Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak odzyskać hasło |
Witam. Zostało mi zmienione hasło na nk czy orientuje się ktoś z was jak można je odzyskać nie znając daty urodzin jaką wpisywałam przy zakładaniu konta. Czekam na normalne odpowiedzi z góry dziękuję...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak odzyskać hasło |
smierdzi to mocno... Jak mozna nie znac swojej daty urodzin, bo takowa trzeba wpisac... Jezeli ktos zmienil Ci haslo to napisz do serwisu strony i wtedy po mailu i pewnie jeszcze czyms zweryfikuja Ciebie. Tylko musisz znac haslo na maila, ktorego podalas przy zakladaniu konta :P
|
|
pisałam do nich tez juz chyba z 8 razy i nic ... :/ ja nigdy nie podaje swojej daty przy jakim kolwiek logowaniu ...
|
|
jakiej przeglądarki używasz ? caps locka pewnie masz wciśniętego!
|
|
to Twoj blad niestety, jezeli podajesz nieprawdziwe dane to chociaz ustal jedne konkretne i ich uzywaj, a unikniesz bledow... A kiedy pisalas do nich? Na odpowiedz przy takich serwisach mozna i czekac miesiac, albo i sie nie doczekac..
|
|
Adny C nie mam wciśniętego caps locka poprostu ktos mi sie włamał i zmienił hasło
|
|
Pisałam do nich juz spory czas temu i nic ...
|
|
Asiczka pewnie masz zazdrosnego faceta i Ci hasło zmienił lub komuś podałaś hasło dostępu nikt poważny takimi rzeczami się nie zajmuje. No chyba że masz konto w banku internetowym to wtedy wszystkie hasła straciłaś lub masz keyloggery na kompie czyli szpiega.
|
|
@P.A. "Jak mozna nie znac swojej daty urodzin, bo takowa trzeba wpisac... ..." normalnie ... właściwe dane mam wpisane tylko w jednym oficjalnym koncie, w pozostałych mam wpisane dane fikcyjne, z tym, ze we wszystkich jednakowe, więc nie zapomnę ;)). Niektóre konta mam zakładane tylko przez TORa i tylko przez TORa się na nie loguję nie wysyłając ani nie otrzymując na nie maili z konta oficjalnego i pozostałych kont fikcyjnych. Jakbyś nie wiedział, nazywa się to OCHRONA PRYWATNOśCI :)). -------------------------- Anoni.m http://www.pixelpc.pl
|
|
Ja nie pytam kto mi zmienił hasło itp tylko czy ktos wie w jaki sposób mogę je odzyskać ...
|
|
@Anoni.m przeczytaj wczesniejsze posty, wszystko wyjasnione i wlasnie Twoj sposob podawania danych padl w moim poscie :) co do ochrony prywatnosci, wystarczy, ze korzystasz z internetu a juz ja ostro naruszasz. Twoja data urodzenia tak na prawde nie interesuje nikogo, a potrzebna jest np przy filtrowaniu tresci na stronach z ktorych korzystasz. Jak komus zalezy na dostepie do Twoich danych czy kont nie bedzie sie bawil w date urodzenia :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |