wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Spółsdzielnia Perspektywa ????

Witam mam pytanie czy ktoś orientuje się jakie sa ceny za metr kwadratowy mieszkania w Spółdzielni Pespektywa??? Czy poszły wysoko w górę, bo wcześniej było chyba ok 3,5 tys za m2 a czy teraz coś się zmieniło i czy długo trzeba czekać na mieszkanie ?? Może ktos teraz sie tym interesował i wie :-) bardzo proszę za informacje. Dzięki. ,

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Spółsdzielnia Perspektywa ????

Teraz nowe mieszkanie kupisz za 2500 zl m2 trzeba sie tylko potargowac.

O coś nowego ? a sprzedaż?

2,5 tys??? czy to mozliwe??? bo podobno taniej mozna kupic u prywatnego dewelopera, a mi bardziej zalezy od spoldzielni dlatego pytam bo kolezanka wspominala mi ostanio ze ceny za m2 w Perspektywie wzrosy dosc znacznie i juz nie wiem jak to jest??? Bo nie wiem czy warto kupowac w straym budownictwie za metr 2600 czy kupowac w nowym jesli niewielka roznica to wtedy napewno. Ale jesli w nowym cena za m2 jest ok 3,5 tys to duza rozniaca i wtedy warto jednak w starym kupic.

Nowe budują na Sybiraków ,cena prawdopodobnie 3,6 za metr , musisz sam wybrać co ci sie lepiej opłaca.

W tamtym roku płaciłam 3,750 za m2. Czas to ok 1,5 roku. Niestety załuje zakupu bo jak widze spóldzielnia obrała sobie za cel budowe getta (blok na bloku).

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org