Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Spółsdzielnia Perspektywa ???? |
Witam mam pytanie czy ktoś orientuje się jakie sa ceny za metr kwadratowy mieszkania w Spółdzielni Pespektywa??? Czy poszły wysoko w górę, bo wcześniej było chyba ok 3,5 tys za m2 a czy teraz coś się zmieniło i czy długo trzeba czekać na mieszkanie ?? Może ktos teraz sie tym interesował i wie :-) bardzo proszę za informacje. Dzięki. ,
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Spółsdzielnia Perspektywa ???? |
Teraz nowe mieszkanie kupisz za 2500 zl m2 trzeba sie tylko potargowac.
|
|
O coś nowego ? a sprzedaż?
|
|
2,5 tys??? czy to mozliwe??? bo podobno taniej mozna kupic u prywatnego dewelopera, a mi bardziej zalezy od spoldzielni dlatego pytam bo kolezanka wspominala mi ostanio ze ceny za m2 w Perspektywie wzrosy dosc znacznie i juz nie wiem jak to jest??? Bo nie wiem czy warto kupowac w straym budownictwie za metr 2600 czy kupowac w nowym jesli niewielka roznica to wtedy napewno. Ale jesli w nowym cena za m2 jest ok 3,5 tys to duza rozniaca i wtedy warto jednak w starym kupic.
|
|
Nowe budują na Sybiraków ,cena prawdopodobnie 3,6 za metr , musisz sam wybrać co ci sie lepiej opłaca.
|
|
W tamtym roku płaciłam 3,750 za m2. Czas to ok 1,5 roku. Niestety załuje zakupu bo jak widze spóldzielnia obrała sobie za cel budowe getta (blok na bloku).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |