poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zabawa ręką

Co myślicie o osobach ubranych w dresach i będących na dyskotekach i (:P) uderzających całą noc w takie coś co wygląda jak worek do boksowania czy coś, żeby uderzyć trzeba włożyć pieniądz... a Ci ludzie całą noc spędziają na tych uderzeniach... po co to się robi? i dlaczego niektorzy przychodzą do "dyskotek" i tłuką w to do rana?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zabawa ręką

zajebiste dyskoteki se wybierasz!!! zrezsta temat nimal z dupy, jeden wali w gruche drugi gruche no i co to ma do czego???

he he, kiedyś w dresach chodzili sportowcy. Dzisiaj murzyni i część młodzieży :)
Ciekawe, jak ja bym wyglądał w dresach na dyskotece :D

Pozdro.

jak murzyn albo część młodzieży... ewentualnie jak sportowiec (kolejność nieprzypadkowa hehe)

cyt: Autor: adamus (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 23-10-05 09:21

he he, kiedyś w dresach chodzili sportowcy. Dzisiaj murzyni i część młodzieży :)

Nieprawda, to nie wszyscy. Jeszcze przybysze ze wschodu na bazarach i pewna cześć slamsów.

ADALL

Zobaczymy co na to powie dyżurny i nie zawodny Expert - Ptysiu Bawełna?

W sumie to dresy nosi się po to aby się nie spocić, bo wiadomo,że dzinsy są ciasne... dalej nie widzę żadnych powodów żeby iśc w dresach na dyskoteke :P

Latam, Skaczę i jeżdżę

Andrzej1 no niewiem dokłądnie o co chodzi w tym temacie to nic niepowiem

nie bardzo to rozumię ale owszem zauważyłem ,że zabawa ręką z genitaliami jest teraz w modzie. Panowie czesto tanczac łapia sie za to miejsce. Myślę ze młodziez teraz ma starsznie rozciagniete worki moszniowe wiec musi korygowac ich położenie aby w tańcu ich sobie nie nadpnąć. Ewentulanie zwrócic uwagę samic na mocne i rozbudowane swoje narządy rozrodcze.

stanisław

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org