p jeszcze do konca go nie przejrzalam, całkiem mozliwe, ze jeszcez keidys mi sie cos powtorzy;)

To pewnie tak jest jak ta pani w dziekanacie mówiła, że mogą się zajęcia pokryć po zmianie grupy. Bo oni sami ustalili dobrze, że się nic nie pokrywało, a po zamianie jest źle. Znowu musisz tam iść i albo zamienić grupę tak jak było, albo jeśli jest możliwość zamienić zajęcia.

no ale właśnie o to chodzi, że jakbym się z tą dziewczyną nie zamieniała to ona by miała taką sytuację, bo ona była tak w skrocie 2, 2, 2, a ja 2, 3, 3. W seminaryjnych bylysmy razem wiec tamtego zamienic nie moglysmy... No i teraz ja mam 2,2,2; a ona 2,3,3. Wiec tam musiał byc blad.

A we wtorek na 8 idzie tylko pp1 a pp2 ma na 15.30? Dobrze rozumiem plan?:P

Tak ;) Sargo a która grupa jestes?

W poniedziałek się dowiem:) A ty miśka19?
W tym tygodniu na szczęście będzie jeszcze mało zajęc:):D Z tego co widzę chyba będzie środa wolna.

ja w 1 grupie ;) nom w tym tak i sroda wolna ale juz za tydzien bd zajecia ;)

Witam ;) mam zamiar studiować kosmetologię na pwsiip na dziennych,ale początek wychodzi mi fatalnie...nie mieszkam w Łomży, jestem z daleka...z tej racji,że nie mogłam być na tym spotkaniu adaptacyjnym w piątek to nie mam ani indeksu ani żadnych informacji na temat pierwszych zajęć....;( nie mogę też zalogować się do osos i zobaczyć jakie są moje zajęcia i o której, w jakiej jestem klasie...teraz nie wiem totalnie gdzie,co, jak i kiedy (???) proszę pomóżcie ;) :P

http://www.pwsip.edu.pl/plany/ Tu sa plany zajęć;) usos jeszcze nie działa bedzie aktywny dopiero po niedzieli;) nie wiem jak jest z podzialem na grupy na kosmetologii ale na 3 piętrze na tablicy jest przydział do grup;) z tego co wiem sa chyba tylko 2 grupy;) indeks i legitymacje mozna pewnie odebrac w dziekanacie;)Myśle że trochę Ci pomoglam ;P

Słuchajcie wiecie jak jest z planem dokładnie? Jeżeli ktoś jest w PP3, PP2 to we wtorek ma tylko jedne ćwiczenia? Bo te grupy są jako jedne PĆW2...i nie wiem jak to czytać:P

czy ktoś z was ma jakiś pomysł na to w jaki sposób mamy wyrobić książeczkę dla celów sanitarno-epidemiologicznych nie opuszczając wykładów i ćwiczeń? bo ja nie mam żadnego i nie wiem co z tym fantem zrobić.

PWSliP JEST OK :D

Generalnie mamy to zrobić do 10.10...
Nie mam pojęcia jak.Mogli dać wcześniej informację o tym. Może jutro na tym spotkaniu się czegoś dowiemy.

tzn, ja na poczcie widzialam informacje, ze to do 10.11,2011 r jest wiec troche czasu jest, ale to i tak nic nie znaczy, bo ciezko jest sie z zajec wyrwac... ech

prosze o glosy;) dzieki;)

http://apps.facebook.com/odpicujbryke/Bryka.aspx?id=1358

A wiadomo coś o imprezie?

a wiece, że od początku semestru staram się rokminić kto jest kto i nadal nie wiem, chodzi mi oczywiscie o osoby udzielajace sie tu;p

wybaczcie ale nie trzeba byc zbyt bystrym żeby skończyć pielęgniarstwo więc skąd ten lament w początkowych postach?

Rozumiem,że piszesz to z doświadczenia?

Witam, jest ktoś może, kto dostał się na pielęgniarstwo stacjonarne 1 st. 2012/2013??
Wiecie coś na temat progu punktowego na ten kierunek?

Istnieje temat dotyczący tego roku, polecam tam się wypowiedzieć.

jakubw miałeś w czwartek do Warki wpaść. Co się z Tobą działo?

Polecam Lema do poczytania. Jeżeli nie to chociaż jego cytaty...

Byłem, ale ktoś pomylił "przed" z "w" budynku w konsekwencji czego spotkałem tylko Maję. Mówiąc łopatologicznie: byliśmy od siebie parę metrów i nie wiedzieliśmy o swojej obecności. Na przyszłość polecam stosować się do ustaleń wstępnych.

Witam dostałe się na pierwszy rok informatyki i pisze w 2 sprawach.
Pierwsza to jakaś większa integracja bo czytałem że próbowaliście się już poznać trochę. Druga to to że poszukuje współlokatorów do mieszkania.
Jeśli ktoś jest zainteresowany niech pisze na maila: piotrek888631@gmail.com
lub na forum.

Niech to...

jakubw ale wy byliście po piwo zdaje się w Warce i z dziewczynami uznałyśmy Was za parę. He he, tak wyszło. Napisałam na topiku, żeby ci, co będą pierwsi zaczekali przed warką na kogoś, a reszta niech się odnajdzie. Nam się zrobiło zimno to się schowałyśmy. Po co szukać winnych?

Nie szukam winnych, głupio że tak wyszło ale na integrację będzie jeszcze nie jedna okazja :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org