Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zabawa ręką |
Co myślicie o osobach ubranych w dresach i będących na dyskotekach i (:P) uderzających całą noc w takie coś co wygląda jak worek do boksowania czy coś, żeby uderzyć trzeba włożyć pieniądz... a Ci ludzie całą noc spędziają na tych uderzeniach... po co to się robi? i dlaczego niektorzy przychodzą do "dyskotek" i tłuką w to do rana?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zabawa ręką |
zajebiste dyskoteki se wybierasz!!! zrezsta temat nimal z dupy, jeden wali w gruche drugi gruche no i co to ma do czego???
|
|
he he, kiedyś w dresach chodzili sportowcy. Dzisiaj murzyni i część młodzieży :) Ciekawe, jak ja bym wyglądał w dresach na dyskotece :D Pozdro.
|
|
jak murzyn albo część młodzieży... ewentualnie jak sportowiec (kolejność nieprzypadkowa hehe)
|
|
cyt: Autor: adamus (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 23-10-05 09:21 he he, kiedyś w dresach chodzili sportowcy. Dzisiaj murzyni i część młodzieży :) Nieprawda, to nie wszyscy. Jeszcze przybysze ze wschodu na bazarach i pewna cześć slamsów. ADALL
|
|
Zobaczymy co na to powie dyżurny i nie zawodny Expert - Ptysiu Bawełna?
|
|
W sumie to dresy nosi się po to aby się nie spocić, bo wiadomo,że dzinsy są ciasne... dalej nie widzę żadnych powodów żeby iśc w dresach na dyskoteke :P Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Andrzej1 no niewiem dokłądnie o co chodzi w tym temacie to nic niepowiem
|
|
nie bardzo to rozumię ale owszem zauważyłem ,że zabawa ręką z genitaliami jest teraz w modzie. Panowie czesto tanczac łapia sie za to miejsce. Myślę ze młodziez teraz ma starsznie rozciagniete worki moszniowe wiec musi korygowac ich położenie aby w tańcu ich sobie nie nadpnąć. Ewentulanie zwrócic uwagę samic na mocne i rozbudowane swoje narządy rozrodcze. stanisław
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |